-> Matthes z TechWebu - princ Bajaja: no ja stale nechapem, z coho to je.... pokial si spominam, ten traktor stale jazdil len na normalnu naftu kupovanu na normalnej pumpe, kde tankujeme vsetky nase auta aj polne stroje..... ale je pravda, ze 3 roky sa nepohol a v nadrzi bol asi liter nafty....
Tak nie dnes ale v sobotu sme s bratom po 3 rokoch spojazdnili traktor T4 K14... vymena palivovych a hydraulickych hadic, do nadrze 30 rokov stara nafta, kopru sme nasli minuly vikend na chalupe :-), baterka z erky, drotik namiesto klucika, starter toci a traktor naskocil na prvy sup :-) A fungoval asi 10 minut.... A potom nasledovala komplet rozborka palivovej sustavy od nadrze az po valec.... cele to bolo zasrate divnou hmotou, ktoru mozete najst na fotke.... netusi niekto, co to moze byt? Nejake usadeniny z nafty? vyzera to ako nejaky tvrdy plast alebo zivica.... No a po vy cisteni sla znova nafta, starter a tragac veselo vrci.... uz len hydraulicky olej zohnat a funguje to komplet :-)
tak dnes sem konečně doposkládal rapida ještě dát příčák a stěrače nemůžu žádný najít ...časem na něj přídou náký kola ale na to už nák nezbyli žádný peníze a jelikož sem student tak to bude ještě chvíly trvat než na to budou prachy
mno dnes som hladal par veci po garazi...ako lamela spojkove lozisko valcek..atd.. a mozem sa pustit do vymeny lamely .clovek ked to neda na jedno miesto.. to je potom fuska najst
tak já se vám musim přiznat že jsem v pondělí narychlo měnil motor v gls abych mohl vyrazit do maďar a tam se celej tejden VÁLET!nemělo to chybu,příští rok se těšim zas...
-> MOLSO - pacient : foťák neberie žiadnu pamäťovú kartu po rozobratí som zistil, že čítačka má odletovaný jeden spoj kostry, no po prispajkovaní to furt nefunguje....Potrebná konečne po 5 rokoch a 20 000 fotkách výmena foťáka za niečo novšie....
-> VeTëV: to to mi pak řekni co koupíš, mě se většina aut zdá předraženejch vzhledem k jejich stavu.... rozumná cenová relace pro mě je pro ostatní většinou nepřijatelná