...pak jsem zkusil, jak pasují nový blatníky (myslel jsem, že se budou muset upravovat, aby tam seděli, ale sedí jako prdel na hrnec ), takže to, že druhovýroba nesedí jsou nesmysly
-> rolls: jj vic to rozhodne nema.. ten plech stoji asi 1000kc metr ctverecni, plus to musis nakreslit a nechat vyriznout.. takze pocitej tak 1500 az 2000.. ja budu delat jeste predni kapotu.
-> petr s: je to vyrezane presne na miru, 3 dily, kazdej vyrez ma na kapote asi 1cm rantl kam se to prilepi.. tady je to tochu videt na fotce vpravo nahore
-> rolls: vahu uz jsem psal u auta, ten nerez vazi odhadem tak 300gramu maximalne pul kila. jinak na chromovane nadrzce a dalsich dilu se bude pracovat pres zimu, takze neboj :)
jinak je to tam prilepeny na ty rantliky, specialnim PUR lepidlem kterym se lepi kridla WRC atd :) takze to drzi a uz to asi nikdo nesunda :)
ondie 18.08.08 15:38:28 napsal: ....šlechta,nešlechta..ce
lej problém dle mého tkví v tom,že je tu pár lidí,evidentních exhibicionistů,kteří jsou živi z obdivu druhých..avšak jakmile ten obdiv nedostávají přirozeně..(což by bylo ještě stravitelné)..tak si ho vynucují svými neustále chytrými připomínkami a chutí všechny zmlátit svými "dokonalými argumenty" ...takoví jedinci jsou přemíru chytří,všemu rozumějí,vše mají odzkoušené (a to i přes to,že jejich vůz vyjede párkrát do roka na nějaký ten sraz) ..jsou ve své "pravdě" neústupní a velmi rádi se za svojí "pravdu" hádají a do krve bijí....
Tak tohle je naprosto přesně napsané,úplně se divím že nad tím není můj nick:-)
tak já dneska nandal nárazníky,motor zapojil elektriku nandal světla a pak sem přišel na virt a vidim že se to tady zase všichno hádá tak zase du dělat radši na autě