skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124226 příspěvků (zobrazeno 116901 až 116950) od 06.12.2007 do 23.05.2025, založil/a iDawe
-> THOMMY : Koukat může, ale odhad nebude mít tak dobrej, když jezdí sotva měsíc
-> David29: Opravdu není špatnej nápad občas koukat do zrcátek

-> David29: ja cuvam aj na skodovke s otvorenymi dverami ked tam nevidim...totiz hned po troch mesiacoch som naboril otcovi auto pri cuvani (ne moc) a odvtedy si davam na to bacha a skoro vzdy s otvorenymi dverami...uz cakam kedy odtrhnem dvere

-> ZbyŠek: to je dizlak
a to hrkanie uz prestava..vravim bud kamienok v tlmici alebo nejake zhluky karbonu

ja som si vycistil a troska upravil zadne svetla, uvidime na aute jak to bude svietit
-> David29: tak když tam nevidim tak jedu po centimetrech a ne tak abych než stihnu zabrzdit uhnul takovou traverzu ne ? ...
-> Boga: Stačí utopené rohlíky natož utopené balíky. :o)
včera som z neznámeho podnetu vymontoval chladiace trubky pod autom a dnes som ich nagebril červeným alkytonom ....
už asi prehánam

-> David29: Ja velkym couvu na zrcatka a kdyz pak mam odhadovat vzdalenost tak se vyklonim z vokna treba a cumim ten posledni metr. Nebo at ti nekdo ukaze, nebo proste zvedni rit a jdi se podivat jak je to daleko este 

-> David29: hele ja když couvam tak koukam do zrcatek na levo a napravo, zkus to taky možná ti to pude bez nehody ;)
-> David29: hele co takhle kdybys začal dělat messengera a jezdil na kole a rozvážel ty balíčky.

-> petr s: Neni to normální 3,5.. podvozek je úplně stejnej, jako maj ty 6 tuny co tam taky sou, akorát tohle má ještě větší bednu (na pohled určitě)... Když bude čas, tak zejtra blejsknu oboje dvoje Iveca (3,5 a 6 tunky)..
btw: Všechny ty Icveca co tam jsou maj stejný podvozky, ale 3,5 a 6 se liší boudama...
-> aDAm:
Jinak celkovej dojem - couvá se mi s tim mnohem líp než s osobákem, ale to že člověk nevidí za sebe je problém
Ale tohle je ještě v pohodě, horší je, když člověk couvá do provozu... bud to vyjde, nebo nevyjde...
btw: Všechny ty Icveca co tam jsou maj stejný podvozky, ale 3,5 a 6 se liší boudama...
-> aDAm:

Jinak celkovej dojem - couvá se mi s tim mnohem líp než s osobákem, ale to že člověk nevidí za sebe je problém

-> David29 13.08.08 15:49:18: To je normální 3,5 T ale asi to bude v rukách Nechceš ty papíry vrátit dokud jsi někoho nezabil? 3 havarie za měsíc je trochu moc
-> David29: a prej profesional ;)
-> gabo00000: to je naschval takovy ten vrcici zvuk
-> Nwkt: Jo.. prostě 6tunka postavená na papírech 3,5t je na mě moc velký
Byla to taková nízká betonová zídka u rampy... a dozadu nevidíš...

Byla to taková nízká betonová zídka u rampy... a dozadu nevidíš...
-> David29: Si to zase nabořil?
-> David29: Na ní? Já myslel že v ní. :o))
sem vcera nalepil novou samolepku na podlozku pod SPZ :) dalsi nemam a nedam :)
-> tomapa: Ja je vyhazuju na zahradu do travy ...
-> havlik: A nepodělí se, to si říká kamarád virťák
*JOKE*

-> M@rtin: jasné běžně

-> havlik 12.08.08 23:09:09: Takže máš na každým prstě minimálně dvě nebo tři ne?
ja som dnes navaril COckom hlinikovu koncovku na chromovanu ruru akupodivu to drzi..neviem do kedy ale zatim to drzi

-> petřík: jak myslis

-> havlik: tyvoe 

-> Syny: se mnou je to v pohodě:)) mam toho v záloze víc:D např bejvalou kolegyni a tak dále:D
-> havlik: s tebou je to taky spatny koukam 

-> minno: mno ono jí to docela šlo jak pěkně kroutila prdelkou a kozičkama to byl koncert pro oči:)))
-> havlik: tak ju láskavo aj pekne naspäť rozbaľ, ako bude teraz obsluhovať?

já sem dneska akorát balil servírku v baru a docela se i dařilo

ja sem zacal a dokoncil znacku na auto

-> petřík: Taky sem myslel díru s vyšším smyslem zabezpečenou alarmem v podobě žiletky

-> Matthes z TechWebu: ty je jíš? Nebo co s nima provádíš?
-> tunerlada: ja jich tam mam, uz i divoky vosy
Kdyz se jim tam libi...

-> tunerlada: Pavouci se nezabiji 

-> Borin: to už se tady řešilo to je díra s vyššim smyslem chápej
-> pitrs-84@: člověče už ho budu mít 2 roky a je poměrně zaměstnanej a zatim maká jak má . co se ti s nim stalo ?

-> pitrs-84@: Já ho mám taky a už půl roku bez problemu
-> petřík: jak dlouho mas ten zvedacek?mi vydrzel dva mesice a pak sem musel menit na reklamaci,ale vymenili mi ho hned
ja se neska snazil zabit pavouka co se mi zabydlel v zadnim kole a jelikoz se strasne pavouku bojim jeste tam je 

-> petřík: Lepší hladkej plech než žiletka

-> petřík: Ještě by to chtělo repas toho schnilýho podběhu

no jo..nejni nad pravidelný stříkání dutin 

-> Syny: nevim jak ty ale kdybych sáhnul do díry a a cejtil krásnej hladkej plech tak bych asi utek

-> Zdeněk.: mno kdyz se saha do diry, tak to je fain, kdyz to je hladky. Ja mluvil o prahach ale
Ne vazne - to mas kliku, me se to vevnitr loupe, takze pudou dolu i kdyz z venku sou pekny...

-> Syny: nemáš pravdu, zevnitř jsou taky hezký, když sáhnu do díry, všude krásný hladký plech, jestli to pujde nějak vyfotit...vyfotím