skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124258 příspěvků (zobrazeno 116951 až 117000) od 06.12.2007 do 30.05.2025, založil/a iDawe
sem vcera nalepil novou samolepku na podlozku pod SPZ :) dalsi nemam a nedam :)
-> tomapa: Ja je vyhazuju na zahradu do travy ...
-> havlik: A nepodělí se, to si říká kamarád virťák
*JOKE*

-> M@rtin: jasné běžně

-> havlik 12.08.08 23:09:09: Takže máš na každým prstě minimálně dvě nebo tři ne?
ja som dnes navaril COckom hlinikovu koncovku na chromovanu ruru akupodivu to drzi..neviem do kedy ale zatim to drzi

-> petřík: jak myslis

-> havlik: tyvoe 

-> Syny: se mnou je to v pohodě:)) mam toho v záloze víc:D např bejvalou kolegyni a tak dále:D
-> havlik: s tebou je to taky spatny koukam 

-> minno: mno ono jí to docela šlo jak pěkně kroutila prdelkou a kozičkama to byl koncert pro oči:)))
-> havlik: tak ju láskavo aj pekne naspäť rozbaľ, ako bude teraz obsluhovať?

já sem dneska akorát balil servírku v baru a docela se i dařilo

ja sem zacal a dokoncil znacku na auto

-> petřík: Taky sem myslel díru s vyšším smyslem zabezpečenou alarmem v podobě žiletky

-> Matthes z TechWebu: ty je jíš? Nebo co s nima provádíš?
-> tunerlada: ja jich tam mam, uz i divoky vosy
Kdyz se jim tam libi...

-> tunerlada: Pavouci se nezabiji 

-> Borin: to už se tady řešilo to je díra s vyššim smyslem chápej
-> pitrs-84@: člověče už ho budu mít 2 roky a je poměrně zaměstnanej a zatim maká jak má . co se ti s nim stalo ?

-> pitrs-84@: Já ho mám taky a už půl roku bez problemu
-> petřík: jak dlouho mas ten zvedacek?mi vydrzel dva mesice a pak sem musel menit na reklamaci,ale vymenili mi ho hned
ja se neska snazil zabit pavouka co se mi zabydlel v zadnim kole a jelikoz se strasne pavouku bojim jeste tam je 

-> petřík: Lepší hladkej plech než žiletka

-> petřík: Ještě by to chtělo repas toho schnilýho podběhu

no jo..nejni nad pravidelný stříkání dutin 

-> Syny: nevim jak ty ale kdybych sáhnul do díry a a cejtil krásnej hladkej plech tak bych asi utek

-> Zdeněk.: mno kdyz se saha do diry, tak to je fain, kdyz to je hladky. Ja mluvil o prahach ale
Ne vazne - to mas kliku, me se to vevnitr loupe, takze pudou dolu i kdyz z venku sou pekny...

-> Syny: nemáš pravdu, zevnitř jsou taky hezký, když sáhnu do díry, všude krásný hladký plech, jestli to pujde nějak vyfotit...vyfotím

-> Zdeněk.: Z venku pekny a co zevnitr?
Ja je mam z venku taky pekny a zevnitr se decentne loupou...

obrousil sem ten černej bordel z prahů a natřel základovkou, abych je mohl stříknout do barvy auta
hefký původní prahy, že..?
žádnej rez
na takovym autě je radost dělat

-> gabo00000: no má 9mm . minimum je 7 takže je dobrej
destičky maji ještě tak 2,5mm k minimálnímu rozměru tak to vyěnim příští léto najednou.

Borin 12.08.08 11:15:20 napsal:
-> gabo00000: Počítej tak 3dny v teple...ok dakujem
-> gabo00000: Počítej tak 3dny v teple...ok dakujem
petřík 12.08.08 10:29:02 napsal:
repás
konečně se hejbou jak maji...zarejpem aj ja nie je ten kotuc tenky?
ja ma hrubsi
repás

-> petřík: mam tam pasku zrolovanu do trubky..blbe foto ale z bleskom som to nevedel odfotit pac bylo este mnozstvo farby vo vzduchu..tedkom ta hrana uz nei je tak vyzazna ale je to este vidiet holt nie som profik a pri striekani sa mi ta trubka rozlepila a paska sa prilepila o lak takze tam su nejake stopy ale mozem kaslat..bude to dobre ked to prelestim

Dnes sem utratil 400 a chystám se utratit ještě 7600
-> petřík: Dokážu si to představit

-> Tampajs: to nemá chladící výzm .. to je díra s vyššim smyslem víš .. 

-> petřík: Co touhle dírou chladíš?
Tipuju že jsou tam nějaký pásky za tou dírou tam se připne lahváč a už se chladí

-> Tampajs: jinak vaření je v plánu . budu měnit prahy a zadní lemy a pak tohle jinak je to pěkný .. myslim uložení tlumičů , podlaha a tak ...
-> Tampajs: to je závodní díra. nevyznáš se koukám 

-> petřík: já vím že si si toho nevšiml proto to říkám ale máš tam díru

-> gabo00000: Počítej tak 3dny v teple...
ako dlho musim cakat kym vytvrdne farba aby som to mohol prepastovat? je to individualne pac celyu noc bolo 30° v garazi a je to este meke
Bral jsem dneska benzín ...... 40l a 590km převážně dálničního provozu ...... 6,7l na 100km, docela jde
-> gabo00000: ale jinak přeju uspěšný prodej . interier to má moc pěknej taky bych takovej chtěl