-> havlik: mě se to takhle líbí :))) uplně super, ty malý kolečka, jáma jako kráva, jjj hezky industrial :) nechal bych to tak, předek je nízko až až:)))
-> memfis: tachometr zvládne ukázat i 200kmph :))) tak jestli tě to honění aspoň dostatečně uspokojilo :)))
-> gabo00000: dobry postreh kámo ten pliešok mám pod tým, na ňom to gumokovové čudo a na ňom znova ten pliešok pretože to gumokovové bol onejake také trocha separované od seba a toto to stlačí a je všetko OK a volantovke to nezavadzia
aj ja sa môžem KONEČNE pochváliť pekne len taka podotazka..ako je ta manzeta na riadeni..ta prachovka ktora dolieha ku karoserii s kade ide volantova tyc...viec so myslim? tak ten pliesok co ide z vrchu nema ist pod manzetu? tak to ma byt? ja si myslim ze to ma ist pod nie? aspon ja som to dal pod
-> havlik: task varianta C svařenec s emkovej a uzkejch blatníků .. ale dělat by se mi to teda nechtělo. víš co myslim nechat uzkej blatník jenom ten předek na něj navařit z emkovýho
-> Syny: njn ted už je to fuk:D to by se muselo stát něco jako by mi někdo dal celej komplet přední blatníky, čelo, lízátko, světla s hrncema a zadní čelo se světlama za děkuju tak bych to tam asi nahodil:))
-> petr s: hm tak fakt ne:)) hlavně furt chci zustat u co nejvíc seriového vzhledu kastle
-> MOLSO: taky už mě to napadlo ale to už by nebylo že kopíruju tunera2 ale majkla
ps.: prapůvodně když sem tohle auto kupoval tak tam uzkej čůmák a dozádu uzký čelo s výdechama mělo přijít. Asi jediná klika že sem to zadní čelo nesehnal na tom to spadlo
-> minno: Ano dva centimetry jsou opravdu hodně, opticky je to vidět na sníženém autě docela brutálně. Navíc to byl stav, kdy jsem měl venku jen pružinu a tu samou se stejnou gumou jsem nahodil během půl hodiny zpět a šlo to na zem. Kdyby to bylo nové, tak si to postupně sedá tak 1000km
-> havlik: To si ještě po projetí sedne Já jsem to měl rozhozený a k lemu jsem po schození na kola měl 63,5cm a když jsem se vrátil z Příbrami, tak jsem byl zas na svých 61,5mm od lemu.