Tak né dneska, ale v pátek sem našel v práci na půdě šestiválec z citroena xm (asi 170koní) co má jít na hliník. Rozhod sem se ho zachránit, i kdybych ho měl našlapat do koloběžky.
A právě sem dojed půlkilovej jogurt a zjistil, že je tejden prošlej
Rano som si vybral vodicak, a bol u -> gabo00000: trochu spustit auto o 1.5 tocky, najazdil som asi 150km akurat ma nasi fajne zmrdali ze niesom normalny atd...aspon tyzden bez auta
-> minno: dík ale je to bez kitování,jen jsem to natáhl aby nekoukaly sváry kvůli cajtům a nechám to už na lakýrovi,je to celkem pobitý,uplně srovnat se mi to nedařilo...
-> Nwkt: JJ to bude asi nejhorší, Maďaři to asi moc neřeší, když jsem viděl co všechno tam jezdí :-) ale tak slověnsko jen tak líznem, tak to snad bude OK.
-> Syny: Za cestu do přerova jsem neviděl jednoho policajta, za cestu dnes do práce hned dvě hlídky, takže tohle je trochu mimo řešit. Horší je, když jedem přes Plzeň a stejně je to o lidech na koho narazíš.
-> Matthes z TechWebu: Vyklopil no Hold ty zatáčky musim brát mirněji
Ale bylo to neštětstí... jedzil jsem s Felicií pick-up, co běžela snad na 3 válce a měla nalítáno přes 180 tisíc.. Ze začátku to netáhlo a ochota jet byla až tak od 3000 ot/min