A kdyz uz tady schvalne narazite na me Kolik aut s upadlim kolem u spravne udrzovany kyvky ste videli? Ja ani jedno Bod to padalo lidem ktery maticku bubnu utahovali rukou (viz Makak) nebo zase lidem ktery utahovali buben poskakanim na dvoumetrovej trubce a poddobne :) Naopak, u kyvky te napraskne nohavice A ted do me
-> Tuner#2: Mno to mas prevdu, ze kolo neupadne, ale kdyz vidim tu geometrii, tak uz bych rekl, ze je skoro jedo jestli upadne nebo se takhle vylomi, pac letis do pole stejne... Muj nazor je, ze tady je karasne videt, ze sou ty napravy na picu obe
ja pro zmenu menim tesneni pod palici na weltmeisterovi a davam mu jinou hlavu.. takova prochazka peklem.. ted jsem sundal tri hlavy sa sebou abych nasel tu nej a tri ocistil.. nicmene nasel jsem a pro zmenu nemam doma zadny tesneni pod palici.. takze zase provar v tomhle.. zajimavy.. takze musim letet nekam rychle sehnat tesneni a rovnou si koupit do zasoby
-> Vojtik: si proste borec! strašne fandím takýmto príhodám a hlavne opravám v poľných podmienkach (u teba doslova). Nie je to síce moc fajn pocit, keď sa niečo také stane, ale potom ten pocit keď sa to podarí opraviť stoji za všetky drobné
Tuner#2 22.07.08 11:07:55 napsal: -> gabo00000: Alespoň víme, že i když je vlečka na kaši, tak ale díky spoji s podélným kolo neupadne o tom se může kyvce jen zdát
A teď Syny do mě Nwkt 22.07.08 11:09:37 napsal: -> Tuner#2: Ty už mu dáváš skoro stejnej kopr jak já po ICQ Vždyt ho nechte chudáka
Když vemu kolik jsem osobně vyděl uhnilejch kyvek a vleček tak vlečka bezkonkurenčně vede.
Brácha včera projížděl s plnym autem přes jeden nepěknej hrbol a když se auto zhouplo jen na dvou kolech křížem, tak jedno rameno nevydrželo, tak jsem na to v 16:00 vlítnul a v 18:30 brácha odjížděl po svejch, docela sem si máknul
-> venni: no vždyť ono to o moc víc nebude... nehledě na to že nevidim duvod :) tmelit a stříkat to bude tady nebo i i o 5cm níž a nemusí se s tim stříhat. já to teda budu dělat taky tak velký jak sem ten lem koupil
-> Samantus 20.07.08 23:11:27: je to pěkné,ale proč ty lemy neobkreslíš a neodstříhneš?Když to není schnilý až tak vysokoko tak stačí udělat cca 10cm na výšku.
-> Syny: -> Matthes z TechWebu: vbehol mi do cesty no.... už sa nedalo nič robiť.... odniesol to spodný roh pravého blatníka, vytiahol som ho už asi po 100x rukou, aj tak sa bude meniť :) Škoda toho psa...ani neviem čo to bol zač...už som sa tam nevracal.