-> tunerlada: pouzivej pouze 2barvy, málo výraznou většinou a nějakou sytou na detaily....já používám černou na všechno, jen pružiny, stavilizátor a brzdiče mám červené ;)
nj tak je pravda ze sem to s tema barvama prehnal -> Borin: ten stabilik pujde taky na lak to ted cu zkusit jen kuli pruzinam jak je to nizky po seriznuti
Sem se pustil do výměny obložení a bubnů na fáčku a že vyměním i ložiska... ale nějak je tam nemůžu dostat, sem nasranej, udělal sem si bebíno na prstu a Martina mi neodpovídá na sms
-> Klubko_: a bylo to zabalený na bílým tvrdým papíru, všechno nasunutý na svisláku a zvrchu byl průhledný blistr?
Tak jsme dopadli stejně, Já to tam nalisoval přípravkama a když jsem to zkusil tak to tam šlu suvně, bez nějakého velkého odporu, takže jsem to ani nestružil i když ten výstružník doma mám. Ale na druhé straně jsem jedno pouzdro zkurvil a ohnul tak jsem byl koupit jen pouzdro a to už po nalisování bylo malý tak jsem ho musel přestružit.
No a už si tak měsíc říkám že to začíná trochu ťukat. Dělal jsem to loni a najeto to má tak 20 000km.
-> petr s: a neni mozny, ze by to uz bylo vystruzeny? Ja sem to totiz sehnal jako komplet sadu svislak, pouzdra, trubku, tu gumu, silonovy podlozky, matka, zavlacka.
-> suri: no to mi taky na hrochaci petr s rikal, jak to mohlo chodit, ale od zacatku do ted musim vynakladat stejny usili na to, abych tazocil volantem. Normalne sem ty pouzdra nalisoval, namaznul a svislak tam zajel a jak psali v knizce melo to trochu klast odpor, takze sem to uznal jako ok.
ja dnes este nic neudelal, ale auto se mi posralo na volnobeh drzi, ale kdyz pridam plyn, tak to zdecha. Takze budto kondik anebo ucpanej karbec No este, ze to prestalo jet kousek od baraku a ne treba cestou z hrochace