skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124206 příspěvků (zobrazeno 119201 až 119250) od 06.12.2007 do 13.05.2025, založil/a iDawe
-> havlik: jo dole je to zbodovaný... ale to odseká a navaří novej plech

-> Pavel P.: to já si taky myslim že to stačí vyřezat ale syny argumentoval tim že je to dvojitý nebo co to vlastně psal
-> havlik: to už může rovnou koupit nový auto...
stačí to vyřezat a navařit novej plech když to dobře ošetří zvenku i uvnitř tak nemá co hnít..

U-Geen: jj ja viam ale garde rapid to zacali davat tak ako som pisal bolo ich par kusov :)
minno: ja sa mozem vyhovorit, ze som kopiroval dobovost, ono tu bolo na virte aj take video, kde boli rapuchovia predstavovany na seversky trh a bol tam jeden rapel, v tych istych farbach ako mam\mal som ja : )
minno: ja sa mozem vyhovorit, ze som kopiroval dobovost, ono tu bolo na virte aj take video, kde boli rapuchovia predstavovany na seversky trh a bol tam jeden rapel, v tych istych farbach ako mam\mal som ja : )
Momentálně si bourám strop v pokoji a u toho čučím na Virt. :o))
-> Rapi1: može byt ... lebo napr v našej LSe 79 to nie je až take vyrazne ae v tejto 83ke to pekne vystupuje. Tusim od 81 to takto robili
-> havlik: -> MOLSO: hoci som predtim mal uzovku r.v. 77 dno kufra mala normalne a to pochybujem ze u niekto opravoval auto bolo na kasu a bola ozaciatku v jednej firme kde sa o auta moc nestaraju

-> Syny 01.07.08 23:58:45: tak kup celej ten rošt novej
-> Syny: a ake zasiernanie ??
co ste dnes udelali ??
nakreslil som obrazok pre synyho

co ste dnes udelali ??
nakreslil som obrazok pre synyho

-> Syny: zamálo
keby som to mal take ako ty envaham ani 2 minuty a urobim to podla toho nakresu
-> Klubko_:
to som nakreslil za 30 sekund tak huš ! 

-> Klubko_:

-> MOLSO: wostra maluvka 

-> MOLSO: mozna i jo cece
dikes :)
Kdyby nekdo mel naky jiny napady, tak piste do id at to u nezasirame mejma problemama

Kdyby nekdo mel naky jiny napady, tak piste do id at to u nezasirame mejma problemama

-> Syny: jak pise MOLSO: tu predni prorezlou cast opatrne vyriznout flexou(nejlip kotoucem tloustky 1mm) do obdelnikovyho tvaru tak, abys neporusil to co nechces a vevarit tam novej plech
a spodnou hranou toho kotuča nesmies zobrat material pod cervenou čiarou .... kapišto ?? 

-> Syny:
je to narychlo ... to kotučove je akože karboška červena čiara predstavuje miesto kde končí hrúbka matreriálu spodnej steny .... hadam dost pochopitelne 

-> MOLSO: cooo

-> Syny: no normalne
karbinou ... pekne od kraja reznym kotucom prepilit tu bočnu stenu tak aby kotuč vnutri vyšiel tesne nad spodnym vodorovnym plechom .... a potom sa len pohybovat po dlžke profilu ...

-> MOLSO: a jak to odrezat a nic jinyho nezkurvit :)
-> Syny: no tak z toho stvorcového profilu odrež jednu stenu a navar tam nový plech ...
-> petr s: :) Ale jak kdyz je to uzavrenej profil :)
-> Syny: Tak potom vyříznout a dát nový plech
-> petr s: myslis jen ty dirky zabodovat a neresit? To mi taky napadlo, ale aby mi to zachvili zase nevykvetlo...
-> Syny: Zavařit
Jak se tohle opravi? Delal uz to nekdo? Je to takhle prozrany jen ze strany cela - ten zadni plech je ok... (vice popis a fotky u auta). Kdyztak pisete do id nebo na ICQ. Kdo ho nema a chce me poradit - piste do id a ja vam ho dam :)
Jedeme dal
Sice mam totalne spaleny zada (krom dvou prouzku od monterek)
ale aspon se neflakam 

-> gabo00000 01.07.08 09:08:33: Kdepak. Auto vareny nikdy nebylo...
-> Klubko_: 

-> Klubko_: Můžeš bejt v klidu... to ty tvý prdele jen tak nepojedu 

-> David29:

-> Klubko_: Vtipálku

-> Jozynek: diki diki 

ja si dnes na kolejich sel do auta pro slunecni bryle a levy zadni kolo prazdny. Tak mam pocit, ze mi ho nejakej dobrodinec vyprazdnil, pac do ted kolo drzelo a najednou pres noc uslo. Tak sem vytahl pumpu a na tom prijemnym polednim slunci aspon trochu dofoukl 

já se dnes hrdině opil:D pže se mi nedostalo dílů na škodovku tak sem to šel zapít

-> MOLSO: paráda-> Rapi1: jj je to uzovka
-> minno: tys to nevěděl no ty si teda opožděnec

gabo00000 01.07.08 18:12:05 napsal: -> Klubko_: podlozkou:D duraljak na svinu se mi zrovna zadnej vhodnej kousek v garazi nevali 

-> minno: ty tjunynk mašyny
a diera je správne ked by si sa lepsie pozrel na foto uvidis pastorok hrebena :) a vsetko sa dalo zmontovat a točit volantom

a diera je správne ked by si sa lepsie pozrel na foto uvidis pastorok hrebena :) a vsetko sa dalo zmontovat a točit volantom

-> MOLSO 01.07.08 20:19:18: tak diera je už tam, otázka či aj na správnom mieste

havlik 01.07.08 20:36:42 napsal: -> Rapi1: užovka
to už viem pár dní aj ja túto infošku :)
-> MOLSO: užovky sú proste tjunynk mašyny
to už viem pár dní aj ja túto infošku :)
-> MOLSO: užovky sú proste tjunynk mašyny

-> Rapi1: každy kto má emko sa ma to pyta

-> Rapi1: užovka
-> MOLSO: preco je ten kufar tak zvlastne tvarovany?taky prelis som este v zivote v kufry nevydel 

-> Nwkt: huš potvoro !!
skus vrtat dierku vedla dierky napresno na zakrivenom plechu ...

2 vrstvy snytetickej základovky a aha už je pol osmej
a nelutujem že som to auto kúpil - má absolútne minimálnu koróziu a všetko čo je hredzavé je len povrchovka a dôležité spoje sú zdrawééééé

a nelutujem že som to auto kúpil - má absolútne minimálnu koróziu a všetko čo je hredzavé je len povrchovka a dôležité spoje sú zdrawééééé

Vybrúsená hrdza z kufra + vydlabaný tmel okolo pupákov na tlmiče + aplikácia kys. fosforečnej 

-> Nwkt: byl jeste vozralej

-> MOLSO: A proč je tak šišatá?