skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124207 příspěvků (zobrazeno 120851 až 120900) od 06.12.2007 do 20.05.2025, založil/a iDawe
-> Tuner#2: Jaj, to bych si šel asi taky vyměnit spodky 

Tvořím dokumentaci pro EMMU

-> Syny: Už jsem to psal u Fáva. Je to čistokrevná M5, takže V8 v sérii 400HP, upravený výfuk s tlumičem z Porsche, pravidelný servis, nebouráno.
-> Tichy Radek:
takova kastle by se mi taky libila

-> Tuner#2: pekny auticko - copak to je za motor? Mno se v tech Bramborech nevyznam... Ja jen vim ze to ma motor na spatnej strane, ale nahon na spravnej 

-> doly120:zatim co jsem našel jsou takový tři malý dírky

-> Tuner#2: Já to mám podobné...vystudováno,mom
entálně makám s tatíkem na živnost.. Taky nábytek,interiéry..
-> ondie: Táta a strejda mají truhlárnu, já jsem jen vystudoval nábytkářství, ale "utekl" jsem z oboru.
-> VeTëV: Tak jen poviné ručení neprojezdím ve Žlutce za dva roky v benzinu a když vezmu, že když nás vozil a ukazoval co to umí, tak se mu průměrná spotřeba dostala na 25l/100km dobré 98čky, tak je to pro mě silně nereálné auto
Svezení a cestování je v tom hezký, ale už v tom fakt člověk nemá vůbec tu radost a pocit z jízdy tak jako když mě třeba byť jen svezl Eidy erkem.

-> Tichy Radek: ale nebude toho moc

-> doly120:je docela v cajku,ale stejně se tam něco najde

-> Tuner#2: ty si truhlář ? 

-> Tuner#2: tak a ted si Honzik uvedomil, ze sadovka neni to prave a zitra bude baworische werk 

-> VeTëV: Docela dobře. Rozohodně lépe než ten skopčák co to předemnou posr*l 

-> Tuner#2: jakm muze truhlar zapojvat repro nevim....

Zapojil jsem přední repro v M5 a pak si vzal nový trenky, protože mě soused svezl 

odevzdal diplomku kritikum :))
-> Apple: ty svodíky vypadaj pěkně 

-> Honza M: Tohle nemá cenu..to bys moh napsat snad každýmu..nechme to plavat...
-> David29: Já jen že tohle téma je v sekci ŠKODOVKY. Tak si myslím že by tomu měl odpovídat i obsah. To nebylo myšleno jako narážka jen na tebe 

-> Honza M: A když sem někdo napíše že sfouknul basu piv, to ti zcestný nepříde? Sory, ale ted mi příde že řešíme píčoviny....
já dneska ladil erko kamarádovi, hlava, svody upravit karbec atd,
-> David29: jasný, ale psát sem co kdo ten den udělal je trošku zcestný... Myslím že tohle 99procent čitatelů nezajímá...
-> Honza M: Zklidni hormon .. když si to tady prolezeš, tak xxx příspěvku nesouvisí se škodovkama nijak...
-> David29: a souvisí to se škodovkama?
Já dneska dělal protokoly na elektroměření..až do ted od 21 

-> Tichy Radek: ta kastle vypada moc pekne

Jo a kromě řízení v sobotu jsem v neděli trochu ladil kola... v tejdnu na to ještě fouknu bezbarvej a můžu nasadit letní
Táta není doma, tak mám volnou garáž 

já dneska svařil plot a vrata vyfotil sem pořádný auťáky a měnil sem klakson na fávu :) . Škoda ho má najeto 33000km ( edice Prima) a má to mladej kluk pěkně to tuzý :) Klaksony sem mu tam dával z mitsubishy galant
-> Syny: ja mam nove vsetko co sa dalo silikonom polepeny ale ako som dal nove tesnenie na hlavnu paku tak kvape...kokot...ina je to za chvilu tam neni nic
-> suri: a nebylo by lepci ho pretesnit? Ja po 3 letech chtel olej dolejt a mam ho tam porad stejne :)
spravil muziku do spotrebaka
-> Syny: mne ten krepy snek furt niekde tecie asi riedky olej davam ale aj tak tam uz dam vazelinu A00 ta aspon nevytecie a bude tam furt
co jste dnes udělali?? no střízlivěli, ale ještě se nám to nepovedlo.
Poslal sem do prdele otravny Jehovisty :)
tak ja byl dneska zkouknout potencionálního nástupce rapa, BMW E34 525iXAT ;) pekně vozítko i ten automat překvapil ;)
-> suri:
kdyz to tesni tka nevytece... Vazeline bych v tomhle moc neveril, ale tak mozny to je ze to funguje :) Ja mam ve sneku olej a sem spokojenej 

-> Syny: ked jej das dost tak to musi fungovat nie? lebo olej po chvili vytecie aj tak je najlepsi snek
Byla tam od výroby vazelína, tak jsem to jen domáznul další. I přesto je to nejlehčí Fa/Fe řízení, co jsem měl kdy v ruce.
-> suri: lepsi to rozhodne neni :) Vazelina se ze s namahanych mist vytlaci a po case tam nemaze... Olej se te tam vzdycky doleje znova... Urcite je lepsi olej, ale je tezsi ho tam udrzet :)
-> Nepér: ma tam byt vazelina ako to maju favo feldy je to lepsie
-> Nepér: tam ma bejt pp80 ? Bych tam lil spis 90tku...
Já jsem odstranil radiální vůli na pravý řídicí tyči a trochu jsem to přimáznul... zjistil jsem, že už tam byla vazelína místo PP80...
-> Syny: v litni jsme to predelavali a je to ted takhle: beton natrenej nejakou asfaltovou srajdou, na nem tramy naimpregnovany, na tramech rost ze stresnich lati, na tom geotextilni folie a na tom OSB desky... do baraku jsme vyvrtali diru aby ta dutina vetrala... to musi nejakej patek vydrzet a alespon se ta podlaha nepropada jako predtim