-> Tuxik: navazka nebo cokoliv, na tom tramy ve zdech a mezi tramama polstare - na tom pak prkna - aspon takhle sem to nekde studoval ze by to melo bejt... A idelane ty tramy na betonu...
-> Tuxik: tady byla prdel, ze tam je jenom skvara a ty tramy sou an tom jenom polozeny - nejsou ve zdi, zkratka navazka, na tom hozeny tramy, zadny polstare (misto nich zae skvara) a na tom prkna. By me zajimalo kdo to vymejslel...
-> Tuxik: jj byl celkem ok, ale byla kriva jako prase a hlavne ji zaciali papat naky brouckova - na jednom miste byla normalne dira a uzrany prkna... Ovsem to bylo jen na jednom miste dal uz ne, ale tak aspon bude nova :)
-> myschaak: jj, jak sem to zacal zkoumat, tak to bude deravi celkem solidne - ani o tom nevim... uz se tesim na ocistovani vsch 4 podvehu a podlahy :)
-> Nwkt: mno jestli to bude velka katastrofa tak to preskladam do jiny kastle :) Se s tim zase srat nebudu... Pokud to tak tragicky nebude tak to udelame...
Já dneska spal po noční, nejdřív mě v jednu vzbudil kolega že by si odpoledne přijel pujčit vlek za auto, pak mi ve dvě volala teta že by chtěla odpojit elektriku ze světel na dvorku, před třetí mi volal kámoš že by si přijel pro ten pětikvalt, tak jsem se na to spaní už vysral. Dvě hodiny jsem pokecal s kámošem, ted jsem poobědval a pojedu na ty světla. Vozík za auito jsem už předal a pak ještě do navigace TomTom možná nahraju češtinu.
-> Bagrr (už se perou:-D): Tyvoe nic nebal Kridylko jestli mas navic tak tma soupni k tomu at nemusim vrtat to moje co mam na aute (kdybych to nahodou vracel zpatky) :) Predej to Hafikovi Dekuju :)
-> Bagrr (už se perou:-D): Tyvoe nic nebal Kridylko jestli mas navic tak tma soupni k tomu at nemusim vrtat to moje co mam na aute (kdybych to nahodou vracel zpatky) :) Predej to Hafikovi Dekuju :)
-> David29: tak to ses ty ten dobrodruh kdo to od nej bral :-) mi je ukazoval takovej chuchvalec cehosi. Sedacky na tom nebyly o moc lip ;-) Dobra prace pane.