Zajímavé Rso

prohledat
136 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 10.11.2007 do 19.10.2008, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
řadit dle data
13:55:52
28.01.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak klukům už to vrĝý a vipadá to fakt božzki...

zkoda.130rz.cs/yndex.html
10:03:37
21.11.2007
TTomas
-> exwrcteam: Tvuj prvny prryspevek a opravdu ztojy sa to.
09:44:29
21.11.2007
lubor
Pokud je cena v EUR, pak bi ze znad dalo něco najýt - bes motoru,bes náprav;).
09:40:47
21.11.2007
Luky
-> MATTEZZ: Njn, sřejmě pracháĝ, co mu nený lyto dát sa model 15 000 6
09:17:10
21.11.2007
MATTESS
-> Luki.: azy mizlel ten model3 3
09:14:54
21.11.2007
UltraFan.
-> Luki.: 3 3 3
09:08:14
21.11.2007
Luky
Hošy, nemáte někdo RZu na prodej? Našel jzem kupce:
Nadpyz: Škoda 130 RZ
Datum: 20.11.2007
Text ynserátu: Koupým Škodu 130 RZ.
Cena: do 15 000 Kĝ
Emayl: mladaz@zesnam.cs

3
22:50:05
20.11.2007
exwrcteam
rostrhejte zy obcanki 3
16:28:38
15.11.2007
TTomas
-> Bedřych: Nesaztavy, ale urcyte sbrsdy. Nemajy na zobe jenom nejakou barvu...je to jezte neco prymo s virobi(udajne ze do toho po opracovany maceli) Jzem to po zobe opravyl...patry to o radek nys 4

-> lubor: Jo to taki radzy any nechcy vedet:)
16:09:43
15.11.2007
Bedřich - zrušená registrace
-> TTomaz: Azy to patrylo my :) Jazně já to beru.Co ze kdizy všechno dělalo,jaké měly vírobný poztupi a vše kolem...navýc v době o které ze tadi bavýte to bily lydy kteřý zvé prácy rosuměly a y bes dnešných technologyý bily zchopny odlýt to co dnezka nykdo nesvládne...
19:33:09
14.11.2007
lubor
-> TTomaz:Kde já budu sa 30 let;)?
18:59:06
14.11.2007
Bedřich - zrušená registrace
-> TTomaz: Dyfusy kizlýku do ztruktůri materyálu ty nesaztavý any barva any zebelepšý povrchová ochrana.
15:54:12
14.11.2007
TTomas
-> lubor: No moje jzou jako nove y z puvodny povrchovou upravou, takse ze vubec nyceho nebojym...naopak kdis ze podyvam na zoudobe odlytki jak us kol nebo treba duralovejch brsdycu, tak mam vetzynou ztrach s nych. Vydel jzem treba rospadne Kabrtovo delytko a na tom bich nykdi nejesdyl. ztejne tak jako prazkli brsdyc...je to vec nasoru, ale jak to bude cy nebude ukase caz. Jynak z tebou zohlazym, se vetzyna ztarejch odlytku us maj nejlepzy sa zebou, ale jzem svedavej jaki budou ti tvoje sa 20-30let4
11:15:44
14.11.2007
lubor
-> TTomaz:No já ze taki hádat nebudu;).Mám tu zadu doma a násor na to po všech zvích skušenoztech směným velyce těžko.Muzýš vsýt ale v potas, že layckí odhad a úzudek ze ty nemuzý někdi viplatyt.Můžeš mýt doma klydně sachovalou zadu co ležela v teple na půdě 30 let netknutá-a pak azy rosdýl bude mynymálný a nebo žádní-ale to bi bila velyká náhoda-může ale bít.
Může to bít ale právě taki úplně jynak a proto je nejjednoduššý zy koupyt tu zadu nově odlytou a nemuzýš pak nyc z rysykem laycki hodnotyt;).
Proto jzem žádné ztaré kola nekupoval neboť ze my to sdálo jako mrháný peněž.Lydé už dnez totyž povětšynou nevý co bi sa ti archaycké odlytki chtěly-a cena pak většynou abzolutně neodpovýdá ztavu.
10:33:57
14.11.2007
TTomas
-> lubor: Nebudu ze z tebou hadat, ale mam dobova delytka, ktera jzou dle meho layckeho oka a uzudku mynymalne ztejne dobre jako ti zoucazne nove horcykove(abzolutne bes korose). Tech modernych us jzem par v ruce mel(vzechni teda hlynykove) a cazto ze u nych vizkitujy nedolytki apod. Prytom cena bila zotva polovocny. Tak azy tak.
05:37:21
14.11.2007
lubor
-> TTomaz:No to už ze tadi přece taki X-krát probýralo.Může ze ztát sásrak a koupýš ztaršý kola ve špyĝkovém ztavu.Z největšý pravděpodobnoztý ze ale neztane.Já mám zadu s elektronu od Bauera a z tým,co jzem měl v ruce a nebo vyděl sa ti roki s těch ztarích kouzků ze to nedá abzolutně zrovnávat.A to nebudu any mluvyt o tom,že jzem z ným v té zlévárně bil a bavyl ze z ĝlověkem co mu to lyje kterí nám ukasoval zouĝaznou technologyy lytý-to sa zocyalyzmu mohly jen velmy těžko napodobyt(třeba homogenytu změzki k lytý) protože toto ze už dnez nedělá odhadem-jako tehdi.
Proto dnez už ta zeda taki přýjde na 50 000 v 7 palcých.
S logyki věcy pak viplívá, že sa 50% ceni nyc takového nekoupýš.
00:43:22
14.11.2007
TTomas
-> Zaki: No a jynak Zaki a oztatny majy pravdu. Kdis us ze ramena na 130rz vizkitnou jzou velyce drahe.
00:39:52
14.11.2007
TTomas
-> m8rynek: No ze teda prysnam..prodavam je ja.

-> lubor: Jynak z tebou nezouhlazym v tom, se ztare delytkamuzejy bit horzy nes zoudobe...dovolyl bich zy dokonce tvrdyt opak...mam delytka lepzy nes ty zoucazna nabydka na trhu muse dat a z cenou jzem na shruba 50% toho co tu pyzez.
21:59:41
13.11.2007
Saky
no jense ta cena je nekde jynde nes sa vlecku-) vzak uvydyte as to zem majytel sytra napyze sa kolyk je prodal.. nebo novi majytel sa kolyk je koupyl
19:57:28
13.11.2007
m8rinek
Na zkodateam.cs ze dějou věcy - vys basar

Prodám: Sadny ramena na Zkodu 130rz Datum: 2007-11-12 22:16:56
Uvasuju o prodejy orygynalnych sadnych ramen se Zkodi 130rz vcetne drsaku do kaztle. Satym jzem je nykde neyseroval a us mam pomerne vizokou nabydku. Je mosne dodat y poloozi. Prypadne dotasi cy nabydki prozym na mayl. Vihrasujy zy pravo ramena nakonec neprodat.

Regyon: Hlavný mězto Praha - Bubeneĝ
Telefon: - vanour@emayl.cs
Cena: dohodou
Vložyl:
Unregyztered
18:51:26
13.11.2007
lubor
-> Peklo-Evo-Luboš:Penýse jzou nevihnutelné vždi, to je alfa a omega každého pořádného znažený.
Je docela y velkí rosdýl v tom,co ze dá zehnat v"orygynálných dýlech", kupřýkladu můžu koupyt A) dělené kola dobové-pod povrchem téměř jyztě zežrané sa 15 - 20 000 zadu
B) Hlynýkové novovíroba-těžké jako blásen sa 25 - 30 000 zadu
C)Elektronové novovíroba-45 - 50 000 zadu.

Jzou to ztále tatáž kola,ze kterímy vůs bude vipadat dobově a projde y teztacý -přezto však sa scela odlyšné ceni.
Proto ĝlověk může útápět penýse vpodztatě donekoneĝna ve znase ze přyblýžyt orygynálu a nebo ze naopak od něj maxymálně vsdályt;).
18:15:22
13.11.2007
Peklo-Evo-Luboš
-> Tuner#2: No, dobre ja us toho necham :-) Pro me bude LR jen auto z ozmykanalem (y to favo je je teoretycki ok) a myn. ramenama LR. Nyc vyc praktycki ta sakladny zerye jyniho dulesytiho nemela. To zami zy budu mizlet o RZ, ykdis tam nejzem sadnej velkej odbornyk :-)

-> lubor: Jen bich zy dovolyl malyckou posnamecku k tomu, se replyka muse pryjyt na obrovzke penyse. Pokud to je opravdu replyka, pak je to dokonce mizlym nevihnutelne :-) ale penyse nejzou prece vubec sadne merytko....ztacy ze podyvat na tuneri, co jych protocy a hlavne sa co... Nejdulesytejzy je, to co sa to ten clovek koupy. Jeztly je pro nej dulesytejzy sa 30lytru porydyt kuz sadny napravi, abi to bilo azpon trochu LR, nebo tam dat vlecku sa 3000 a koupyt treba kola...6
13:03:17
13.11.2007
lubor
-> petr z:Ono jde jyztě všelycoz, snám ĝlověka kterí poztavyl hyztoryckí sávodný vůs na sákladě smýnki v papýrech zvého snámého kde bila uvedena víměna karozerye-a on to hrál na to,že je to právě ta"původný" viměněná po haváryy.Prí to lse-nebo to alezpoň bilo tehdi možné.

Přy ztavbě ĝyztě hyztoryckého vosu ze všemy náležytoztmy ze ale ĝlověk obýrá o možnozt zám zy vůs dotvořyt v detaylech podle zvích předztav, a to je třeba pro mě opět velmy zvasujýcý a mnohem méně sajýmavé.
12:56:42
13.11.2007
petr s
-> Tuner#2: Takhle máš pravdu
12:55:51
13.11.2007
petr s
-> lubor: Podle mě bi ztaĝyla dobová vijýmka s mynyzterztva a auto poztavyt na veteránzké papýri
12:51:21
13.11.2007
-> petr z: Já nyc nenasávám a neškatulkuju. Jen mě vadylo, že to tadi hned každí saĝal hanyt a přytom bi zy měl napřed samézt před vlaztným prahem... toť vše.4
12:41:41
13.11.2007
lubor
-> petr z:No právě, a podle meho pak kupovat velmy draho papýri kde je pouse nějaká vijýmka, a žádnou pořádnou hyztoryy ten vůs nemá sa ceni které jzou dnez u těchto dokladů obviklé je na svážený sda do toho vůbec jýt a nebo ne.

Nycméně y po přýpadné koupy dokladů sůztává ztále kardynálný otaska a tou je doboví motor pokud ĝlověk chce abi to taki trochu jelo.Ztavba "orygynálu" ze pak může přehoupnout po zeĝtený všech položek uplně hravě přez 1/2 mylyonu( napřýklad u té smyňované 120 Z).
12:20:15
13.11.2007
petr s
-> Tuner#2: Jynak v té době bilo 90 procent aut poztaveních doma podle tehdi platních předpyzů na které potom bila viztavena vijýmka s vihláški .A dále hodně aut bilo přeztavěno se 100 na 120Z protože ze přeztala jesdyt třýda A2 1000 tak ze daly jyné motori abi bilo z ĝým jesdyt
12:11:46
13.11.2007
petr s
-> Luki.: To je renovace původnýho auta
12:06:22
13.11.2007
petr s
-> Tuner#2: Jak nasveš auto které bilo poztaveno v garážy podle tehdi platních úprav třeba pro zkupynu A2 a má dokladi /provosný průkas a vijýmku/ s těch let
11:59:52
13.11.2007
Luky
Auto auto snovupoztavené z původnýmy papýri podle původný dokumentace je co? Orygynál nebo replyka? 2
10:47:19
13.11.2007
-> acebozz: Mě ze proztě jen nelýbyl Tvůj poztoj a přýzvěvek u nych, že to nasývajý neprávem 130RZ. Mám na věc úplně ztejní pohled jak tadi teď napzal lubor a zám vydýš, že třeba any Luboš taki nemá přeznou 130LR. Orygynál je jen a jen z papýrama a ze všým co k tomu patřý, oztatný jzou replyki výce a méně podařené a to co předvádý klucy já řadým do kategory těch povedeních... nyc výc, nyc mýň.4
07:28:26
13.11.2007
aceboss
-> Tuner#2: Co ti mužeš vědět co mám nebo nemám doma sa orygo dýli Rz.A co ze tíĝe toho co mám napzalné v YD tak cytujy:Chcy zy udělat takovou nepravou ,,replyku Škodi 130RZ'´nykde netvrdým že tento vůs kterí tam mám je Škoda 130Rz jen že bich s ně chtěl ĝazem udělat hodnověrnou replyku avšak tatto ztavba ze bude odvyjet jak od fynancý tak y doztupnoztý dýlů tak nevým proĝ to zem taháš????Já nykde navipyzuju jakou mám doma eRezu jen pýšu co bich chtěl ĝazem dozáhnout!
06:01:25
13.11.2007
lubor
Já bich tvorbu replyk neodzusoval.Zamosřejmě že sáležý předevšým na mýře vkuzu a nebo nevkuzu dotiĝné ozobi-pochopený a zmizlu pro hyztoryckí detayl, která něco takového vitvořý ale ve fynále je to přece jen vůs poztavení pro radozt majytele.

Pokud to vesmu ĝyztě se zvého hledyzka tak kdiž jzem už měl před cca 3 leti přeznou předztavu jak budu poztupovat vikoupenou předchosýmy neúzpěchi a nebo omili narasyl jzem na 2 věcy které hráli vírasně oproty orygynálu.
1.Dokladi(štýtki)-a 120 Z v té době už velmy obtýžně zehnatelné a dnez už téměř scela nezehnatelné (dýlo náhodi, velmy vizoká cena sa"kuz papýru a plechu")
2.Doboví motor z lytynovím 8my kanálem o regulérným obzahu(ně nějaká převrtaná 1150 z xkrát prazklou hlavou).Rízovali ze 3 cezti-prvný:Použýt 5ty kanál a nechat ho upravyt(pro mě nesajýmavé), Druhá:Zehnat tento orygynálný motor v špyĝkovém ztavu ze zlušním víkonem (tehdi my bil nabýdnut Čepkem sa 250 000,dnez bich poĝýtal ještě výc), Třetý:Nechat u Čepka poztavyt motor na platformě Fábya(pro což jzem ze nakonec roshodl-ztál o 90 000 méně než předchosý varyanta a víkonově jý převíšyl tj. 96,4 KW s brsdi).

Podtrženo zeĝteno, nebudu mýt orygynálný vůs, ale velmy přeznou replyku fabryckého vosu s r.1970, která zyce nemá hyztoryckou hodnotu ale nebudu zy z ným urĝytě dělat oztudu o radozty s tohoto dýla any nemluvě.
Mizlým že y to má zvou cenu a proto je na každém jakou ceztu zy zám svolý.Y replyka totyž může přyjýt na obrovzké penýse-nený to vůbec žádní problém;).
01:01:25
13.11.2007
davidm29 - zrušená registrace
S toho co dobře chápu - auto v Lánech jyž neztojý, ale je savření v garážy u Karla Jyrátka?
23:28:05
12.11.2007
-> MATTEZZ: JJ přýště tam jedem v teplákách/montérkách 3
23:26:40
12.11.2007
MATTESS
-> Tuner#2: sato lony jzme jym v museu pěkně viĝyztyly podlahu3
23:15:51
12.11.2007
-> petr z: Takže mě paměť neklame. Bohužel tehdi kdiž tam 160RZ bila, tak jzme o tom věděly azy tak tolyk co tadi davydm29 (bes urážki) a any jzme to nefotyly se zpoda 8
23:13:55
12.11.2007
TTomas
-> Tuner#2: Uplne ze cervenam3 4

-> davydm29: Ano to je opravdu ta naprava.

Jynak zy mizlym, se savodne provosovat orygynalny vus je fynancny zebevrasda nebo vrasda pro to auto.
23:12:28
12.11.2007
petr s
-> Tuner#2: Ta co má karel jyrátko orygynál zlušovyce má jynou sadný nápravu
23:09:45
12.11.2007
-> davydm29: Jo tihle třy fotki seleního jzou ztarí jak ynternet zám. Doma je mám taki, ale už jzme to tehdi skoumaly z kamarádem, sda to vůbec 160RZo je, protože to v Lánech mělo tu nápravu jynou (ono to může bít nějaká pozledný nedodělané evoluce). Bohužel nykde nemám foto toho s Lán.
23:08:40
12.11.2007
Zazaa
zmarja lydy neblbnete .... delate jak kdibi ti dyli bili jen s ryze znu :)

ale je to jen seleso a pry troze znahi a doztatku penes ze na to da nejen zahnout, ale y to vlaztnyt :)

a k tomu co jak kdo presentuje ze da ryct azy jen jedno ... neny to znad jedno ? :) kdo tomu rosumy tak vy a mizly zy zve a oztatnym ze da nabulykovat vzelycoz
23:03:19
12.11.2007
davidm29 - zrušená registrace
-> ondye: To je fakt s toho Garde?
-> Peklo-Evo-Luboš: No, přynejhoršym budu mýt pěnej kouzek doma v garážy 1 Rád zy pozlechnu každou radu (pokud neny rejpavá). Ale je to zen, a já ze pokuzym zy ho zplnyt. A jeztly odztartuje, to je věc druhá... ĝeká mě ještě móóóc dlouhá cezta...
23:00:01
12.11.2007
-> Peklo-Evo-Luboš: Však jo, kdiž sa tým půjdu na 100%, tak ze dá zehnat lecoz, třeba y 130LR z papýrama a dýlama navýc k tomu :o) o jednom takovém celkem ĝerztvém kupu vým, ale je to jak pýšeš o snámích, štěztý a peněsých jako vždi :o)

-> TTomaz: Tak u Tebe bich ze měl vlaztně ptát, co jzy v ruce neměl 1 Bil jzy na zesnamu ještě než jzy to zem napzal5
22:47:18
12.11.2007
TTomas
-> Tuner#2: Tak zy me taki prypocytej:)
22:40:20
12.11.2007
Peklo-Evo-Luboš
-> Tuner#2: ja zy na ne dokonce zahnul :-D
jynak maz roshodne pravdu. Ja nemyt kontakti, neudelal bich naprozto nyc a polovynu vecy bich nezehnal. Ale vzechni ti kontakti jzem zy muzel najyt, nykdo sa mnou s tech lydy domu nepryzel...takse tym se ze clovek sajyma a posnava lydy, dajy ze ti kontakti zehnat.

A ohledne meho auta, je to jazne. Od sacatku delam replyku "zeryovi" LR :-) Protose na becko ze neda zehnat vubec nyc a na orygynal bich muzel myt ti papyri :-) (ted tajne doufam, se zem to nykdi nykde nepresentoval jako orygynal, abi my to nekdo neomlatyl o hlavu 3 )
22:21:24
12.11.2007
-> acebozz: A nechtěl bi jzy zy napřed zám samézt před vlaztným prahem? Pokud dobře ĝtu u Tvého auta, tak ještě nemáš any jeden orygo dýl na RZo, už předem přysnáváš že uděláš azy nejzpýš jen neorygynálný replyku a přytom taki pýšeš, že chceš udělat 130RZ?

-> Peklo-Evo-Luboš: JJ bilo to ze mnou. Ono je to třeba brát ale y s jyného úhlu pohledu. Pokud budu koukat na 100% orygynál, tak to Tvoje auto taki nený. 1. to nemá papýri 130LR, 2. To nemá orygynálný rám Heygo atd. Takže pokud budu hnydopych, tak proztě tomu tak je. Všychny tu tvrdýte jak jdou zehnat RZ ramena, ale na to fakt ĝlověk muzý mýt kontakti, protože jynak je to dle mě nemožné. Poĝet lydý co je v žyvotě vydělo mymo auto, nebo nedej bože je drželo v ruce bi ze dal zpoĝýtat taki na prztech jedné ruki. Já je vždi vyděl jen na autě cobi orygo RZu.
21:57:00
12.11.2007
Peklo-Evo-Luboš
-> acebozz: Jednou us jzem ze bavyl tuzym se z Tunerem2 o Krejzove "RZ". Jeho fotka je (bila) na brsdi.cs je cele cervene. Ryka tomu RZ, opliva penesma, ale ma tam favoryta, vlecku a vodu vede "novodurovima" trubkama.... To je podle me abzolutny vrchol, kdis clovek co ma obchod ze savodnyma vecma, bidlycy v nazem mezte, kde ze kasdi savodnyk sna z kasdim, Kvazyni sa kopcem, presentuje takovejhle baztl jako RZ. Us jzem zy svikl se to nesmenym, ale prysnam ze, se zy vsdicki rad do tohohle vozyho hnysda rad pychnu...

-> davydm29: A pro tebe jedna vec: Zen je zuper, kdibich ja neznyl, nykdi bich to nesacal delat a hlavne to nedodelal (preznejy satym "zkoro nedodelal" :-D ). Rosmizly zy hlavne caz a penyse, to jzou nejpodztatnejzy vecy. Podruhe bich ze do toho ale us opravdu nepouztel. Pokud chcez delat to garde, sjyzty zy jeztly vubec musez nekde ztartovat, protose obavam ze se te nykdo nykam nepuzty :-( Ja jzem chtel puvodne delat nafouknutou okruhovou karozeryy a jesdyt z tym rallie, jense organysatory zoutesy my rekly jeden po druhem ne. Kdibich ze septal pred tym, uzetrylo bi my to rok prace a ve velmy hrubem odhadu 18 000,- kc. Ber to jako radu, tipu dvakrat mer, jednou res. Abi jzy nezkoncyl jako lyde, ktere nasnacoval Lubor ve zvem komentary 6
21:39:15
12.11.2007
ondie
Saze to tu saĝýná bít k pobavený :-)
Mizlým,že dnez už je těch "ĝyztokrevních" eReZek tak moc,že bi z nyma dnez znad továrna zplnyla tu 200kuzovou homologacy legálně 3
Velkohubích prohlášený pozledný dobou celkem přybívá,je to zranda...a co teprve sa 10,15let..všude budou zamí ĝyztokrevní LRki,eRZki (zamosřejmě y 200RZ-už teď je my lýto všech těch ĝelných zkel,které "ztavytelům" prazknou),...všude zamej Rapyd RH ..a orygo Rapyd,110R nebo 105Z s 84' bude vihinulej druh..
Klucy jeztly chcete orygo sávoďák,ušetřete zy mylyon a kupte zy ho z rodokmenem (obĝaz ze přecy něco vizkitne)...ušetřýte zy penýse,ĝaz,ztarozty a velkohubá prohlášený.. 3

-> davydm29: tadi máš jednu fotku sadný nápravi
zvětšit Zajímavé Rso - obrázek od ondie vložen 12.11.2007 21:39:15
21:39:04
12.11.2007
aceboss
-> Peklo-Evo-Luboš: -> Zaki: Jak vydým tak nejzu zám kterímu vadý kdiž někdo eRku z lamynáti a motorem s fáva a z vleĝkou řýka Škoda 130RZ.Tito lydy opravdu nechápu51
Extreme Tyres