Jinac felda pristrojovka do noveho interieru mi sedi vic nez hranata... (kdyz se dobre pripravi elektrika, tak je vymena potom ani ne na 2h) do hnedeho samo nee
Me na aute prijdou rusive hlavne jakekoliv zasahy do karoserie, co bych z vnejsiho vzhledu zmenil je zatmaveni vnitrku prednich svetel, coz je opticky trochu zmensi. Od Krale se mi nelibi jedina vec a to falesne nadechy chlazeni zadnich brzd. Samozrejme, co auto kazi jsou jakekoliv polepy a barvicky.
Na zelenem roa mi dost sedela ta kola 15 s pneu 195/50, ale v kombinaci s origo HP je to uz dost tvrde na otevrenou karoserii . Chtel jsem dat zadni kotoucove brzdy, ale auto pujde smerem k tomu vzhledu, jak vyjelo v 6/1995 z Metalexu
-> Risan: me se Tve 4oko docela libi, kliky v laku jsou podle me hezci nez cerne, mrizka v kapote je cerna asi hezci, co se mi moc nelibi je ten znak skoda na zadni kapote
Oblouky podle me take vypadaji lip v laku a kola by mu sedly nejake pavuciny, nejlepe cernolestene anebo 14ky z felicie LK / sportline

rikas, ze to auto je vyrobitelne levou zadni, ale...
Vzdyt to byla vyroba pomalu na kolene, sami v letaku psali, ze zakaznik si kupuje vzdy originalni vuz.
ty se mi libi nejvic, ze vsech LS... a koberce budes menit? nebo nechas origo, ja bych asi uvazoval, dat to do hneda vse, hneda a fialova - to je divne