Majitel, mladší pán, mě načapal při focení a asi nebyl rád, že fotím, ale nic neříkal a raději jsem hned odjel. 

Majitel, mladší pán, mě načapal při focení a asi nebyl rád, že fotím, ale nic neříkal a raději jsem hned odjel. 

rapo sa tam este najde par ich stretavam

a toto bola prva skodovka po niekolkych rokoch co som videl na sidlisku

. Přibližně bílou celkem čerstvě renovovanou 69-ku má tuším šéf Rumpoldu sušickýho. Ale jeho značky si nevybavuju tedy ani trochu.. Nebyla na metazech - kopretinách zářivejch?

To máš trochu zkreslený představy..
je garážovaná a trošku bouchlá to je každá škodovka přece..E: já vím že se mě snažíte vyhnat z virtu já to chapu ale snažím se udělat něco aby už ste mě konečně na každou fotku přestaly psát negativ ale moc se mě to nedaří... v dnešní době je zázrak potkak škodovku! která není zrezlá a tak já jsem jí jen přidal abyste si řekly že ještě hezký škodovky jezděj... ale téma hezký škodovky z ulice fakt zakládat nebudu. sorry ale zrovna ty píšeš ke každýmu mímu přispěvku negativ a nechápu jak mužeš napsat na 0000 že nejsou zajmavý . tak já nevím ale stačí přece jeden příspěvek že je to debilní normalní škodovkaa nemusíte mě to furt psát Peace

Zbořenej nárazník, ohnilej a pomuchlanej spodek blatníku, lemy natřený černou... z boku raději ani vidět není. Už běž s takovýma fotkama někam. Prostě se sem snažíš jen za každou cenu narvat co nejvíc fotek - už pochop, že za to žádnou cenu nevyhraješ.

nelžu

Akorát barva mi moc nesedí, buď je to porevoluční model, nebo to někdo přestříkal, stošestatřicýtky většinou vídam jen bílý, hráškový, červený, vyblitý žlutý a hnědý.

, ve čtvrtek jsme jí koupili a foták je zrcadlovka Nikon 1100.