Tak po dnesku jsem toudle republikou a lidma jeste vic znechucenej nez driv. Jedu si takhle v 6 rano trolejbusem do prace a na krizovatce U Prazdroje a OMW benzinky (Plzenaci a okolni jiste vi kde) koukam, ze se auta nejak stosujou do pruhu, kde jede trolejbus. Ze tam bude asi nejaka bouracka jsem cekal, ale jak to nakonec cely bude jsem netusil. Kdyz si trolejbus za nekolik vterin vybojoval pravem silnejsiho (na zip srat) cestu, tak se mi naskytl docela zajimavej pohled na Octavii celkem slusne nabouranou ve sloupu trolejovyho vedeni na stredovem ostruvku. Na tom by jeste nebylo nic zvlastniho, kdyby ovsem ta octavie nesvitila, nebezeli ji sterace a nesedela v ni jeste ridicka, ktera se sapala pres airbagy, totalni mlhu z nich a pasy ven. Nejen ze se to stalo asi 30 vterin pred prijezdem trolejbusu a tedy 100% pred zrakem trolejbusaka, ale asi tak i pred zraky 20ti dlasich ridicu. Myslite, ze nekdo zastavil, aby ji sel pomoct? Ne, nikdo... Vsichni se na to vysrali... Chtel jsem rict trolejbusakovi at mi pusti ven, ale akorat padla zelena a jako by nic se rozjel a jel dal. Takze jsem si pockal na zastavku, ktera je asi 200m za krizovatkou a z trolejbusu vybehl na ono misto. Kdyz jsem dosel na misto, tak uz byla ridicka venku, byla to tak 24leta holcina a sla si davat za auto trojuhelnik. Kdyz jsem tam dobehl, tak jsem si akorat vsimnul, ze autem sestrelila budku s elektrikou a tedy pod autem byly krasny orvany kabely (jestli zivy vi buh). Hned jsem se ji ptal jestli je v pohode nacez jsem diky bohu zjistil, ze je jen pomuchlana od airbagu, pasu, ma odreny celo a natrzenou kuzi na ruce, z cehoz ji tekla krev. Za celou dobu, nez jsem se k ni dostal ja nezastavilo ani dalsich minimalne 20 ridicu. Z auta chcala voda a mozna i olej (benzin citit nebyl) - pod auto moc videt nebylo vzhledem k tomu ze prorazila o obrubnik gumu a sedelo to skoro na zemi. Fofrem jsem povypinal co slo a chtel zkusit odpojit baterii, ale pres zrusenej cumak samorzejme nesla kapota otevrit. V aute neskutecnej smrad z airbagu, ze kterejch se jeste kourilo. Chudak holcina byla vypleskla a v soku (aby taky ne). Nez jsem stacil zavolat sanitku, tak ji nejakej ultra expert stacil prejet ten trojuhelnik, kterej si tam predtim dala. Nez prijela sanitka, tak jsem ji posadil a udrzoval nejakou rozmluvu, protoze se chudak cela klepala a byla slusne vydrena. Pry jela z nocni a zrejme usnula. Co me ale v zapeti dostalo snad jeste vic, nez to, ze za celou dobu nezastavilo ani jedno auto bylo to, ze jeste nez prijela sanitka, tak mi volala firma Nehody.cz. Jak se dostali k memu cislu a jak vedeli ze jsem nehodu nahlasoval ja netusim, ale jakmile po me chteli moje udaje (jmeno a rok narozeni) a presny misto nehody, tak jsem je poslal do prdele, ze s nima rozhodne nic resit nebudu a tipnul jsem jim to. Potom uz prijela sanitka, ktera si ji vzala do pece a hasici, se kterejma jsem tam jeste chvili hodil rec a pomohl jim najit slecny doklady ve vecech pohazenych narazem v aute. Do prace jsem prisel o pul hodky dyl, coz je mi teda uplne jedno, ale co chci rict je to, ze ac nepreju nikomu nic zlyho, tak doufam, ze az bude potrebovat pomoct nekdo z ridicu co jeli kolem (a nekteri to dokonce videli) a totalne na to dlabali, tak hlavne at zrovna nejsou kolem podobny lidi jako oni sami (kteri kvuli pul hodine, kterou by je to zdrzelo, nepomuzou)! A nejaka firma Nehody mi muze vylizapt prdel! I hasici mi rekli, ze to sou akorat tak podvodnici a vyuzivaj prave soku lidi po nehode, ze odklizeni nehody a vyrizeni zaridi policie a neni potreba zadna nehodovka. A jak se dostali k memu cislu? Udajne pry dokazou nelegalne napichnout jejich vysilacky. Co je na tom pravdy nevim, to uz jsem slysel z druhe ruky. Jestli jim to ovsem prasknou operatori na zachrance, tak to je hodne husty...