Já už to tady asi někdy psal ale podělím se znova.
Žena měla FII ve výbavě sport 1.9tdi 2007 namotáno 260tis.Na Jaře to budou tři roky a tenkrát jsme ji chtěli prodávat (110tkc) (byly potřeba udělat rozvody ty jsem z důvodu prodeje zavrhnul protože by beztak chtěl každej slevu)
No cikán vyjel v zatáčce do protisměru a sejmul jí.Odnesl to nárazník,blatník,světlo,k
apota,okno,LP dveře,zrcátko,nadkolí,tlu
mič,poloosa,rameno,disk a guma.Myslim i kousek práhu.Pravá strana byla poškrábaná od větví jak se žena zkoušela vyhnout,ale bylo to na rozleštění a nebylo by tam nic vidět.Do auta jsem dal ještě prasklou baterku kdyby náhodou to bylo málo :D S autem i přes ohnutou poloosu šlo popojet.
Cikán měl Českou pojišťovnu.Likvidátor přijel snad 3tí den,sepsal to a hned řekl že to vidí na totálku.Začal jsem řešit co dál.Věci z vrakáče (tehdy jsem v práci žádnou F II neměl) plus něco dokoupit a byl bych na ceně cca 25tkč.Pár dní práce po večerech a beztak bych musel kupujícímu říct že to bylo bourané.
Další varianta byla rozprodat na díly a zase práce a peníze bůh ví kdy.
Za dva dni přišlo od pojišťovny na účet asi 72tis !! a čekalo se na dražbu.Za další snad 10dní volali z pojišťovny,že nám pošlou kontakt na dražitele a jestli chceme,máme mu zavolat a on to zaplatí při odvozu,ale je to na nás a nic prodávat nemusíme.Borec to vydražil za 47tis !!a za dalsi dva dny fabie putovala do Poděbrad

já pak prodal za 8tis ještě 16tky alu monte carlo a byl jsem vysmátej jak lečo.
Takže moje jediná zkušenost s pojišťovnou byla pozitivní.
EDIT: nejlepší bylo že fabii jsme měli dva roky,kupovala se za 129tis a žena s ní nalítala snad 65tis km.Za ty dva roky jsem udělal brzdy a jedno ložisko a opravil kabeláž ke žhavičkama.Na pučící trubku od serva už jsem se nedostal :D