Asi jo když to se saskynem a Bukajem řikáte.

Ne nadarmo mi furt někdo otravuje s nabídkou odkoupení.

ono citigo bude mozna trosku lepsi, nez predohrabova o1, protoze tu ustrelim jeste o trochu snaze, nez feldu :)

O Karkule vozu a tím Citigo by to stálo za zvážení. S60 by ukázala, co je to termín rollover, popř. jinou veselici. 

Rád mícháš jabka se švestkami?

) - pro mne, když jsem vždy jezdil v lehčích autech (1000MB, 742, Favorit, Felda) je nejslabším článkem vždy adheze pneumatik a pro Tebe a Jiříky (Saskyna a Tuňáka1983) ty sériové brzdy

co to je za vuz, to volvo? Me prekvapilo, ze mi to brzdi celkem nahovno ve velkem slejvaku, kdyz po par desitkach km najednou potrebuji brzdit, ta chvilka, nez se to vysusi...

Situaci, že mi to z pravého pruhu někdo pošle před čumák a já musím prudce brzdit zažiju jen na tom kousíčku D1 od Chodova do Čestlic každý den několikrát. A když jsme koupili před Vánocema 9-3SS a chvátali z Brna do Prahy vyzvednout děti ze školy/školky, tak toho brždění z ne úplně předpisových rychlostí třeba na 80 bylo taky požehnaně...

lepší brzdy jaksi nepomůžou. Tam byla na vině unaveným mozkem (po čtrnáctce) špatně zhodnocená dopravní situace a nikoli nedostačující účinek brzd. Jo, kdybych tehdy jel s naloženým kufrem cementu, asi by ty brzdy byly určitým omezením - ale vždy tomu přizpůsobuji styl jízdy a zatím (ťuk, ťuk) to vychází. A i při krizovém brzdění s přeloženým vlekem je nejslabším článkem řetězce adheze kol k vozovce a ne brzdy. Možná kdybych bydlel na tom Grossglockneru, tak mám jiný názor, ale 99,99% uživatelů aut na 99,99% míst v Evropě nikdy brzdy neuvaří, ani kdyby se snažili.

A jestli teda podle Vás brzdy nejsou potřeba, tak nechápu proč je nevyndáte úplně, to by bylo ušetřenech peněz
Tohle je zase debata o hovně.

Ale beru to tak že v autě bych v těch kolonách z těch debilních lidí dostal psotník

ty jsem měl na golfu a ještě nechlazený to hořelo každou chvíli
pak jsem tedy vybrousil držáky a dal chlazený a to už bylo lepší ale utavit jsem je taky zvládal 

Ale bude to asi první auto, kde ten upgrade brzd provedu, to je fakt.

No ty s tím moc nenajezdíš, ale lidem co to auto i používají se to stává celkem často.
Jinak se zeptej třeba nwkt jak se mu jezdí s autem s obyčejnýma brzdama. Ono na lepší se totiž rychle zvyká.