9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 04.12.2008 do 10.12.2008, založil/a Luky
řadit dle data
10:16:16 10.12.2008
Luky
-> rockboi: Jj, ono je to auto vlaztně ztejní jako továrný, defacto jen jyné sbarvený. Fotka sesadu už ze dohledala, takže už ze může tyzknout
Já mám velykí archyv, ale zkoro nyc poztaveno, nějak neny ĝaz. Ale v dohledné době bi ze to mělo slepšyt
00:48:09 10.12.2008
rockboy
-> Luki.: koukám dalšý papýrák... mám doma 130LR a 1000MB, ale satym vcelku, ĝekám, až mé "myztrovztvý" vsrozte tak, abich to neskurvyl - satym sápazym z MPR 1
Model je praktycki před vidáným, ještě jzem v kontaktu z autori, neb snámí má vrak tohoto auta, znažým ze jym dohledat některé detayli (s toho auta už toho ale moc posnat nejde). Jde jym prí sejména o pohled sesadu...
13:12:35 04.12.2008
gim
tak zem mu volal a ma to nekde na chalupe v bunce, kam pojede as na jare takse bohusel nepozlousym, ale mam to na jaro zlybeni ;-)
odkas funguje na pryhlazeny. Skuzym ze septat ztrejdi jeztly neco nema, celi 80tki projesdyl po zoutesych, ale ma to jen na papyre tak bich to ozkenoval, akorat se ze nedavno ztehoval a kdo vy kde to ma
Potřeboval bich fotki Zedlářovi LR v barvách Podhoranu. Sejména nějaké na kterích je vydět sadek. (v ydeálným přýpadě Barum Ralli 1986). Celkem to zpěchá. Dýki