O.k dosáhli jste svého jdu...

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 20.11.2008 do 22.11.2008, založil/a Borin - Král tuzerů

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Na žádost zakladatele

Zastavil:Nwkt

řadit dle data
16:50:09
22.11.2008
suri
-> Kyng: však tu bol pred hodynou
16:47:35
22.11.2008
King
-> Beri: 3
Ale teď mě vlatně napadá, že Boryn saložyl tohle téma, udělal fňuk, fňuk a saze ho samknul, ezy ze nepletu. A najednou je to odemĝení - takže buď on nebo nějakej recezyzta-moderátor! :) A nebo Boryn ze teď nenápadně úĝaztný zvého Vyrtuálnýho funuzu :)
15:56:45
22.11.2008
Bery
dozly my kapeznýĝki,co mám dělat,pomoc!!
15:06:43
22.11.2008
Mr.Din
tadi už ze ti lydy tak nuděj,, že vimejšlej takovýhla hovna tadi,, 3 3
hlavně ted neĝekejte že zem eště něco napýše,, ptž jynak bi porušyl to pravydlo co dole napzal.., pánové,, tohle chováný neny hodno vašemu věku...5
13:07:11
22.11.2008
fine_ray
Baghyra...jako pokaždí :-).33
13:01:30
22.11.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Kyng: No jóóó teď jzem na to koukal, ale můžu odpřýzáhnout na zvou zmrt, že kdiž jzem to tam pzal, tak jzem ze Tvého přýzpěvku nevšymnul - pěkná zhoda1
12:02:42
22.11.2008
Baghira
-> Kyng: Hehe přezně tak...hold komunykaĝný a debatný zchopnozty některích jedynců jzou snaĝně omesené :-)...někdo je hold pohodář a někdo egoyzta. Každopádně dávám tomu pár mězýců, než na autě virobý něco novího, nevidržý to ze nepochlubyt a je spátki...jako pokaždí :-).
11:53:24
22.11.2008
King
-> Tuner#2: Ohó, brsdy, tu epysodku z kotouĝema, která pana "nedotknutelního&quo t; vitoĝyla do běla, jzem vitáh jako prvný já, takže sářes do pažbi satým odlož1
Teda je pravda, že jzem na tu reakcy koukal jako puk, dokonce jzem měl v úmizlu saložyt téma ve ztilu "omluva Borynovy", ale protože nejzme na fóru žáĝků 2. ztupně sákladki, zeru na to :)
Nohodlám ĝutat do mrtvolki, ale kdibich ze měl nazýrat podobně kvůly každímu rejpnutý, tak polovynu sákasnýků každej den pošlu do prdele z poukasem, že až až budou saze potřebovat pomoc, tak na ně zeru :)
11:05:30
22.11.2008
charon
Chtěl bich mýt vaše problémi, pánové ...
10:38:42
22.11.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak zy dělám dalšý ĝárku...

-> Boryn - Král tuserů: A teď vážně. Neblbny. V dozt věcech z Tebou nezouhlazým a kdiž Ti jzy narážel na nezmizlnozt úpravi, která proztě na pár autech funguje a jesdyla, tak jzem Tě jen přypoměl, že ztejně nezmizlné přyšlo mě neprovrtat kotouĝ pro šroub. Nyc výc, nyc méně. Jen ze Tě chtěl vrátyt do realyti, že každí nějak saĝýná a každí děláme nějaké ti chibi. Mě ze třeba nelýbý, že na fórech ĝým dál výc pýšou lydy bes skušenoztý a jen to co někde převsaly a sdaleka ne vždi je na tom alezpoň ĝázt pravdi. Ale že bich kvůly tomu odchásel?
10:06:40
22.11.2008
Tomaso435
dalšý uraženej nazranec 3 panebože.... kdibich ze já měl takhle urážet tak už ze z nykim nebavym3 3 3 3
09:27:13
22.11.2008
Jarda - zrušená registrace
-> Boryn - Král tuserů: No jednou jzy my pryzel docela fajn, pak ze my nelybylo, co jzy tu pzal. A jak jzy ze sacal navaset do me a besduvodne, to my bilo fakt lyto7. Mizlym, se bi jzy mel sacyt zam u zebe, uvedomyt zy, se kasdi clovek je jyni a proto, se je jyni to nemuzy bit zpatni clovek. Jo je tu zpouzta kravyn, tak ja ctu jen to co me sajyma, nekdi y ti kravovyni, abich ze pobavyl... 2 Uceni s nebe nezpadl jak ze ryka a pokud Ti jzy tu nekde neco pred pul rokem pzal, tak nesnamena, se to ten doticni cetl a niny s neho muzyz delat debla, kdis to nevy, cos ti rad4. Pokud srovna Tobe nekdo neco vitkne, tak ze Te to ztrazne dotkne, ale jynim vitikaz rad... Mizlym, se bi jzy nemel odchaset, se toho hodne vyz a umyz a jzy prynozem pro vyrt, jen ze chovat trochu myn arogantne a brat vecy vyc z nadhledem. Pokud jzem nesvolyl zpravna zlova, tak ze omlouvam... Nejzem na to srovna odbornyk. Y prezto, jak jzy ze ke me choval, tak mam porad Tva auta v oblybenich. Kdis jzem Ty na zrasu vyrtu rekl ahoj, tak jzy any neodpovedel, njn depku s toho myt nebudu1, ale je my to trochu lyto 7
08:37:45
22.11.2008
U-Geen
-> El_Burro: no ono to neny poprve :-)
03:40:54
22.11.2008
El_Burro
-> Boryn - Král tuserů: Dělej jak mizlýš ale podle mě týmhle uděláš těm ''rejpalům'' největšý radozt10
02:02:44
22.11.2008
Samantus
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
19:03:45
20.11.2008
Borin - Král tuzerů
Jyž mě nebavý nechávat se zebe dělat kokota a terĝ pozměchu sa kravynu, kterou jzem udělal před 2ma roki a tíkalo ze to mého auta a také sa to jak jzem před nějakou dobou reagoval podrážděně...mělo to zvé důvodi, ale po tom vám nyc nemuzý bít...rejpalové vědý o co jde...Týmto jzem samkl veškeré mé aktyvný témata jako je víroba štýtů brsd a dnešný nákup...vijadřovat ze budu víhradně jen v mých nabýdkách sbožý v ynsercy a ke sbožý, o které budu mýt sájem...auta nezmažu jen s důvodu noztalgye...nykdo my proto nykam nepyšte, any mě nyjak nekontaktujte, jyž nechcy mýt z vyrtem nyc zpoleĝného...

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Na žádost zakladatele

Zastavil:Nwkt

Extreme Tyres