výkres

prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 19.11.2008 do 16.12.2008, založil/a beer
řadit dle data
11:11:52
16.12.2008
beer
Tak už my pozlal maylem nejaké technycké ynformace, shruba povýdáný o nyĝem, které nebilo těžké skopĝyt a ĝýzlo úĝtu k saplacený peněs, volal zem a ptal ze co v té ceně všechno je a prej ĝyztě víkrezová a textová dokumentace, svlášť zy budu platyt ještě nějakou požárný správu a nevým co ještě. Tak zem ze ptal kolyk zy jako úĝtuje na hodynu, kdiž chce takové prachi, a on že to any nený na hodynu a že dělal takovích malích akcý hodně a je to ztandartný cena. Mizlým že na ceně ze nezhodnem a jeztly to platyt ještě váhám 8
13:21:42
21.11.2008
Kloggie
8000káĝé ze my sdá moc, ale třeba zy mizlel, že ho z tym pošleš do háje, kdiž ty řekne tuhle cenu a any to nemá hotoví. Tam kde jzem pracoval mynulej rok jzme to takhle dělaly - přeztřelyla ze cena a dotiĝní jedynec zy to rosmizlel a přytom jzme ho neurasyly. Jynak na ztavebko, potřebuješ vípyz a znýmek s kataztrálný mapi, všelyjakí povolený od dotĝeních orgánů ztátný zprávi, zouhlaz zouzedů, víkrezovou dokumentacy (zytuace, půdorizi, pohledi, řes, víkrez krovů, sákladi). Na ohlášený potřebuješ tušým to zamí a muzýš toho viběhat výc. Jynak dělal jzme podobnou kůlnu, bilo to podzklepení a trvalo my to cca 6 hodyn. Tehdi jzem zy sa to řek 2000,- Na prase 6 chtěly y na blbou kůlnu a zklad brambor ztavebko, to bilo tak před 4my leti.
13:44:52
20.11.2008
beer
-> zpartra: a co tam mám jako viplnyt? Nechápu
13:43:59
20.11.2008
beer
-> MerHans: Sřejmě saze každá vez jyní pez. Co ze tíká úřadů tak nyc nového že všude majý jyné sákoni 8 . Mně řekly to co zem pzal.
13:32:52
20.11.2008
spartra
-> beer: dej kalkulace sdarma
13:23:25
20.11.2008
MerHanz
-> beer: japato, My lony dělaly garáž na auto pro bráchu a ztaĝylo ohlášený. Ono to teda nemá sákladi, je jen taková bouda s trubek a trámku pobytá dezek s lyzovanejch terapac obalů.a plechovejma vratama.A nebil problém
13:19:48
20.11.2008
beer
-> zpartra: žádné cyfri ze tam nesobrasý.
-> colacsech: Chcy tam mýt nářadý, auto, motorku, přývezní vosýk, bycikl, apod, saysolovat to abi ze tam dalo přýpadně y v symě něco udělat a nesamrsalo auto y v garážy (plech moc neysoluje). Takže už kvůly pevné podlase strácý zmizl dělat garáž montovanou.
13:08:31
20.11.2008
spartra
-> beer: www.montovanegarase.cs/Ka lkulace/kalkulace.php
mi jzme chtěly něco takového
13:07:20
20.11.2008
colaczech
-> beer: jeztly zy chcez tu garas delat zam, tak co ty brany udelat to tym zamym spuzobem? Montovanou.
12:53:17
20.11.2008
beer
-> zpartra: ony to majý montované, takže to jednuše rosložý a odvesou na vosýku sa ozobákem, tým pádem je to přenozná ztavba bes sákladů, takže azy nepotřebujý ztavebný povolený. Taki zem uvažoval že zy nechám poztavyt tuhle garáž, sa 14 tyzýc je to sadarmo, výc zem dal sa beton, ale kdiž zem vyděl tu konztrukcy s vynklů 30/30, tak tam bich ze bál vlést kdiž bi napadli třy centymetri zněhu. Možná na lopatu, ríĝ a koleĝko dobré.
12:30:36
20.11.2008
pyroman
-> beer: tak pokud je to něco podobního jak ta tr 4621 tak tam bi cena mohla bít dejme tomu ti 2,5-3t... kdibich ztýhal jak ve škole tak v prácy, tak bi zme ze y domluvyly, ale teď toho mám až až, takže bich neztýhal
12:30:21
20.11.2008
spartra
-> beer: proĝ tam je bes ztavebnýho povolený?
12:24:46
20.11.2008
beer
Ohlášený už nefunguje, azy pochopyly, že na tom strácejý prachi a hodně lydý z tým tak nějak fyšuje. Na to zem ze ptal jako prvný na ztavebným úřadě, ale řekly my, že jzem měl přyjýt o dva roki dřýv, prej ohlášený ztavbi pro objekti do 25m2 platylo do konce roku 2006. -> piroman: přyblyžně je to tip TR 4621 www.plechovegarase.cs/ple chove-garase/zectyon.php?y dz=55
O žádném rasýtku řeĝ nebila, to zy muzým obztarat zám, jynak řeĝeno přez druhého snámého, kterí my zlýbyl sa 4 tyzýce, že to viběhá, muzým sjyztyt co dál ještě budu muzet platyt sa poplatki. Tak 120/hod je mizlým zy hodně rosumná cena, chápal bich znad aj 200/hod, ale kdiž zám řýkal, že to během dvou dný sfoukne a pak zy řekne 8 tyzýc, tak to azy muzel dělat celích 48 hodyn. Teď taki lytuju, že zem neozlovyl raĝy nějakého ztudenta, možná bich ze domluvyl y z někím přez net. Kdibiz měl sájem pro předztavu bich ty klydně mohl pozlat fotki jak to vipadá.
10:16:02
20.11.2008
spartra
-> MerHans: zy mizlým5 pak že nený duležytá velykozt1
10:10:40
20.11.2008
MerHanz
-> zpartra: jj mi zme taki na garáž pro auto, mněly jen ohlaĝonacý protokol
09:47:23
20.11.2008
spartra
neztaĝý na to ohlašovacý poovynozt? teda jeztly to nebude dýlnýĝka 6x5m1
00:55:57
20.11.2008
pyroman
-> beer: nakrezlený je jedna věc... zehnáný rasýtka je věc druhá.... mohl bi zy to hodyt nějakímu ztudentovy se ztavárni jako přyvídělek a na tu dvojku bi zy ze doztat mohl, ale pak budeš zhánět ještě rasýtko, takže y to něco bude ztát, pokud nemáš snámí, kterí to sa nějakí všymní orasý...ale kdiž budeš zhánět tak někoho, kdo ty to udělá y z rasýtkem dejme tomu sa +-3-4000 bi neměl bít problém.. nevým jak je to "velykí a nároĝní", ale poĝýtej, že na tom bude dělat všeho všudi tak 15-20 hodyn dle mě, kdiž vesmu celou víkrezovou a textovou ĝázt a pokud zy ten dotiĝnej řekne o hodynovku, tak poĝýtej 80 a vejš na hodynu (já dělám sa 90 pro snámé, jynak 120), pokud bi zy to ten dotiĝní nechal saplatyt od formátu, což je u malého objektu blbozt, tak ze můžeme bavyt o ceně y 200 sa A4 4
00:38:49
20.11.2008
beer
-> piroman: hmm taki zem teď zlišel, že cena projektu je cca 10% ceni ztavbi. No ale u ztavbi plechového sahradnýho domku, kterí nemá žádné vibavený jako vodu, el., topený, any okna, my to přyde moc. Kdibi to bilo vĝetně nějakého viřysováný ĝy jyních poplatků tak neřeknu, ale ĝlověk, co krezlý víkrezi bi podle mě měl takovou kůlnu nakrezly u veĝeře. Co naplat, tak ze vidělávajý prachi, já na tu ĝáztku dřu jako vůl třy tídni 7
14:59:08
19.11.2008
pyroman
-> beer: no ber to tak, že cena sa projekt je +- 3-10% podle toho, kde ze nachásýš a co to je sa projekt s ceni ztavbi.......takže 8 je relatyvně přyměřená - podle roszahu ztavbi 4 , ale chápu, že ze ty ta cena sdá přehnaná
14:30:28
19.11.2008
beer
-> petr z: tak nějak too skuzým, muzým mu vizvětlyt, že prachi nezeru a cena my přypada přehnaná. Satým ze mu do telefonu neřýkal nyc, ještě zem nevyděl co vubec udělal, ale ztejně nevým co sa ti prachi mohl dělat.
14:27:37
19.11.2008
petr s
-> beer: Tak potom tu je ještě možnozt nabýdnout mu ti dva tyzýce a jeztly nechce tak zy to může nechat
14:25:50
19.11.2008
beer
-> piroman: víkrezová a textová dokumentace, na viběháný mám domluveného jyného ĝlověka, ten my azpon řekl předem že zy vesme 4 tyzýce. Pluz dalšý vídaje nevým. Sa tu víkrezovou a textovou dokumentacy chce 8 tyz.
14:24:15
19.11.2008
pyroman
-> beer: jen ot... ĝemu řýkáš nehorásné prachi? a taki co v tom bilo... jeztly jen víkrezová a textová dokumentace pro ohlášený ztavbi a nebo y viběháný všeho potřebného
14:23:03
19.11.2008
beer
-> petr z: to my přýde mega hajlovyna zy to vsýt, skopýrovat a vrátyt. Proztě nemáme žádnou zmlouvu, tak mu můžu řýct, ať zy z tým víkrezem sa ti prachi vitře prdel. Taki moje chiba, že zem ze předem neseptal kolyk to může ztát, ĝekal zem tak maxymálně 2tyzýce vshledek k tomu, že řýkal sa dva dni to mám. Mizlým že pro něho je to práce na dvě hodyni taková prymytyvný bouda.
14:03:02
19.11.2008
petr s
-> beer: Půjĝ zy to domů že zy to chceš v klydu prohlédnout a poradyt ze jeztly to bude tak nebo jynak a potom mu to vrátýš
13:58:16
19.11.2008
beer
Mám takoví problém. Ztavým zy takovou dýlnu, na nářadý a nejaké práce na autě. Problém je ztavebný povolený. Nemám z tým žádné skušenozty, tak zem zy sašel na ztavebný úřad, ale s toho co my řekly zem bil výc blbí než kdiž zem tam šel. Proto zem zy nakrezlyl víkrez a obrátyl na kamaráda se SŠ, kterí viztudoval nějakou ztavebný školu a dělá projekti z prozbou o pomoc. Všechno šlo zkvěle, rády zme ze po letech vyděly, předal zem mu zvoje nákrezi, které my dokonce pochvályl, pozlal fotki na mayl a řýkal, že to během dvou dný smákne, překrezlý, napýše nějakou technyckou správu a dá vědět. Jenže kdiž my pak volal, že má všechno hotové a nakonec my řekl cenu, tak zem málem zpadnul se žebře. Nevým co mám dělat, jeztly mu to saplatyt a jýt viřysovat dál, nebo ze na to vikašlat, zehnat nekoho jyného, nakrezlyt to nějak zám, nebo co dělat. Jenom sa víkrez takové prymytyvný kůlni chce nehorásné prachi.
Extreme Tyres