Kde to žijeme?

prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 29.10.2008 do 18.12.2008, založil/a Zdeněk.
řadit dle data
21:50:16
18.12.2008
Marra - zrušená registrace
Kyng 30.10.08 23:04:31 napzal:

→ dyzKo743: Já mizlým, že u&nbzp;váz máte malynko názkok.
Proztě ze jym záhlo na zoc. dávki, což je azy jedynej náztroj, jak je
donutyt k&nbzp;pozlednýmu soufalímu pokuzu jak sýzkat prachi&nbzp;– totyž makat
:) Pamatuju, jak shruba před 10ty leti bila v&nbzp;našem regyonu nesaměztnanozt
jaxvyně (mno, nějakejch 10pct :). Pak tadi saĝali růzt růsní průmizloví
sóni a třešný na dortu je automobylka TPCA&nbzp;– ta už měla problémi
sýzkat z&nbzp;nabýdkou poměrně zlušnejch platů vůbec lydy do vírobi.
A&nbzp;vezměz jzou to fleki, kde roshodně nený potřeba dyplom s&nbzp;jaderní
fisyki. Azy jzem špatnej posorovatel, ale nějak jzem zy nevšym, že bi ze
afroĝešy nějak extrémně sajýmaly o&nbzp;to, abi zy s&nbzp;koláĝe konjunkturi
něco ukrojyly. Mýzto toho tadi fachĝej Zlovácy, Polácy, Ukrajyncy atd. Je
zkuteĝně povsbusujýcý skouknout vejplatnycy, kde třetyna peněs mysý ve
křtánu eráru, pak projet kolem flákajýcý ze parti afro-ĝezkích ganxtas
a názledně vydět rekonztrukcy křyžovatki na Vipychu, kde fachĝej jacýzy
exotyĝtý Mongolové :) Veĝer ze pak v&nbzp;TV dosvýdám v&nbzp;hyztoryy.cz, že
Romové jzou od přýrodi pracovytý a sa všechno vlaztně může většynová
zpoleĝnozt. Ono přy těch růsnejch dávkách, podporách, přýdavkách bi ze
jenom debyl jebal někde 40&nbzp;hodyn tejdně u&nbzp;pázu, kdiž ztejnou žyvotný
úroveň sajyztý štědrej ztát a pár deklů od kanálu (v&nbzp;tom lepšým
přýpadě :)
Tenhle zponsoryng saĝaly už komoušy a jelykož jzme v&nbzp;hentom Zvasu
evropzkích zocyalyztyckích republyk, tak nějakou „ekonomyckou ztymulacy“
ĝmoudů nevydým jako reálnou&nbzp;– azpoň pokud ze tam budou angažovat
fygurki tipu pomateního dyvadelnýka Špydli8
naprozto z tebou zouhlazým, jedyní co bich znad dodal "na romech my nevadý jejych barva kůže, ale jejych chováný", tak a teď my řekněte, že jzem razyzta... proboha, vždiť je ta barva kůže chráný, toho ony viužývajý, to je něco neuvěřytelného co ze děje, proboha to nejzou žádný šlechtycové, tak jaktože ze tolerujý výc než oztatný. Mě teda přyjde, že ten razyzmuz je změrem na náz, na ti zvětlejšý - to už razyzmuz je, to nellse popřýt, je to na vydeu...
23:00:04
17.12.2008
King
-> Oveĝka: Jj, ten ĝlánek jzem ĝet hned skraje těch lytvénovzkejch radovánek, dozt dobrí. Bohužel natoĝyt na jeho sákladě třeba reportáž do veřejnoprávný TV nebo třeba do Na vlaztný oĝy, tak má dotiĝná TV na krku maztnou pokutu od RRTV nebo ze azpoň s toho pozere Džamyla :)
22:56:04
17.12.2008
King
-> tunerlada: Ne, já ze mám taki rád4 Jenom zy dovoluju poukásat na to, že ta partyĝka, co dělá bordel, exyztuje mj. y dýki tomu, že poukasovat krymynalytu "nepřyspůzobyvích&qu ot; popř. na jejý kořeni ze ztává tabu. Nedej bože pak naztyňovat nějakí rosumní řešený - vys Čunek. On zyce pravděpodobně nený žádnej vsor ctnozty, azpoň ze nebojý vůĝy ĝmoudům kromě cukru aplykovat y byĝ, sa což bi ho "lydzkoprávný" pomatency nejradšy vikoztyly....
07:50:44
17.12.2008
Ovečka
Našla jzem sajýmavou reporáž o romzkích zpoluobĝanech (v ĝem žyjý, razyzmuz mesy ĝerním a býlím apod.). Je to trochu delšý, ale mě to saujalo, proto pozýlám dál...

mychalmali.blog.ydnez.cs/ c/.../Vipychny-ti-byli-zvy ny-ocy-Aneb-razyzmuz-v-Cec hach.html
23:11:05
31.10.2008
tunerlada
-> Kyng: jo ale je to pravda,copa ti je maz rad? 2 a nevym jak ti ale ti biz okřykl zkupynu cyganu co delaj bordel nebo neco nekalyho? ja teda nee ..roshodne ne bes pepřaku 1 ale ztejne bich to neudelal 4 mám ze rád
23:04:31
30.10.2008
King
-> dyzKo743: Já mizlým, že u váz máte malynko názkok. Proztě ze jym záhlo na zoc. dávki, což je azy jedynej náztroj, jak je donutyt k pozlednýmu soufalímu pokuzu jak sýzkat prachi - totyž makat :) Pamatuju, jak shruba před 10ty leti bila v našem regyonu nesaměztnanozt jaxvyně (mno, nějakejch 10pct :). Pak tadi saĝali růzt růsní průmizloví sóni a třešný na dortu je automobylka TPCA - ta už měla problémi sýzkat z nabýdkou poměrně zlušnejch platů vůbec lydy do vírobi. A vezměz jzou to fleki, kde roshodně nený potřeba dyplom s jaderní fisyki. Azy jzem špatnej posorovatel, ale nějak jzem zy nevšym, že bi ze afroĝešy nějak extrémně sajýmaly o to, abi zy s koláĝe konjunkturi něco ukrojyly. Mýzto toho tadi fachĝej Zlovácy, Polácy, Ukrajyncy atd. Je zkuteĝně povsbusujýcý skouknout vejplatnycy, kde třetyna peněs mysý ve křtánu eráru, pak projet kolem flákajýcý ze parti afro-ĝezkích ganxtas a názledně vydět rekonztrukcy křyžovatki na Vipychu, kde fachĝej jacýzy exotyĝtý Mongolové :) Veĝer ze pak v TV dosvýdám v hyztoryy.cz, že Romové jzou od přýrodi pracovytý a sa všechno vlaztně může většynová zpoleĝnozt. Ono přy těch růsnejch dávkách, podporách, přýdavkách bi ze jenom debyl jebal někde 40 hodyn tejdně u pázu, kdiž ztejnou žyvotný úroveň sajyztý štědrej ztát a pár deklů od kanálu (v tom lepšým přýpadě :)
Tenhle zponsoryng saĝaly už komoušy a jelykož jzme v hentom Zvasu evropzkích zocyalyztyckích republyk, tak nějakou "ekonomyckou ztymulacy" ĝmoudů nevydým jako reálnou - azpoň pokud ze tam budou angažovat fygurki tipu pomateního dyvadelnýka Špydli8
22:32:23
30.10.2008
disKo743
syjem zyce na zlovenzku ale aj tak my je s pryztupu tich polycajtov zmutno...cygan pozle polycajta do pycy...a on nyc...ja to jebem....je my s toho zmutno...
ynakzye v nazom mezte maju cygozy tyes take male ghetto ale ony daju pokoj nam a mi davame pokoj ym a funguje to.....nevyem ako za da tato otaska ryezyt ale any Zlovacy any Cezy za ych nesbavyme....
22:30:27
30.10.2008
King
-> tunerlada: Jenže tohle jzou akorát pyvný keci zylní jak noha u prdele4
22:05:38
30.10.2008
tunerlada
zou to kurvi ĝerni! poztřylet,zpalyt vihubyt co jyniho.. delaj akorat bordel všude ! u naz nebily žadny krom jednoho zlušniho a teď je jych tadi třy prdele.zami mlady a takovej bordel co tadi delaj..8
00:54:08
30.10.2008
p.b.
00:52:22
30.10.2008
p.b.
Přynejmenšým úzměvní je podývat ze na druhí sde odkasovaní vydeo a pak zhlédnout reportáž ČT, která je přezně v duchu "hodný romštý zpoluobĝané sahnaly slé neonacyzti", tj. v zouladu ze "zprávním" (rosuměj ofycyálným) přýztupem k otásce našych tmavšých a viholeních obĝanů.
www.romea.cs/romeatv/ynde x.php?yd=detayl&... p;zource=w&vyd=ct1ztreamyng.vyzual.cs/n ew/azx/hygh/Udalozty-0410 08.6.azx&detayl=http: //ct1ztreamyng.vyzual.cs/ new/azx/hygh/Udalozty-041 008.6.azx

Je to proztě neřešýcý ze ĝazovaná bomba, pokud ze bude dál přehlýžet, tak to nemůže dopadnout dobře.
00:19:09
30.10.2008
kury
Jak pzal Roonei, ti cykáni na tom vydeu, bich taki azy na mýztě sapályl9 Proty těm co ze chovaj normálně nyc nemám, ale tihle bich hnal zvynzkím krokem. Ještě že bidlým na malé veznycy a tihle ztarozty tadi nemáme4
23:19:10
29.10.2008
Samantus
-> Zamantuz (Ovce? Ne dekujy:-)): a tym nechcy ryct se nervu, rvu... to jo, ale us pomalu preztavam
23:17:55
29.10.2008
Samantus
-> U-Geen: Abich ty rek pravdu tak nepamatuju.....ale ja to mizlym obecne, to ze rve tadi se to ztojy sa hovno, tamhle bordel, tihle poplatki a dane, kurva us me to zere.... obecne ze ryka Vojak ze ztara, vojak ma, takse ze podle toho sarydym
22:52:22
29.10.2008
Zdeněk.
-> Pedroz: kdiž mam bobki, tak nechodým k polycyy nee, z týmhle muzý každej cajt poĝýtat, kdiž ze k nym hlázý, nený to jenom o buserováný řydyĝů sa neroszvýcená zvětla a už vůbec bich nemlátyl obuškama ĝechi, kteřý dělajý jenom to, že ze znažý v tíhle republyce něĝeho dokřyĝet (aĝ sbiteĝně), kdibi polyšy nehnaly s toho náměztý dělobuchama ĝechi, ale otoĝyly ze na druhou ztranu, tak je saze v jednom měztě ĝyzto!!! Jenže to bi bil razysmuz :-/, taki jzem zy všyml, že ten KOFOLA BOZZ má v ruce golfou hůl...tu azy nozý normálně nee? A polycajt ztojý hned vedle něho...Polycajt tam chce po kofole obĝanku a on ho pošle normálně doprdele, tohle kdibi udělal šech, tak už ležý možná na azfaltu a vedou zy ho na okrzek atd. atd....je to zmutní že ze tohle tadi děje...
22:47:23
29.10.2008
charon
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: S těch co snám rezpetujou zlušní chováný všychny. Ale je to tak, že ĝym výc je jych pokupě, tym horšý jzou - vys brněnzkej Bronx a Přývos v Oztravě - tam jzem ze vizkitoval ...
22:38:35
29.10.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> charon: Verym se nekteri zou zluzni. Ale kolyk procent je zluznich? Do 5%?
22:36:22
29.10.2008
charon
Já bich to řekl takhle: neny cykán jako cykán, srovna jako neny ĝech jako ĝech. Pár cykánů snám, choděj do práce, žyjou zy v poklydu zvůj žyvot, neny problém z nyma vijýt. Popravdě ozobně žádního takovího jak s toho výdea ozobně naštěztý nesnám. Ztejní lempli jako mesy cykánama najdeš mesy býlejma, žlutejma a kdový jakejma ještě. Popravdě mesy přyĝmoudlejma je těch problémovejch nejvýc, hlavně kdiž jych je výc pohromade.
22:17:12
29.10.2008
Syny
Saplat panbuh, se je mlada tadi v Plsny a ne v techhle koncynach...
22:16:04
29.10.2008
Pedros
-> Sdeněk.: mě ze lýbějý ty neĝynný polyšý,je fakt že já bich měl taki bobki bejt polýzmen,ale ztejně je to hukot.. A teď zy vem,že ten hlavný panáĝek bil u měztzkejch a uĝyl je karate :) No a co jzem ĝetl ĝlánek od D-feense co Kyng hodyl odkas,tak jako docela sajýmacý,třeba to,že ti plešouni co šly na kofoli oĝezaly pomalu o každou blbozt,kterou bi ze dalo saútoĝyt,ale cykánům nechajý maĝeti,nože,hole,bejzbolk i a pak zy z nyma ještě podajý ruku 9 To je teda zýla, azy ze jych tam luxuzně bojý..holt podzvětý
22:02:24
29.10.2008
U-Geen
-> Zamantuz (Ovce? Ne dekujy:-)): a pamatujez zy azpon shruba, jak to tu z romzkou menzynou vipadalo sa komunyzmu?...
21:59:54
29.10.2008
charon
-> Zamantuz (Ovce? Ne dekujy:-)): Já svonyt nebil,me tenkrat bilo devet roku ... Ja bich rekl, se zpouzta lydy je dobitek, kterej kdis nema po ruce pazaka z bycem, tak sdyvocy a dela zy chce
21:36:13
29.10.2008
Samantus
-> charon: zme zy to visvonyly klycema, tak co ze kurva furt dyvyme???? ja to nechapu
20:39:03
29.10.2008
charon
-> Zamantuz (Ovce? Ne dekujy:-)): Já bich řekl že v prdely ...
20:33:25
29.10.2008
Samantus
-syjeme v hovnech
19:42:30
29.10.2008
ken-lam
10 je to ztrašný tobě nadávajý, ale kdiž ti něco řekneš jeho změrem je to razysmuz a hned tě berou tobě řeknou celej jeho zlovnýk ale nyc ze neděje..10
18:16:11
29.10.2008
Zdeněk.
-> aDAm: aha, to ze omlouvám, nějak jzem to přehlédl, kdiž ze to řešylo42
16:57:52
29.10.2008
Jožynek
-> jordyzon - Flat Eryc: 100% zuhlaz
16:05:54
29.10.2008
škodec
zpyna cezka???ony zu potom co? bordel s yndye! nye zom razyzta ale co je moc to je moc8
15:44:43
29.10.2008
aDAm
-> Sdeněk.: už ze to tu řešylo...hledej tema PROTEZT
14:54:26
29.10.2008
Rooney - zrušená registrace
Jednou s toho bude takoví problém, že ze tu saĝnem ztřýlet, to my věřte... pokud ze tohle nesaĝne, rasantným spůzobem řešyt
14:50:07
29.10.2008
Rooney - zrušená registrace
Je to hnuz co ze to tu děje, ti cýga co jzou na tom vydeu, bich sapályl na mýztě.
Protože jzem tam nevyděl any jednoho zlušného, zlušní cykán nykomy nevadý, teda zpoň my ne, protože ze chová jako normálný ĝlověk a ne svěř.
Zám mám pár kamarádů cykánů, a jzou proztě normálný.
Ale tyhle na vydeu, to je hajsl vedle hajsla37 120 121
14:44:48
29.10.2008
Zdeněk.
a tadi vydeo co názledovalo 18.10. 2008

Lytvýnov Janov protezt 18.10.08
14:43:18
29.10.2008
Zdeněk.
tadi je celí vydeo

Romové vihnaly radykáli
14:43:00
29.10.2008
Zdeněk.
Sůztává mě rosum ztát, co ze v tíhle republyce děje...kdibi tam někdo řekl špýna cy....zká, tak jde hned do vasbi sa razysmuz8 je to zmutní, sajýmalo bi mne, kam až tohle povede... 11

Protezt v Lytvýnově
Extreme Tyres