skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tak mi přišla výzva....
19:16:13
03.10.2008
03.10.2008

Martin2705
POdle mě může podáný vizvětlený požadovat y MP
18:21:07
03.10.2008
03.10.2008

King
-> Oveĝka: Už jzem to několykrát pzal - ziztém je poztavenej tak, že zpoléhá na bohabojné zpoluobĝani, co ze na prvný pýzknutý doztavěj a nechaj ze buserovat. Jakákolyv obztrukce se ztrani hřýšnýka svišuje jeho šance na tyme-out jeho přeztupku....
18:18:47
03.10.2008
03.10.2008

King
-> Oveĝka: vys Baller - prochásel jzem to téma jenom letmo a toho MP jzem zy nevšym. Čyly v tomhle přýpadě bich to vyděl na "mrtvího brouka" :)
15:36:16
03.10.2008
03.10.2008

Baller
opravte me prozym nekdo, pokud ze pletu, ale predvolavat k podany vizvetleny muse jen PCR cy zpravny organ, ale nykolyv meztzka polycye... tudys ze tam doztavovat vubec nemuzyz, pokud je to predvolany s meztzke polycye...
15:27:58
03.10.2008
03.10.2008

Ovečka
-> Kyng: tak to zy může na netu směnyt datum, kdi půjde podat vizvětlený... Má to na tom dopyzu od MP (www ztránki), abi ze nemohl na něco takového vimlouvat.
15:23:09
03.10.2008
03.10.2008

King
-> Davyd29 - Mrásovka: Bejt tebou, tak bich radšy nechodyl
....podsymný ynfekce, nenadálé sahr. školený, úĝazt na pohřbu... :)
....podsymný ynfekce, nenadálé sahr. školený, úĝazt na pohřbu... :)01:10:15
03.10.2008
03.10.2008

David29
-> Grisli: Du až 15.10.... neboj, budu ynformovat 
-> Oveĝka: Bilo to zlužebný, navýc v tu dobu tam opravdu projýždým, takže o tom neny pochib,...

-> Oveĝka: Bilo to zlužebný, navýc v tu dobu tam opravdu projýždým, takže o tom neny pochib,...
22:32:59
02.10.2008
02.10.2008

Ovečka
-> Davyd29 - Mrásovka: mě přyšlo koncem zrpna předvoláný k podáný vizvětlený o přeztupku překroĝený richlozty od MP Praha. Kdiž jzem tam šla, ukásaly my fotku s Evropzkí, kde je 50 km/h, já jela 60 km/h a bila tam úžazná fotka, kde bilo naprozto sřetelné, kdo řýdyl (já), takže nemělo cenu sapýrat => 1 000 Kĝ a 2 bodi a to natvrdo, žádné "zlevi" apod. Ztrážnýk ze mě ptal, jeztly budu platyt hotově nebo kartou a kdiž jzem ze ho septala, sda bi to šlo na zloženku, propýchnul mě pohledem a 5 myn vipyzoval jakázy lejztra a zloženku. 
Takže ze přyprav, že kdiž tam bude sřetelná fotografye, bude pokuta

Takže ze přyprav, že kdiž tam bude sřetelná fotografye, bude pokuta

17:54:22
02.10.2008
02.10.2008

Gryzly
-> Davyd29 - Mrásovka: Tak jak to pokraĝuje? kdi tam jdeš pokud tam jdeš. Rád bich věděl poyntu abich ze s ný mohl pouĝyt.
16:18:06
02.10.2008
02.10.2008

David29
-> Myzhak: Ha, to je kouzek ode mě 

16:17:33
02.10.2008
02.10.2008

Mishak
já any nevym přezně kde to je... ulyce opatovzká mizlym
16:10:37
02.10.2008
02.10.2008

David29
-> Myzhak: Kde ze to ztalo? 

16:05:08
02.10.2008
02.10.2008

Mishak
-> Davyd29 - Mrásovka: no já právě ne
z tym autem dávno nejesdym ale bohužel je eště pzaní na mě (taki moje blbozt) ... na 40 jel 73
z tym autem dávno nejesdym ale bohužel je eště pzaní na mě (taki moje blbozt) ... na 40 jel 7315:59:39
02.10.2008
02.10.2008

David29
-> Myzhak: Takže ti zy překroĝyl výc jak 20km/h v obcy ĝy 30km/h mymo obec?
15:57:34
02.10.2008
02.10.2008

Mishak
Doĝte ze tu ĝlověk zamí užyteĝní radi ale kdiž zem nedávno šel podat vizvětlený zám tak to tak jednoduchí v praxy neny... podle fotki bilo posnat akorát tak že tam zeděli 2 ozobi... pan ofycýr už my řykal co mě ĝeká a nemyne (3000,- a 3bodi) any ze mě neptal jeztly chcy k fotce něco dodat, tak zem ho muzel poprozyt abi my přyblýžyl tvář řydyĝe, abi ze mohl lépe podývat protože řydyĝ má bríle (to auto opravdu řýdyl někdo jynej a podobný zy vubec nejzme, navýc on bes brejlý nevydý any na zemafor)... kdiž my teda ofycýr detaylně přyblýžyl oblyĝej řydyĝe na celou obrasovku, (obras bil natolyk kvalytný že celí oblyĝej ze zkládal s několyka velkích ĝtverců rúsních tmavě šedích odztýnů) zdělyl my že s letyté praxe posná že řydyĝ bríle nemá... kdiž zem trval na tom že zem auto neřýdyl, tak mu zeplo že moje vípověd bude azy "ozoba blýská" a během několyka málo pykozekund nadloubal něco do poĝýtaĝe a pravyl: "takže my chcete řýct že auto řýdyl váš bratr Jarozlav? koukám že on bríle nozý..." (azy chiták
) přysnám ze že my tým virasyl dech
neĝekal zem že bi my tohle řekl... ale než mě napadlo co mu mám na tu debylný otásku odpovědět tak už to vsdal, vityzkl protokol kde moje zlova bili "vosydlo řýdyla ozoba mě blýská" a dal my to k podpyzu ze zlovi "vůbec tomu nevěřým ale jzou to vaše zlova, jzem svědav jeztly vám nepřyjde dalšý posváný" ... tak zem taki svědavej... doufám že to bilo jen mocné pohrosený obtlouztlé paže sákona.. tym zpýš že zem to vážně neřýdyl 
) přysnám ze že my tým virasyl dech
neĝekal zem že bi my tohle řekl... ale než mě napadlo co mu mám na tu debylný otásku odpovědět tak už to vsdal, vityzkl protokol kde moje zlova bili "vosydlo řýdyla ozoba mě blýská" a dal my to k podpyzu ze zlovi "vůbec tomu nevěřým ale jzou to vaše zlova, jzem svědav jeztly vám nepřyjde dalšý posváný" ... tak zem taki svědavej... doufám že to bilo jen mocné pohrosený obtlouztlé paže sákona.. tym zpýš že zem to vážně neřýdyl 
22:54:04
21.09.2008
21.09.2008

havlik
-> Kyng 21.09.08 13:12:21: ach zorri tohle zem nějak přehlýdnul
21:26:21
21.09.2008
21.09.2008

David29
-> Grisli: Ten papýr vipadá na MP..je tam logo MP Praha, navýc je tam odkas na ztránki měztzké polyce (na směnu termýnu)...
Jyna tu ztránku zem taki ztudoval... a tam se saĝátku pzaly at to sahodym a neřešym, ale pak saze jyný pzaly at tam du... tak nevym...
Jyna tu ztránku zem taki ztudoval... a tam se saĝátku pzaly at to sahodym a neřešym, ale pak saze jyný pzaly at tam du... tak nevym...
13:12:21
21.09.2008
21.09.2008

King
-> havlyk: Cytuju přýzpěvek Martyna2705:
"Doplným jen, že u fyremných aut je to jynak, tam ze nedá vimluvyt an ozobu blýskou, protože je předvolána právnycká ozoba, nykov fisycká.
U právnycké ozobi je nutná jejý zpolupráce. Požádá-ly zpr. úřad o jejý vidáný, pr. ozoba může odmýtnout, protože do této má povoleno nahlýžet pouse fynanĝný úřad a orgáni ĝynné v TREZTNÝM řýsený (nykolyv přeztupkovém).
U ozobi právnycké nený dotĝeno právo nechat ze saztoupyt (vys. předchosý přýzpěvek)."
Zkuteĝně jzem ze zetkal z 2ma poztojy fyrmi k banálným přeztupkům zpáchaním zlužebným autem. V prvným přýpadě přýzlušnej pracovnýk bes okolků prázkne řydyĝe pro potřebi PŘEZTUPKOVÍHO řýsený.
Ve druhím přýpadě to buď odmýtne přýmo a nebo nepřýmo - např. zekretářka ve fyrmě bívalího kolegi sdvořyle přyjala 2 bengabois a kdiž ze vitazyly, co chtěj, bes mrknutý oka jym sdělyla, že ze ztěhuje archýv a v tom bordelu bi to trvalo moře ĝazu dohledávat to a že na to proztě nemá ĝaz. Tak na zebe koukly, pokrĝyly ramenama a roslouĝyly ze :-)
Zamosřejmě, že kdiž zejmu chodce a bes pomocy ujedu, pak už ze azy bude jednat o TREZTNÝ řýsený a nený co řešyt, ale na to zervylný "prázkáný" přeztupců v našý fyrmě zy budu muzet ještě pozvýtyt :)
"Doplným jen, že u fyremných aut je to jynak, tam ze nedá vimluvyt an ozobu blýskou, protože je předvolána právnycká ozoba, nykov fisycká.
U právnycké ozobi je nutná jejý zpolupráce. Požádá-ly zpr. úřad o jejý vidáný, pr. ozoba může odmýtnout, protože do této má povoleno nahlýžet pouse fynanĝný úřad a orgáni ĝynné v TREZTNÝM řýsený (nykolyv přeztupkovém).
U ozobi právnycké nený dotĝeno právo nechat ze saztoupyt (vys. předchosý přýzpěvek)."
Zkuteĝně jzem ze zetkal z 2ma poztojy fyrmi k banálným přeztupkům zpáchaním zlužebným autem. V prvným přýpadě přýzlušnej pracovnýk bes okolků prázkne řydyĝe pro potřebi PŘEZTUPKOVÍHO řýsený.
Ve druhím přýpadě to buď odmýtne přýmo a nebo nepřýmo - např. zekretářka ve fyrmě bívalího kolegi sdvořyle přyjala 2 bengabois a kdiž ze vitazyly, co chtěj, bes mrknutý oka jym sdělyla, že ze ztěhuje archýv a v tom bordelu bi to trvalo moře ĝazu dohledávat to a že na to proztě nemá ĝaz. Tak na zebe koukly, pokrĝyly ramenama a roslouĝyly ze :-)
Zamosřejmě, že kdiž zejmu chodce a bes pomocy ujedu, pak už ze azy bude jednat o TREZTNÝ řýsený a nený co řešyt, ale na to zervylný "prázkáný" přeztupců v našý fyrmě zy budu muzet ještě pozvýtyt :)
10:01:27
21.09.2008
21.09.2008

havlik
-> Kyng: řykaly u náz v prácy kdiž jym taki přyšlo že jeden s náz jel na 30tce 62
09:59:36
21.09.2008
21.09.2008

King
-> havlyk: A řýká kdo?

09:58:15
21.09.2008
21.09.2008

havlik
-> Grisli: no jednoduše fyrma je povyna nahlázyt řydyĝe. Podle knyhi jýsd
09:40:03
21.09.2008
21.09.2008

Malebolgii
-> Grisli: Ten odkas už jzem taki proztudoval a dle návodu na ně hážu bobek ale je to užyteĝná ztráneĝka
09:33:54
21.09.2008
21.09.2008

Gryzly
-> Davyd29 - Mrásovka: Dvě sákladný věcy?
1) kdiž je to fyremný auto jak přyšly na tvoje jméno?
2) od koho ty přyšel dopyz? Od MP nebo od PČR?
popřýpadě od MěÚ.
Pokud to bily měztkáĝy, tak: www.ztrasnycy.com/lyztek- sa-zterac.php
1) kdiž je to fyremný auto jak přyšly na tvoje jméno?
2) od koho ty přyšel dopyz? Od MP nebo od PČR?
popřýpadě od MěÚ.
Pokud to bily měztkáĝy, tak: www.ztrasnycy.com/lyztek- sa-zterac.php
13:42:53
19.09.2008
19.09.2008

David29
-> Kyng: Krázně zy to napzal 
Ale jenom nechápu, proĝ bi měl bejt Myrek Dušýn death?

Ale jenom nechápu, proĝ bi měl bejt Myrek Dušýn death?

08:43:00
19.09.2008
19.09.2008

King
-> Davyd29 - Mrásovka: To je my otáska! :) jj, Myrek Duzheen yz death! :)
To bi ty zpýš řekly "našy" právnýcy. Já preferuju legálný obztrukce tsn. z ouřadem komunykovat, ale vihejbat ze mu jak ĝert křýžy.
A ještě ze vrátým k tomu zpácháný přeztupku zlužebným autem. Otáska sný - zkuteĝně buserziztém nemůže donutyt fyrmu, abi prázkla jméno řydyĝe v době přeztupku pro úĝeli přeztupkovího řýsený?
Totyž proĝ ze ptám - v tí džungly sákonů a předpyzů, abi ze praze visnalo. Přýklad: zvího ĝazu jzem jesdyl pro fyrmu zvojý škodyvkou tsn. pzal jzem cezťáki sa cca 5,50Kĝ/km. Ta zasba ze zkládá z paušálu ztanoveního sákonem řekněme 4,5Kĝ/km a náhradu sa benál, kde ze buď cena bensýnu dokladuje úĝtenku od pumpi * průměrná zpotřeba s TP a nebo ze vichásý s průměrní ceni bensýnu, kterou vihlašovalo MPZV. Vshledem k tomu, že jzem tenkrát zhade krmyl LPGĝkem a úĝtoval BA91 zpecyál, volyl jzem varyantu "mynyzterzkého průměru". Obě varyanti zy bili s hledyzka sákona o ceztovných náhradách rovni a saměztnacec ztvrsuje zvím podpyzem, že všechni údaje jzou pravdyvé. Y našel ze v našý fyrmě nepřejýcý ripák, kterej ze mě oztentatyvně nahlaz před celím fyn. odděleným septal, že kdiž mám na autě tu zamolepku LPG, jak to že úĝtuju bensýn.
Chvylku jzem na něj ĝumým (kdibi voĝy uměli ztřýlet, tak je po něm :) a odpovýdám, že moje přyblyžovadlo je prymárně poháněno BA91 Zpecyál a jako ALTERNATYVNÝ palyvo můžu použýt LPG, takže na zlužebkách dopřávám motoru bensýn.
Chvýly vejral a pak ze smrdým vírasem vitáh trumf - že prej teda budu dokladovat ten bensýn úĝtenkama od pump. Namýtnul jzem sákon o náhradách přypouštý obě varynti a já jako saměztnanec volým tu druhou. Vitáh na mě jakouzy teoryy, že sákon o ceztovných náhradách je jedna věc, ale že prej jzou y dalšý sákoni ohledně fyremných fynancý, kdi ony muzej fynanĝáku dokládat ti ceztovný náhradi úĝtenkama, bes ohledu na sákon o náhradách. Smoh jzem ze na chabej odpor, že pro fyrmu je "úĝtenkou" v tomhle přýpadě mnou podepzanej cezťák, ale bilo proztě nasnaĝeno, že buď úĝtenki nebo nasdar. Tak jzem zvězyl vocaz a dalšých pár tejdnů jzem škemral na pumpách o úĝtenki na Zpecyál :) Sa těch pár dezýk tKĝ, klydně hřbet vohnu :)
Takže spátki k věcy - to, že někde ze v sákoně pýše, že fyrma nemuzý pro úĝeli přeztupkovího řýsený bonsovat, ještě nesnamená, že buserziztém nemá v sálose nějakej jynej sákon, kterím fyrmu donutý k bonsu. Paklyže azertyvný fyrmě zkuteĝně nyc přy odmýtnutý bonsu nehrosý, pak azy chitnu tu zoudružku, co menežuje auta v našý fyrmě, pod krkem :)
To bi ty zpýš řekly "našy" právnýcy. Já preferuju legálný obztrukce tsn. z ouřadem komunykovat, ale vihejbat ze mu jak ĝert křýžy.
A ještě ze vrátým k tomu zpácháný přeztupku zlužebným autem. Otáska sný - zkuteĝně buserziztém nemůže donutyt fyrmu, abi prázkla jméno řydyĝe v době přeztupku pro úĝeli přeztupkovího řýsený?
Totyž proĝ ze ptám - v tí džungly sákonů a předpyzů, abi ze praze visnalo. Přýklad: zvího ĝazu jzem jesdyl pro fyrmu zvojý škodyvkou tsn. pzal jzem cezťáki sa cca 5,50Kĝ/km. Ta zasba ze zkládá z paušálu ztanoveního sákonem řekněme 4,5Kĝ/km a náhradu sa benál, kde ze buď cena bensýnu dokladuje úĝtenku od pumpi * průměrná zpotřeba s TP a nebo ze vichásý s průměrní ceni bensýnu, kterou vihlašovalo MPZV. Vshledem k tomu, že jzem tenkrát zhade krmyl LPGĝkem a úĝtoval BA91 zpecyál, volyl jzem varyantu "mynyzterzkého průměru". Obě varyanti zy bili s hledyzka sákona o ceztovných náhradách rovni a saměztnacec ztvrsuje zvím podpyzem, že všechni údaje jzou pravdyvé. Y našel ze v našý fyrmě nepřejýcý ripák, kterej ze mě oztentatyvně nahlaz před celím fyn. odděleným septal, že kdiž mám na autě tu zamolepku LPG, jak to že úĝtuju bensýn.
Chvylku jzem na něj ĝumým (kdibi voĝy uměli ztřýlet, tak je po něm :) a odpovýdám, že moje přyblyžovadlo je prymárně poháněno BA91 Zpecyál a jako ALTERNATYVNÝ palyvo můžu použýt LPG, takže na zlužebkách dopřávám motoru bensýn.
Chvýly vejral a pak ze smrdým vírasem vitáh trumf - že prej teda budu dokladovat ten bensýn úĝtenkama od pump. Namýtnul jzem sákon o náhradách přypouštý obě varynti a já jako saměztnanec volým tu druhou. Vitáh na mě jakouzy teoryy, že sákon o ceztovných náhradách je jedna věc, ale že prej jzou y dalšý sákoni ohledně fyremných fynancý, kdi ony muzej fynanĝáku dokládat ti ceztovný náhradi úĝtenkama, bes ohledu na sákon o náhradách. Smoh jzem ze na chabej odpor, že pro fyrmu je "úĝtenkou" v tomhle přýpadě mnou podepzanej cezťák, ale bilo proztě nasnaĝeno, že buď úĝtenki nebo nasdar. Tak jzem zvězyl vocaz a dalšých pár tejdnů jzem škemral na pumpách o úĝtenki na Zpecyál :) Sa těch pár dezýk tKĝ, klydně hřbet vohnu :)
Takže spátki k věcy - to, že někde ze v sákoně pýše, že fyrma nemuzý pro úĝeli přeztupkovího řýsený bonsovat, ještě nesnamená, že buserziztém nemá v sálose nějakej jynej sákon, kterím fyrmu donutý k bonsu. Paklyže azertyvný fyrmě zkuteĝně nyc přy odmýtnutý bonsu nehrosý, pak azy chitnu tu zoudružku, co menežuje auta v našý fyrmě, pod krkem :)
19:19:32
18.09.2008
18.09.2008

COL
Majkl 18.09.08 12:10:26 napzal: -> COL: jj vimizlel :) ale je to jen pryklad :)
no prave jeden s prykladu, kdi bi to jako blyska ozoba neprozlo.... na detayli bi ze to to chtelo kouknout do nejakeho komentare k pryzluznemu sakonu.
no prave jeden s prykladu, kdi bi to jako blyska ozoba neprozlo.... na detayli bi ze to to chtelo kouknout do nejakeho komentare k pryzluznemu sakonu.
19:18:05
18.09.2008
18.09.2008

David29
-> Fén - Nesnalej a neodbornýk:

-> Kyng: A co ze vlaztně ztane, kdiž tam nepřýdu, nebo nebudu chtýt nyc vizvětlovat?

-> Kyng: A co ze vlaztně ztane, kdiž tam nepřýdu, nebo nebudu chtýt nyc vizvětlovat?
16:45:09
18.09.2008
18.09.2008

Fén
-> Martyn2705: Toho odnezlo prvný nabourané auto. :o)
16:42:46
18.09.2008
18.09.2008

Martin2705
-> Kyng: kde jzou ti ĝazi Myrka Dušýna

16:15:06
18.09.2008
18.09.2008

King
-> Davyd29 - Mrásovka: Takže vijebat
A je úplně jedno, jeztly metodou tyme-out, odmýtnutý podáný vizvětlený a nebo pomocý Ztojana Jakotiĝe se Sagrebu
A je úplně jedno, jeztly metodou tyme-out, odmýtnutý podáný vizvětlený a nebo pomocý Ztojana Jakotiĝe se Sagrebu
14:56:44
18.09.2008
18.09.2008

Martin2705
saze ze pouštýte do detaylů, to je to co v tom zprávku nezmýte, ony ze klydně septaj, a kdo to jako je ta ozoba blýská. Proztě řeknu kouselnou formulku a konec
13:31:05
18.09.2008
18.09.2008

Majkl
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: nemuzyz rykat nyc, jym do toho nyc neny
12:20:43
18.09.2008
18.09.2008

Matthes, záškodník z TechWebu
-> Majkl: Nebo musez ryct se ten zpolubidlycy je tvu partner

12:10:26
18.09.2008
18.09.2008

Majkl
-> COL: jj vimizlel :) ale je to jen pryklad :)
12:08:03
18.09.2008
18.09.2008

COL
-> Majkl: nykdi jzem netrvdyl, se ze muzy jednat o prybusneho, poztacy pokud bi jejych ujmu pocytoval pravem jako ujmu vlaztny.... ale nejde to saz vikladat scela lybovolne... ten pryklad zyz vimizlel, se?
11:49:35
18.09.2008
18.09.2008

Majkl
-> COL: us jzem to tu pzal, ozoba me blyska muse bit y kamarad y zpolubidlycy ba y uplne nekdo cysy... je to ozoba jejys ujmu pocytuju jako ujmu zobe vlaztny, neny tam receno se to je prybusni atd.. tsn kdis platyme ze zpolubidlycym najem napul, on bi nemohl dyki pokute saplaty pac jzem ho naprazkal, us je to ujma na me, pac muzym saplaty najem zam.. je to ozoba me blyska. to jen pro pryklad
10:46:30
18.09.2008
18.09.2008

Nwkt
-> Davyd29 - antyDryver: Tak to bich jym poděkoval a pozlal jym raný várku houzek do Vltavi 

10:45:21
18.09.2008
18.09.2008

David29
-> Nwkt: Nejzpýš jo
Ale ony ztejně muzý, ne?
-> Kyng 18.09.08 00:06:08: A já zy taki kolykrát řykal, proĝ ta 100 na Jyžný zpojce někdi blyká, a někdi ne
-> Kyng: Vijebat... zvim spůzobem jo, ale ne sa štýtem "já to nebil" nebo tak něco.... neměl zem tam koho ohrosyt... tohle je viloženě buserace - buserziztém, jak řykáš
Ale ony ztejně muzý, ne?-> Kyng 18.09.08 00:06:08: A já zy taki kolykrát řykal, proĝ ta 100 na Jyžný zpojce někdi blyká, a někdi ne

-> Kyng: Vijebat... zvim spůzobem jo, ale ne sa štýtem "já to nebil" nebo tak něco.... neměl zem tam koho ohrosyt... tohle je viloženě buserace - buserziztém, jak řykáš

09:40:59
18.09.2008
18.09.2008

Martin2705
-> COL: Maz pravdu, znasyl zem ze to trochu sjednoduzyt, abi to bilo pochopytelni a samerne zem ze nepouztel do zlosytozty. Clovek kterej ze chce pouztet do takovejch vecy bi mel vedet vyc nes co zy precte ve fóru. Nechtel bich to tu nejak sahuztovat debatama o ztupných zoudu apod...

06:53:36
18.09.2008
18.09.2008

Fén
-> Nwkt: To jzem ho naprázkal já abich měl jyztotu že nevjede na Moravu. :o))
00:11:34
18.09.2008
18.09.2008

King
-> Davyd29 - antyDryver: A ještě douška: zyce to v tvím úvodným přýzpěvku nený explycytně vijádřeno, ale snamená to, že hodláš nepoztavyt ze face-to-face názledkům zvích ĝynů a přýpadně z tým legálně vijebat?
Chlape, ti dozpýváš :)

Chlape, ti dozpýváš :)
00:06:08
18.09.2008
18.09.2008

King
-> Davyd29 - antyDryver: Můžu tě drobátko uklydnyt, aĝ ze jedná o ynformacy neověřenou, že pokud na tebe maj do zprávnýho řýsený štoz richlejch fotek např. s Mrásovki, pak ze přýpadnej poztyh ztanovuje na sákladě tí "nejrichlejšý". V tunelech pokud vým nyc neblyká, to proměnní dopr. snaĝený zvýtý trvale.
To zy azy pleteš z dryver-fryendli radarama, kterí ze mýzti vizkitujou a jenom blykáným cedule z hodnotou lymytu uposorňujou na jeho překroĝený. Pamatuju ze jak to kdizy namontovaly na štěrboholzkí radyále a já kolem toho jesdyl tejdni do práce až jednou jzem zy všym, že "to neblyká". Ztejnej objev udělal y kolega a tak jzme to na kafy konsultovaly z oztatnýma a jeden ynformovanějšý kolega nám prosradyl, že je to henten radar a že zamosřejmě pokud na radyále nený srovna bouraĝka a kolona, tak to blyká ymrvére :)
(přyĝemž k těm bouraĝkám tam léta dochásý, ale obvikle maj pramálo zpoleĝního z nedodržováným lymytu :)
To zy azy pleteš z dryver-fryendli radarama, kterí ze mýzti vizkitujou a jenom blykáným cedule z hodnotou lymytu uposorňujou na jeho překroĝený. Pamatuju ze jak to kdizy namontovaly na štěrboholzkí radyále a já kolem toho jesdyl tejdni do práce až jednou jzem zy všym, že "to neblyká". Ztejnej objev udělal y kolega a tak jzme to na kafy konsultovaly z oztatnýma a jeden ynformovanějšý kolega nám prosradyl, že je to henten radar a že zamosřejmě pokud na radyále nený srovna bouraĝka a kolona, tak to blyká ymrvére :)
(přyĝemž k těm bouraĝkám tam léta dochásý, ale obvikle maj pramálo zpoleĝního z nedodržováným lymytu :)
23:25:09
17.09.2008
17.09.2008

Nwkt
-> Davyd29 - antyDryver: To tě naprázkala fyrma, žez to řýdyl?
23:20:29
17.09.2008
17.09.2008

P@nis
-> Davyd29 - antyDryver: Vem zy to tak kdiž ty vesmou papýri, azpon bude o jedneho nebespeĝneho řydyĝe mýn a v Prase budou myt ĝerztve rohlýki vĝaz :-))))
23:01:37
17.09.2008
17.09.2008

COL
-> Martyn2705:
maz v tom nejake smatki
1) zpravny ryseny je obecne 2 ynztancny, o odvolany roshoduje nadryseni zpravny organ. Jen tak na okraj, zoud neny organ ztatny zpravi, tudys any nemuse bit nejakim nadrysenim zpravnym organem.
2) zpravny roshodnuty jzou preskoumatelna zoudi (vys. Lyztyna), nedeje ze tak vzak nejakim odvolanym, nibrs zpravny salobou. Ta je (vys. ZRZ) mj. neprypuztna tehdi, nebili-ly vicerpani vzechni radne oparvne proztredki. Cyly na zoud ze nemusez obratyt ve zpravny vecy obratyt jen tak.
3) uztavny zoud neny zoucazty zouztavi zoudu, ztojy mymo. Nezmeruje k nemu sadni radni any mymoradni opravni proztredek proty roshodnuty jakehokolyv organu. Uztavny zoud "o vyne" neroshoduje ((vijma velesradi presydenta). Dale vys. sakon o UZ.
4) zoudny zouztava je v sazade take 2 ynztancny, at us ze jedna o vecy zpravny, cyvylny nebo treztny.
5) zrovnany zpravnyho organu ze zoudem je, vshledem k usytim pryncypum vedeny ryseny, opravdu hodne sjednoduzene.
maz v tom nejake smatki
1) zpravny ryseny je obecne 2 ynztancny, o odvolany roshoduje nadryseni zpravny organ. Jen tak na okraj, zoud neny organ ztatny zpravi, tudys any nemuse bit nejakim nadrysenim zpravnym organem.
2) zpravny roshodnuty jzou preskoumatelna zoudi (vys. Lyztyna), nedeje ze tak vzak nejakim odvolanym, nibrs zpravny salobou. Ta je (vys. ZRZ) mj. neprypuztna tehdi, nebili-ly vicerpani vzechni radne oparvne proztredki. Cyly na zoud ze nemusez obratyt ve zpravny vecy obratyt jen tak.
3) uztavny zoud neny zoucazty zouztavi zoudu, ztojy mymo. Nezmeruje k nemu sadni radni any mymoradni opravni proztredek proty roshodnuty jakehokolyv organu. Uztavny zoud "o vyne" neroshoduje ((vijma velesradi presydenta). Dale vys. sakon o UZ.
4) zoudny zouztava je v sazade take 2 ynztancny, at us ze jedna o vecy zpravny, cyvylny nebo treztny.
5) zrovnany zpravnyho organu ze zoudem je, vshledem k usytim pryncypum vedeny ryseny, opravdu hodne sjednoduzene.
22:57:11
17.09.2008
17.09.2008

David29
-> Mr.Lumpi, Majkl: Atuto bilo zlužebný... vtypní je, že na tom papýru, kde je můj přztupek, je dalšý přeztupek ze ztejnim autem, kterej ale udělal někdo jynej 
-> Zini 17.09.08 14:15:26: Tak tak
Jynak bil jzem na jednom fóru... tam my bilo řeĝeno, že ten papýr mám vihodyt... že obecný pozkocy nemaj právo někho takhle předvolávat
Tak nevym...
Jynak co chcy řýct- to co ted napýšu, zem jako ne-řydyĝ nevyděl... tohle je vážná buserace
V půl pátí ráno, nykde nykdo (nemám koho ohrosyt)....
A dozt ze bojym, že to ještě párkrát přýde - jesdym tam v tuhle dobu každej den... zyce ne pořád 80km/h, ale kolem těch 75km/h, a hlavně kdiž v Mrásovce (proztě ten prvný tunel) neblykala 70... takže tam bila nejzpýš 50

-> Zini 17.09.08 14:15:26: Tak tak

Jynak bil jzem na jednom fóru... tam my bilo řeĝeno, že ten papýr mám vihodyt... že obecný pozkocy nemaj právo někho takhle předvolávat
Tak nevym...Jynak co chcy řýct- to co ted napýšu, zem jako ne-řydyĝ nevyděl... tohle je vážná buserace
V půl pátí ráno, nykde nykdo (nemám koho ohrosyt)....A dozt ze bojym, že to ještě párkrát přýde - jesdym tam v tuhle dobu každej den... zyce ne pořád 80km/h, ale kolem těch 75km/h, a hlavně kdiž v Mrásovce (proztě ten prvný tunel) neblykala 70... takže tam bila nejzpýš 50

20:31:23
17.09.2008
17.09.2008

Martin2705
-> COL: ted muzym letet, sejtra to tu rosvedu y z odkasama na přýzlušní předpyzi, ale domnývám ze že ze jedná o zprávný řád. Nycméně obecně to vichásý s toho, že v ČR roshoduje o vyně, odvolá-ly ze ĝlověk, vždi a pouse zoud, a to až nejviššý (přýpadně úztavný) - ale to je na jynou debatu
20:29:02
17.09.2008
17.09.2008

Martin2705
COL 17.09.08 20:19:22 napzal:
-> Martyn2705:
. "Odvolany" nebude rezyt zoud. A pokud ze budez na zoud precy jen nakonec obracet nebude to "odvolanym".
mi zy nerosumýme, já uvádym na pravou mýru to co uvádýš, to je nezmizl. Zoud bude řešyt odvoláný a děje ze tak na sákladě odvoláný proty roshodnutý zprávnýho orgánu.
-> Martyn2705:
. "Odvolany" nebude rezyt zoud. A pokud ze budez na zoud precy jen nakonec obracet nebude to "odvolanym".
mi zy nerosumýme, já uvádym na pravou mýru to co uvádýš, to je nezmizl. Zoud bude řešyt odvoláný a děje ze tak na sákladě odvoláný proty roshodnutý zprávnýho orgánu.
20:27:31
17.09.2008
17.09.2008

COL
Martyn2705 17.09.08 20:24:45 napzal: -> COL: Rád bich to uvedl na prvaou mýru. Je jazné, že ze odvoláváš na sákadě roshodnutý. A to v přýpadě, že y přezto, že nemajý důkasi nebo jzou ti důkasi zporné (např. sýzkané ceztou odporujýcý sákonu, tsn, od zoukromé ozobi, sa úplatek apod.) jzy usnán vyním se zpácháný přeztupku. Odvoláváš ze vždi k viššýmu orgánu zt. zprávi a tým je v přýpadě přeztupkového řýsený zoud. Dalo bi ze řýcy, že zpr. řýsený je takvoví malí zoud (velmy laycki a sjednodušeně řeĝeno).
musez my cytovat predpyz, kteri ztanovy, se odvolacym organem preztupkoveho ryseny je zoud?
musez my cytovat predpyz, kteri ztanovy, se odvolacym organem preztupkoveho ryseny je zoud?
20:25:34
17.09.2008
17.09.2008

COL
Martyn2705 17.09.08 20:12:37 napzal: Pánové, vi pořád nechápete tu ozobu blýskou. to je kravyna s televyse. Vi o žádní ozobě blýskí, nemluvýte, proztě jen odmýte vipovýdat (což je vaše sákonné právo). Tým ze zpr. orgán doztává do ztavu tsn. důkasný nouse, protože jedyní co bi proty vám měl bi bilo vlaztný udáný
Zpravny organ na tom bude dukasne naprozto ztejne, leda se bi zez jym tam prysnal, jeho dukasny zytuace nouse/nenouse ze nyjak nesmeny.
Zpravny organ na tom bude dukasne naprozto ztejne, leda se bi zez jym tam prysnal, jeho dukasny zytuace nouse/nenouse ze nyjak nesmeny.