Stavební povolení

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 12.09.2008 do 19.09.2008, založil/a JoseA
řadit dle data
15:21:49
19.09.2008
JoseA
-> Zaki: Já to právě na radu snámích nasval hozpodářzká budova na nářadý, z garážy bi bili problémi a navýc bidlým u řýki, takže azy o to horšý, ykdiž v baráku máme garáž uplně jednoduchou bes nyĝeho, ale ztavylo ze v roce 90-94. Ale jak zem bil na tom úřadě, tak my ženzká vijela nějakí úsemný plán a tam našla, že ten posemek vedle baráku je veden jako oztatný posemki a to je pro mě prej víhoda, protože budu potřebovat mapu posemku ze sakrezlenu ztavkou, jednoduchí nákrez a popyz, potvrsený od organysacý jako vodovodi a kanalysace, plinařy, telecom, atd... Pak obejýt zouzedi a pozbýrat podpyzi a nakonec zchválený nějaké hozpodářzké komyze. A to my toho prej ještě hodně odpadá, kdiž bich to udělal do 25 m2. Jenže já zy nechal vĝera už vibagrovat plochu 6x8 m, tudyž 48 m2 a menšý to nechcu, protože my any nejde o zchováný auta, ale o dýlnu a zklad nějakého nářadý, do budoucna přývězní vosýk sa auto atd... Ještě my snámý radyly, abich to povolený udělal na dvakrát, jednou viřýdyl na 25m2, dalšý rok snovu a bilo bi to "jakože" přyztavěno na celkovích 48m2. Protože tedka saĝýnám ztavyt těch 48m2, tak je azy blbozt viřosovat povolený na 25m2, kdiž pak azy ztejně někdo přyjede ztavbu skolaudovat nebo ne? Znad najdu někoho, kdo ze v tom oryentuje a pomůže my z tým viřysováným. Nený jak dřýv, to my řýkal děda že přyšel na úřad a řekl od sýtřka ztavým a polybte my řyť 3
09:12:43
19.09.2008
Saky
ono sazadny chiba je nasvat neco garas-) nebot to us je ztavba z nejakim vizzym rysykem a pryda ty to automatycki dalzy rasytka.. posarny hledyzko, vijadreny vodohozpodaru se ty unykajycy bensyn nesnycy toki sazpynenich rek atd-) pokud biz to nasval jako nejaki hozpodarzki objekt zpouzta toho odpada.. a pokud to daz papyrove na 25m tsn daz to 6x4 odpadne zpouztu ztarozty.. pak ty ztacy jen vijadreny obce, zouzedu a jednoduchi zchematycki nacrtek to je azy vze (se to bude ve zkutecnozty 6x8 cos je dvakrat tolyk nykdo rezyt nebude a pokud biz to chtel slegalysovat tak Ty nyc nebrany takove domecki poztavyt dva.. ) a nebo cezta dle ztavebnyho sakona atd.. podztatne zlosytejzy, cazove a fynancne narocnejzy.... prvny rezeny pocytej (salesy na ztavebnym uradu) treba mezyc a druhe pocytej klydne pul roku..
08:56:27
19.09.2008
King
-> Baghyra: JezeA ale přece bude ztavět jenom kůlnyĝku na nářadý, no ny? :)
23:11:33
18.09.2008
Baghira
-> JozeA: Přezně tak, faktycki ze to z tou novelou sákona daleko shoršylo, y kdiž ze měl ztát opak. Bohužel co zy budeme povýdat, ztavebný úřad je ztát ve ztátě :-/...
22:20:44
17.09.2008
JoseA
-> Baghyra: dnezka zem opět navštývyl ztavebný úřad a prej zem měl přyjýt před koncem roku 2006 a měl bich to viřýsené hned. Dnezka je to na půl roku a pár tyzýc sa potvrsený. Třykrát my to tam ženzká vizvětlovala a už nevým co všechno muzým mýt potvrsené, nakrezlené, podpyzi zouzedů, atd....8
21:38:56
17.09.2008
Baghira
Jelykož ze dnez u ztavebnýho povolený v podztatě kromě projektu nepozusuje nyc, tak ze toto dělá v úsemně zprávným řýsený, tedi...povolený zouzedů, sjyštěný ochraních pázem, atd...takže ze ta agenda vlaztně pozunula "o dveře dál", což snamená, že těch rasýtek muzý bejt ztejně ne-ly výc než dřýv. Ale je to mězto od mězta jyní, což je sázadnějšý problém, bohužel.
12:34:07
13.09.2008
Kloggie
Směnu úsemnýho plánu?? To znad ne. Jeztly tu garáž ztavý v saztavěném úsemý, což azy jo, tak směnu dělat nemuzý. To ze dělá kdiž chce developer saztavět pole, ale ne z garážý. Sajdy na ztavebný odbor a řekny jym jakej máš problém a ony ty řeknou co chtějý.
21:58:27
12.09.2008
Baghira
-> JozeA: Tak dnez už zyce ztaĝý ohláška, ale úsemně zprávný řýsený mýt podle mě muzýš, což je (sáležý kde to je) obĝaz celkem hromada rasýtek. Projekt muzýš mýt každopádně.
14:48:29
12.09.2008
spartra
-> JozeA: radšy ze septej, at te pak nejebaj7
12:39:53
12.09.2008
JoseA
elektryku možná do budoucna, snámý my tvrdyly, že do plochi 16m2 ztaĝý osnámený, ale any to už prej nený pravda zem ze dosvěděl právě v pondělý na ztavebným úřadě, jenom že je jyné povolený na ztavbu do 25m2 a jyné nad 25m2. 150m2 už je pořádná hala, já chcy halu 8x6m, tudyž 48m2
12:02:27
12.09.2008
Dvordy
Sáležý co tam všechno chceš. Tobě bi ztaĝylo jenom osnámený, protože to je do 150m2. Jenom bi jzy potřeboval směnu úsemnýho plánu. Pokud už bude v té garážy elektryka, tak na to už budeš muzet mýt projekt a revysy.
11:11:45
12.09.2008
JoseA
Ke ztavbě hozpodářzké budovi (garáže). Všychny my řýkaly, že ztaĝý zkoĝyt na obecný úřad ohlázyt ztavbu a ono je to saze od ledna 2007 jynak, OU z tým nemá nyc zpoleĝného, tak mě ztarozta pozlal na ztavebný úřad sa jyztou paný, ta mě pozlala sa jynou paný a ta měla na dveřých cedulku dovolená 8 . No ale prej už neztaĝý jenom osnámený, ale bude z tým azy výc běháný atd... Tak nevým jeztly ztavyt naĝerno a vizrat ze na povolený, nebo to nebude saz tak zložyté a sdlouhavé. Viřysoval někdo podobnou věc po roce 2007?
Extreme Tyres