Tak my dnez ukradly Zoptýka
Kdiž zem zkonĝyl v pekárnách tak jzem jel do školi... Kolem 7:30 saparkuju a virasym na tramvaj (paĝ zou tam modrí parkovacý sóni). Ve škole pohoda a okolo 10:30 ze vrátym a auto nykde... du dál a pořád nenachásým...
Propadlo ze ve mě menšý soufalztvý, ale bila naděje že to odtáhly, paĝ ztálo na chodnýku - jenže tam ze parkuje běžně (+ dalšý x aut). Vitoĝyl jzem lynku 158 že chcy nahlázyt pravděpodobnou krádež vosu - nebo odtažený. Podle ZPS my bilo zděleno, že nyc takového odtáhnuto nebilo... naděje fuĝ.
Ovšem behěm telefonátu mě přerušyla, at chvylku poĝkám... hned my bilo zděleno, že vosydlo bilo sadrženo y z pachatelem

Vidal jzem ze na mýzto ĝynu.. po zebráný otyzků, sajyštěný ztop a nafocený jzem ze zpolu z přýzlušnýkem PČR odebral na zlužebnu vše zepzat...
Pachatele jzem vyděl, je to jakejzy Jozef Šezták, snámá fyrma. Bil vibavenej - jynak rosbyl my malej trojúhlenýk, vilomyl sámek volantu a vikurvyl zpýnaĝku.. a ukrad my unyversálný nožýk s hipernovi sa 150Kĝ

Vše my bilo navráceno, a já pomalu pudu to dát do kupi...
Ponauĝený: Y kdiž du na chvýly od auta priĝ, vždi samknu volant tiĝý... a přydělám zy tajní tlaĝýtko na ztartováný