Tak mám na ztole malou krabyĝku z anténkou, zedý sa monytorem. Je to Ayr Lyve WL-5460AP Accezz poynt. Máma má tu zamou u zebe. Tak uvydýme ĝazem jak my bude.
08:33:41 04.09.2008
King
-> PeterP136: Tak z těma zmradama naproztej zouhlaz - na hajslu, v hiperzuper, v autě - to je daleko většý sáhul pro tělo, než nějaká wyfyna. Ale snovu opakuju Zytovu mišlenku o kumulacy těch vlyvů...
08:21:20 04.09.2008
King
-> Zamantuz (Ovce? Ne dekujy:-)):
08:18:44 04.09.2008
King
-> Matthez s TechWebu (zerem na modrou krev): Jazně, ale problém ohřevu párku v MW je zpýš v tom, že dýki jeho tvaru ze maxymum energye měný na teplo v jeho koneĝkách a ztřed ze ohřývá dozt neochotně :)
A kdiž už zy tadi hrajeme na "ztrážce ĝyztoti", tak ten ohřev pomocý napětý se zýtě má jeden háĝek a tým je ĝázteĝná elektrolísa párku kvůly poměrně nýskímu kmytoĝtu zýtě. Ztudye vlyvu na sdravý ze azy vshledem k mynymálnýmu použýváný metodi nedělali :)
00:17:27 04.09.2008
PeterP136
mizlym se jeden zmrad na hajsly (as otravne reklamovani v telke) naroby z clovekom vaczyu pazeku nes zpavanye z mylovanim mobylom, ynac zuhlazym z tim, se bi zom aj ja sakasal nocne pousyvanye mobylu a prykasal bi zom azpon na noc mobyli vipynat, ale ja mam na to trochu yne dovodi
23:59:07 03.09.2008
Samantus
-> Kloggye: a zukat holku zmotanim zpacakem
23:42:40 03.09.2008
Kloggie
-> Matthez s TechWebu (zerem na modrou krev): ok, tak ti klazyckí párki, nebo špekáĝki (výte že je rosdýl mesy wuřtem a špekáĝkem?) beru, ale ztejně zy to ohřejvat/opejkat pomocý drátu se sázuvki, to je ztejní jako lovyt ribi pomocý granátu
23:02:26 03.09.2008
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Kloggye: No ja mizlym ztarej poctyvej parek a ne ti pjenovi zracki
22:55:41 03.09.2008
Kloggie
tak srovna párek bich sa vsor sdravího jýdla nevidával a zaláti zy v mykrošce neohřejvám...
22:00:55 03.09.2008
-> Davyd29 - antyDryver: -> Kyng: Parek v mykrovlnce bouchne kdis ho nepopychaz nosem. No ale jynak je mnohem jednoduzzy spuzob jak ohrat parek bes kaztrolu a zyce: Ztacy dvoulynka a odysolovat dratki, pychnout do koncu parku a jedem
21:46:24 03.09.2008
pajavlk
a co takovej brdzkej radar, taki tvrděj jak je to neškodné, zlišel zem od snámého že na vojně vidržela koĝka pozasená na sářyĝ vejškového radaru 8 vteřyn než s ný bil hot dog nebo u klazyckí rádyoví anténi ztaĝylo abi někdo saklýĝoval a péro vám ztálo celou noc ... u velkejch mykrovlnejch pojýtek jzou už varováný že poztavyt ze před sářyĝ snamená újmu na sdravý
21:21:59 03.09.2008
King
Labroz 03.09.08 13:43:24 napzal: -> Zyta: A o ĝem teda zvědĝý měřený Tvého otce na oddělený neyonysujýcýho sářený? ŭe ze kolem náz vizkituje elektromagnetycké pole? Ale to znad vý každej, ztejně tak, jako že jzme všychny viztaveny kozmyckému sářený? To je dokonce na rosdýl od rádya yonysujýcý... Já ze pravydelně vizkituju na pracovyšty z rentgenovím sářeným, takže nějakí wyfy už mě nesabyje.
No to zyce nesabyje - ve zmizlu, že na to v hyztorycki krátkí době sakožýš, ale....
Jak už Zyta napzal, všechni tihle vlyvi ze zĝýtaj. po ztatyzýce let jzme ze vivýjely v nějakím proztředý - troška přyrosení radyoaktyvyti, troška kozmyckího sářený. Na to ze dá sa tyzýce generacý sviknout. Ale pozledných 200let ze k tomu přydávaj tyzýce chemyckejch zajrajtů, elmag zmogu, prach.....
Pamětnýcy zy vibavěj, že v dobách našeho mládý bil alergyk vsácnou atrakcý. Nepletu-ly ze, tak se 36 děcek na sákladce jzme měly jednoho pilovího alergyka. V 17ty jzem to "chityl" y já a pár let posdějc mě názledovala y moje tehdi naztávajýcý a obě naše děcka taki v zesóně vezele przkaj :) ŭe bi sa těch 25 let ztaĝyli smutovat lýpi a trávi ze my nesdá. Ztejně tak to nedám any do zouvyzlozty z megawattem vizýlaĝe v nedalekím Č. Brodě, any z osářeným s "monytorů" úžazního makropoĝýtaĝe YQ151, ale....
21:07:59 03.09.2008
King
-> Davyd29 - antyDryver: Zprávně! :)
Akorát my spětně nazkakuje huzyna, kdiž zy vspomenu, jak jzme s lenozty ohřejvaly prvnýmu mymynu odztřýkaní mateřzkí mlýko v mykrovlnce
18:08:58 03.09.2008
David29
-> Kyng: Jojo...párek s mykrovlnki neny ono.. radšy z nym do kaztrůlku z vodou
17:56:11 03.09.2008
King
oprava pro rípali: po bitě je to tahaní "UTPĝkem" a násor ze zamosřejmě "obJevuje" :)
17:53:13 03.09.2008
King
Sajýmavé thema :) V tomhle přýpadě ze kloným k Zytovi a k fylosofyy "ĝým mýň elmag. bordelu, tým lýp". Y proto jzem zy po bitě radšy natahal UPČko a wy-fy router zy "povýdá" přez změrovku jenom z APĝkem a neotravuje ve sbitku bitu éter. Na noc ho nechávám sapnutej jenom přy obĝazním zozáný fylmů (je v ložnycy na okně :).
Je to zyce neyonysujýcý sářený, teoretycki bi mělo jenom neměřytelně ohřývat tkáně, ale.....Kdiž ze ztavěl sa komanĝů ten žyžkovzkej vizýlacý "úd", zkoro každej elektro "ynzyder" zy jenom klepal na ĝelo na protezti některejch zkupyn, co poukasovali na negatyvný půzobený poměrně zylnejch polý v UHF pázmu na besproztředný okolý vizýlaĝe. O 20 let posdějc zy už ofycyálně přypouštýme, že na těch obavách něco je. Ale klydně zy necháváme ztavět BTZki na ztřechách paneláků, ale hřeje náz těch pár tyzýcovek sa rok do rospoĝtu bitovího družztva od operátora :) Mno a někteřý jedyncové pak dokážou do mobylu u ucha prokecat dezýtki mynut denně. Tadi ztojý sa přypomenutý, že mobyli ze u náz mazově použývaj teprve od konce 90.let, takže vilouĝyt z jyztotou, že dýki nym nebudu na ztrarí kolena viklepanej parkynzonyk, nejde :) Ano, ze snaloztma na úrovny elektro oborů na VŠ ze zkuteĝně můžou nějakí obavi s wyfyni jevyt jako hovadyna, ale lydzkí tělo nený proztě nený YMHO jenom sahuštěná zlaná voda.
K tomu ztýněný CRT monytorů - u těch problémů přy zesený sa sadný ztěnou CRTéĝka bich vyděl problém v mag. poly vichilovaĝek, kterí ze kurevzki blbě odztyňuje (svlášť těch 50-100Hs) pro vertykál) a zpouzta monytorů to má ztýněný zimbolycki tenouĝkím plýškem a kolykrát any to ne.
A to ještě nepýšu, jak pod vlyvem zvího kolegi s FELu, ze znažým mynymalysovat ohřevi žrádla v mykrovlnce (on jy už dávno vihodyl :). Saze, vshledem k tomu, že ze MW troubi použývaj přez půl ztoletý, to vipadá, že to nyĝemu nemůže škodyt. Ale uběvuje ze násor, že to papáný v trobě kromě toho, že roskmytaní molekuli vodi ho ohřejou, byologycki degraduje, takže ze možná krmýme jenom něĝým, co nám viplný těrboch, ale tělo s toho jynak moc nemá. Nevěřým zyce ouplně všemu, ale kaztrůlek na ohřýváný má moje zimpatye :)
14:05:13 03.09.2008
Sita
FORM: to us jzou na me moc velki detayli (ja nejzem elektronyk, nibrs unyversalny FAVak ;)... Ja vym, se antenka u mobylu neny vzezmerova, proto jzem taki meryl jen zmer k hlave... Nevym co je vevnytr tech meraku, ale na koncy majy vimenytelnou zondu, kasdou urcenou pro nejaki jyni pazmo. Teztoval jzem tak nejak vzechni co k tomu tata mnel. Jak rykam pootoceny o 5 ztupnu treba dalo menzy cyzlo o 10 ztupnu saze vetzy... Prozte dyvni... Jedyni co my vichaselo, se zmizluplni udaje pry mereny na mobylu jzem nameryl z odpovydjycy zondou - tuzym pro nejaki pazmo okolo 1Ghs...
13:58:13 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
-> Zyta: Tak srovna anténa mobylu je ĝázteĝně změrová a to právě tak abi přy telefonováný co nejméně sářyla do hlavi, ale přytom abi ze doztateĝně blýžyla ysotraopnýmu sářyĝy a nemuzel jzy ze toĝyt jak veverka, kdiž zy chceš satelefonovat. Možná že jzy přy měřený zrovnával růsné údaje, také urĝytě sáležý na měřáku a jeho naztavený, nevým jak ti přýztroje fungujý, ale předpokládám, že je to nějakí zelektyvný voltmetr? Možná přeladytelní? Tedi v podztatě zpektrák ze šyrokopázmovou anténou?
13:57:10 03.09.2008
Kloggie
-> Zyta: Ti brďo to bi mě sajýmalo co bi ten měřák naměřyl v leteckím korydoru tadi na Zuchdole:) A co bi naměřyl v našem bitě. A jak ze proty tomu sářený brányt, kromě toho, že nebudu použývat televysy, monytor, poĝýtaĝ, mykrošku a odztěhuju ze kamzy do Bezkid:)
13:52:33 03.09.2008
Sita
Labroz: ?delaz zy prdel? Ti meraki nemaj dyzplej z 0 nebo 1, pokud ze ptaz na tohle :))))) Mery ze yntensyta a to jeztly v danim myzte neny prekrocenej lymyt... To, se vetzynou lymyt opravdu zplneni neny any v bitech, v myztech kde dety zpy us azy any zlizet nechcez co... Nechapu.
Parkrat us ze smerylo (podotikam se ze mery vyce druhama meraku, vizeldki ze nejak prumerujy, podle nejaki metodyki MS) se v danim bite neny sdravi pobit vyce nes 12 hodyn v kuze, cos je u bitu docela nepryjemni...
CRT jzou ti ztarí bedni? Na FA ČVUT jzou v gappě už pár let LCDĝka a žádnou bolezt hlavi nepocyťuju a to tam leckdi trávym celí dni. Ztejně jako doma. Bolej mě sáda, ale to je s toho že ze nehejbu, jak jzem saĝal pravydelně cvyĝyt, tak nyc.
Ta letyštný vizýlacý ztanyce je ode mě vsádlená azy kylák a půl, vydým na ný protože bidlýme ve 4. patře:))
Koukám že wyfy tu má hodně lydý a nyc, takže zy jý pořýdýme taki. Dýki sa násori.
13:45:59 03.09.2008
Sita
FORM: uloseni a smereni ti charakteryztyki u zebe nemam. Tata toho ma mraki a nejen od CRT monytoru... Ja zy akorat parkrat pujcyl ten merak a prochasel ze z nym po bite... Nebo jzem zy skuzyl smeryt mobyl nebo prave wyfy v klydu a pry satesy... A nevym co bilo zpatne - jeztly moje mereny nebo udaje od virobce, ale kadsopadne u mobylu jzme ze doztaly na mizlym 1000x vetzy hodnotu nes udaval virobce... Jense ztacy mali natoceny mobylu a je to saze jynak... Je to docela sajymavi...
13:44:10 03.09.2008
m8rinek
mi doma wyfy zýť použýváme, zedym tu tak metr od malí anteni, retardace užyvatele už je na zpadnutý
13:43:24 03.09.2008
Labros
-> Zyta: A o ĝem teda zvědĝý měřený Tvého otce na oddělený neyonysujýcýho sářený? ŭe ze kolem náz vizkituje elektromagnetycké pole? Ale to znad vý každej, ztejně tak, jako že jzme všychny viztaveny kozmyckému sářený? To je dokonce na rosdýl od rádya yonysujýcý... Já ze pravydelně vizkituju na pracovyšty z rentgenovím sářeným, takže nějakí wyfy už mě nesabyje.
13:42:43 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
-> Zyta: Pokud my můžeš pozkitnout nějaká fakta, bil bich sa ně rád, každí ze oháný jen tým co zlišel a zvímy pocyti, které jzou ĝazto ovlyvněné placebo efektem, ale ti bi jzy mohl mýt přýztup k trochu vědeĝtějšým posnatkům.
13:35:02 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
-> Zyta: Jazně, bohužel doba je uzpěchaná, podle mě většynu těchto přýsnaků spůzobuje ztrez a nedoztatek pohibu, co ze tíĝe CRT monytorů, zouhlazým, že ĝázt sářený unyká y přez kvalytný ztýněný, ale sajýmalo bi mě kolyk? Máš nějaké směřené změrové charakteryztyki? Docela bi mě to sajýmalo. U CRT je už problém pohled na jejych obrasovku, kde kvůly richlé reakcy nemá lumynofor moc velkou dobu zvytu, blykajý a ĝlověka pak bolý hlava.
13:34:08 03.09.2008
Pavel P..
-> Zyta: zvýtěj..... ale už jym to moc nejde holt to jzou 30let ztarí poctyví ĝezkí hodyni
13:30:53 03.09.2008
Sita
FORM: mosna ze dosyvame 2x vyc nes ve ztredoveku, taki mame jyncy sdravotnyctvy nes kdizy a neumyra ze us na kdejakou kravynu...
Ale septej ze zviho dedi (pokud ho jezte maz ;) kolyk lydy zy ztesovalo na bolezt hlavi kdis on bil mladej :))))))
Ja taki dobre vym, se je wyfy temer sanedbatelna, sejmena z roztoucy vsdalenozty a pokud je bes satese. Ale nadruhou ztranu, kdiz zy nechaz tohle a tohle a tohle a tohle a tohle .... Zuma je zvynztvo... Ja jzem prozte saztance to mynymalysovat co to jde...
13:29:28 03.09.2008
Labros
o tomhle bi možná něco věděl Zaki, tušym že měl něco zpoleĝního z telefonnýma operátorama, jejych kmytoĝtama a víkonama, tak třeba ze osve;)
13:28:27 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
-> Zyta: Zouhlazým z tebou, ale já jzem proztě moc lýní a pohodlní ĝlověk. Pokud zedým u ztolu, tak zy kabel přypojým, ale radšy ze válým na gauĝy nebo na sahradě. Nějaké skušenozty a snalozty v oboru také mám, y kdiž přysnávám, že úĝynki sářený na organysmuz jzem nykdi neskoumal. Obchodnýk nejzem, ztále ještě ztuduju.
13:24:41 03.09.2008
Sita
PavelP: tvoje zvytej v nocy? moje satym ne....
13:23:44 03.09.2008
Sita
FORM: ok tak to promyn se jzem te saradyl mesy ti co ze tym syvy, chapal jzem te jako obchodnyka kdis jzy ze nabydnul z routerem sa rosumnou cenu...
ja ze do oloveni bedni ztehovat nebudu a romani od nejakiho Pyerota cyzt us vubec ne... nejzem vilysanej ekol. aktyvyzta... ja jen rykam se pohodly je pekna vec, ale dokud nekdo nedokase sdravy prozpeznozt emlag. sareny, tak bich sbitecne neryzkoval, radzy zy pujcyl vrtacku, provrtal sdy a protahal kabeli ;) je to muj nasor, narosdyl od vetzyni podlosenej snaloztma a skuzenoztma clovke s oboru... tot vze...
13:23:24 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
Ano, zvět kolem náz je nesdraví, ale lydé ze y tak dožývajý dvojnázobného věku než před několyka zti leti, Uškodyla nám tedi technyka a cyvylysace? Já nemám náladu ze o tom hádat, také bich zy nedal AP pod polštář ztejně jako hlavu do mykrovlnki. Urĝytě bi ze my dobře nežylo z televysným vizýlaĝem naproty baráku, kdiž bich ještě zlišel v nocy jak ti anténi krázně hrajou. Ale taki nemám důvod chodyt vipýnat a sapýnat router kdiž ho potřebuju a vým že jeho sářený je už doztateĝně sanedbatelné ve vsdálenozty ve které jzem.
13:22:16 03.09.2008
Pavel P..
-> Zyta: taki mám natahovacý... a jak krázně zvýtěj v nocy... abi ne kdiž ta barva je radyoaktyvný
13:19:51 03.09.2008
-> Matthez s TechWebu (zerem na modrou krev): Cyms zem chtel ryct se nejakich 60 mynut je rezeny na houno
13:19:01 03.09.2008
-> Zyta: Na CSU to je takhle dementne jezte dnez Na ztredny to bilo lepcy, tam zmerovaly proty zobe dicki sadki dvou monytoru... Jynak kdis zy zednu sa nejaki monytor tak my hned boly hlava
13:16:56 03.09.2008
Sita
Mattezz: prezne tak, delalz dobre! S higyenyckiho hledyzka to tak bejt nezmy, ve zkolach us vubec ne. Dokonce jzem tatu pozlal na SCU to smeryt abi tam savrely labki. Zamosrejme to smeryl, higyena to smeryla, jense zkola rekla, se udelajy opatreny abi sadni sak nezedel na danim myzte vyce jak 60 mynut v kuze...
A se jzte ze o tom nedocetly v unyversytnych novynach? No nedyvte ze.... Prece mame vzychny rady moderny zpotrebyce, takse takovihle vecy pozlochat nechceme se...
13:15:00 03.09.2008
Nwkt
-> Zyta: Any těch radyoaktyvných ruĝyĝek
13:14:06 03.09.2008
Sita
Nwkt: ja vym, ja jen se ten vlyv tu je a sdravy prozpeznej neny. Takse to je jednoducha logyka...
a hodynki? ti nemaz natahovacy? :)))))
Ja mam natahovacy, dokonce ze snakem zkoda :) A pak mam zamonatahovacy ze snakem ZEYKO ;) Takse techhle hodynek ze moc nebojym....
13:14:00 03.09.2008
-> Zyta: To je pekna demence v nekterich zkolnych ucebnach se jzou PC sa zebou v lavycych a vlaztne na tebe zmeruje sadek monytoru cloveka co zedy sa tebou Me s toho bolela hlava tak zem zy zedal do pozledny lavyce
-> Zyta: Tak posor, já z tým neobchoduju, kabel jzem mu chtěl odmotat s přebitků sa pývo a router jzem mu nabýdnul jen protože mu chcy pomoct a mám možnozt mu ho zehnat sa heskou cenu. Já nyc nebagatelysuju, jen řýkám, že nemá vísnam ze z tým moc trápyt a ubýrat zy pohodlý. Pokud jzy tak úskoztlyví, odztěhuj ze do olověné bedni a přy zvytu zvýĝki zy tam můžeš ĝýzt románi od Poyrotovy.
13:11:30 03.09.2008
Sita
Form, Majkl: jazne se pyndyki mate porad ztejne mali, ale dejte zy vecer k hlave mobyl prepnutej na tychej resym, snamim reknete at vaz prosvanej kasdi 2 mynuti, pak co nejblyz k hlave wyfynu, notebook ale dejte 100 metru od anteni, dejte ztahovat 5 DVDcek s netu, a jezte zy zy tezne vedle poztele dejte CRT monytor sadny ztranou k vazy hlave. Takhle to delejte kasdou noc a povyme zy sa par mezycu jak jzte na tom ze zpankem, boleztmy sad, hlavi, krecema, nahlim svracenym apod :)))))
13:11:24 03.09.2008
-> FORM: A jak daleko ma dozahnout 2,4GHs? Mam od telekomunyztu adzl router a na notebuku mam konektyvytu 50m od baraku. Je to OK?
13:08:04 03.09.2008
-> Nwkt: Olovo je jedovati
13:06:37 03.09.2008
Nwkt
-> Zyta: Hmm, to abi zy měl olovění sdy a nepoužýval any hodynki
13:05:28 03.09.2008
FORM - zlomená ojnice
-> Majkl: Já už delšý dobu, pyndýk ze smenšuje pouse pokud přezatne téct teplá voda, nebo po předchosý veĝerný.... ehm... extenzyon and exercyze. Nebo jak to řýcy jynak zlušně y tajemně