-> StepaNoFUN 14.01.25 20:03:53: Áno, na množstvo dát sa to samozrejme nedá zmerať, je to individuálne. Staré 20 ročné fotky majú u mňa okolo 500 kB - 2 MB a nové (z mobilu) okolo 5-6 MB (v jpg). Ale zaujímavé je to množstvo v kusoch. Pri tom tiež záleží na tom, či si človek necháva všetko (20x nacvakaný 1 záber), alebo len to podstatné. Ja osobne sa snažím čistiť to už u zdroja, čiže prebytok okamžite mažem. Teda z tých 70 000 súborov nie je takmer nič "odpad".
-> Syny 14.01.25 20:57:52: Akože ja som to mal celý čas, celé roky digitálnej fotografie "všetko upratané", teda aspoň som si to myslel. Ale keď som sa do toho ponoril hlbšie, zistil som, že to tak nie je

Kopec albumov z rokov minulých ešte na DVD, kopec albumov v mobile atď. A dať to úplne do poriadku bola fakt nočná mora, som to možno 2 týždne triedil a dával dokopy, nemalo to konca, už mi z toho šibalo.
Teraz je to už malina udržovať.
-> Robert 106 14.01.25 20:17:48: Baví ma to. Pracovať a dokumentovať to. Hlavne u áut. Je to relax. Pre vlastnú potrebu, ale často to pomôže aj iným. Človek zabúda, vo fotkách si to potom všetko nájde.