EDIT odpolední: 950 metrů a jde teplej. O 650 metrů dále už to frčí naplno.
Ale jak říkám, jde o ten prvotní vlez. Volvo ten první úsek zvládá po pár metrech.
Ale jak říkám, jde o ten prvotní vlez. Volvo ten první úsek zvládá po pár metrech.

pokud teda to PTC funguje a není mrtvý jak v 90% autech

A to je to TDIcko :) Ten el. prihrev v topeni je fain :)

No vzhledem k tomu, že má nájezd o dost vyšší než jsem čekal, tak střílíš na běžící terč
Auto jsme koupili loni na přelomu srpen/září a pak ještě nějakou dobu strávilo v servisu - nejdřív prevence (rozvody atd), potom do mě nacouvala paní u školky. A najeto už máme za tu dobu 24 tisíc 

Nic ve zlém Jardo, ale tohle ti už nikdo neodpáře

)

Některý chlapy maji problém i s erekcí, víš jak, pro jistotu bych to dal taky pryč

Mám chuť ti to vytesat na kamenou desku, kterou bych ti následně věnoval, ať se s ní můžeš jebnout po hlavě pokaždý, když máš s tou Feldou podélně zaparkovat...

Hele zrovna nedávno jsem byl u kamaráda, po ránu už okolo nuly a musel ze stodoly vyvézt nějaký auta, aby dostal ven Trabanta co prodával. A mimo jiné musela ven i 105ka. Tak to nějak natočil, laboroval tam se sytičem, chvíli to zbytečně točilo moc, chvíli to chcípalo... tak jen tak smutně konstatoval "vono to vstřikování jako fakt má něco do sebe"