-> vhml 20.03.18 09:47:42: To si nemyslím, ono ten Android je nějakej divnej. Moje Redmi 1S má 1GB RAM a ukazovalo 300 - 400MB volného prostoru. Teď moje Note4 ukazuje, že zabírá 2,2 - 2,4GB a pod to to neklesne ani po čistění a vypnutí všech aplikací, pak nechápu jak Tě 3GB verze může ukazovat méně??? Kde je sakra na stejném zařízení (jen u Tebe s menší RAM) ten rozdíl???
-> darklord 20.03.18 11:10:55: To je mě zase rada... Třeba autohificlub, nebo virt 4 roky neměnil a na PC mě to jde pořád stejně rychle, stejně jako na telefonu, pak tedy nechápu, proč by to na tabletu najednou měl být problém? Pokud tohle je ten Váš pokrok, tak mě je z toho na blití...
Jinak virt běží na PC i telefonu velmi svižně a rolovátka perfektně...
Vůbec se nedivím Bukajovi a jeho postoji a já na svém PC na fotky taky nehodlám další roky nic měnit, snad HW vydrží... Co nechápu je to, že tomu tady ještě někdo hlasitě přikyvuje

Takže řešení pro mě není žádné?
-> Jirik_Tuňák1983 20.03.18 10:17:02: Ano tlemil, protože značkou co máš bych si nepodložil ani nohu u stolu a nevěřím, že vše funguje jak má. Asi mám jiné nároky na odezvu a rychlost.