Byl to jedním slovem fenomén. Trochu jako Radio 1:minimum reklamy,bleskové dopravní hlášení a jinak hudba,hudba a hudba. Díky tomu a hlavně širokému pokrytí signálem dle mého neměla v Čechách konkurenci. A jak to tak bývá,co je dobré,bývá "odejito" aby se nekazil průměr. Tudíž je zmrdská RRTV (www.rrtv.cz/cz/) "zařízla" tím,že jim neprodloužila licenci ze směšného důvodu "není přínosná pro region Nisa" a i přes hlasité protesty posluchačské veřejnosti stanice byla nucena ukončit vysílání...
-> suri: Třeba Dead Can Dance,které jsem zaznamenal v devadesátých letech,poté jsem slyšel o rozpadu dua a znovu obnovené jsem je slyšel až nedávno právě na Radiu 1. Dále namátkou třeba Groove Armada,Total Science,Chicane,M83 ale i starších,namátkou Moby,Underworld,Chemical Bros.,Orbital. A takhle bych mohl pokračovat do onoho českého "alelujá"...
Díky nim jsem si kolikrát objevil zajímavé kapely i skladby a taky v soukromý databázi obnovil grupy a skladby,co už mi za ta léta vymizely z lebky. Po dohrání zapsat na papírek nebo do mobilu,doma hup na You.tube a už jsem hledal.
17:41:48 16.01.2014
Bobesh
Pokaždý,pokud anténa mého busu byla s to zachytit a udržet za jízdy frekvenci 91,9Mhz,neposlouchal jsem na lince nic jiného. Těm bych dal celoplošný pokrytí z fleku a na zlatým podnose,už jen za to,kolik let se drží a udržují standart pro své věrné posluchače,kteří jsou znechuceni komercí na veřejnoprávních i soukromých stanicích.
17:35:25 16.01.2014
U-Geen
-> Bobesh: jawohl :-) to vis, ta koza uz posloucha jenom Radio 1 (pokud zrovna neposloucha Google Play Music)
17:34:15 16.01.2014
Bobesh
-> U-Geen: To myslíš Radio 1,jednu z mála normálních stanic v českém éteru,nezkurvenou komercí?
17:32:43 16.01.2014
Bobesh
-> U-Geen: A o tohle jsem zakopl na konci v dalších odkazech: