-> Bukaj: noo když to někdo natáčí mobilem tak hold se vžil trend širokouhle a tim pádem na ležáka... tim je to na celou obrazovku... no a dyž to někdo natočí tak jak mobil drží tj na vejšku tak aby nebylo kolem moc černýho tak to vypadá takhle.. debilita no.
22:06:43 06.11.2015
King
-> Bukaj: Ze by to byla pomucka, aby ses soustredil na stred a nerozptyloval se tom, co se deje kolem? Taky mi to vrta hlavou :-)
-> Bukaj: Jop, ale pred casem jsem pustil Cohena Dajane, v ocekavani, ze by se ji ten jeho chlapackej zpev moh libit, ale prohlasila, ze se ji z toho dela spatne - ty zensky jsou divny :-)
23:24:15 04.11.2015
King
-> Bukaj: Taky bych asi k dorostovymu nikdy nepachnul nebyt naseho legendarniho skolniho vyletu do Tater :-) Minimalne pulka tridy si tenkrat v Popradu pri cekani na vlak koupila placku rumu s trapnou vymluvou, ze je to darek pro tatu. Nocni cesta domu se pak zmenila v hotove orchideje :-) Osobne jsem nejak nemel potrebu se posilnovat, ale vetsina tridy byla veselejsi, nektera devcata natolik, ze zvracela :-) Spoluzacka Sabina mi jeste behem pobytu pred hotelem z legrace nasypala do vlasu trosku Vitacitu, tak jsem to navzdory nevalny emocni a socialni inteligenci vyhodnotil, ze bych se ji moh libit a v atmosfere vseobecneho ocucavani a pojimani jsem se taky osmelil - nejake ty mety padly :-) Chudak tridni jenom nechapave litala v tom rumovym oderu od kupe ke kupe a uz nemela silu to usmernovat. Nicmene nasledujici den jsme oba zcela prekvapive slehli kvuli straslivy strevni chripce, se kterou jsem byl doveden k dorostovymu. Ten me osvobodil od posledniho tejdne ve skole, kterej byl zpestrenej vysetrovanim toho alkoholovyho excesu a protoze jsme byli dobrej kolektiv a nikdo nic neprasknul, tak reditelskou dutku dostali lautr vsichni vcetne abstinentu - tomu rikam priprava na realnej zivot! :-)
-> Jozka: K nikomu takovýmu jsem nechodil. pamatuju si jen dětského doktora p. Bureše a jeho vždyzelený Renault 15, který mne fascinoval na dvorku před ordinací...
22:27:00 04.11.2015
Jozka
-> Bukaj: Třeba ne.. taky už je to dost dávno, cos chodil k dorostovýmu doktorovi..
21:17:32 04.11.2015
Bukaj
-> Jozka: -> King: Tak že bych byl nejmladším členem virtího důchoďáku?
-> King 31.10.15 21:42:20: Napadlo mě posléze, že kdyby se na základě toho spisku alespoň jeden z těch podivných pseudoraperů zamyslel a seznal trapnost svého počínání, tak vlastně OK..
Explodovala ve mně zase troll nálada... bude soukromé remix video.
Feuerfest Polka - Josef Strauss
21:42:20 31.10.2015
King
-> Jozka: Me to aspon trosku smysl dava - akorat kdyz cloveka zacnout srat ruzny veci, tak mu nemusi hned hrabnout po RPG. Netvrdim, ze je to nejakej top jeho tvorby, ale pokud k tomu pristupuju tak, jak je to pravdepodobne mineno tzn. neberu zivot smrtelne vazne, protoze z nej stejne zivej nevyvaznu, tak se u toho docela bavim. Jsem simplex, co nadelam? :-)
20:47:26 31.10.2015
Jozka
-> King: Ten soupis nejprofláknutějších klišáků je spíš k pláči Ale pravda je, že "krovkáči z filharmonie" by dali trochu víc práce a to, že od prvního "setkání" někdy kdysi mě odkaz na (jinak zajímací) film s Douglasem přijde silně mimo mísu..
-> Jozka: Zesmesnit se da takhle skutecne cokoliv, ale necekam, ze by se pustil treba Belohlavkova nastudovani Slovanskych tancu a bylo na pochcani se smichy. Ale chapu, ze autorovo jmeno zarucuje v pripade spousty lidi "negativni bias"
00:24:18 31.10.2015
Jozka
-> King 29.10.15 23:58:11: Jsem nakoukl, dočetl se to, co jsem čekal a delším váhání musím konstatovat, že celej dfens je fakt píčus - takovýmhle (víceméně vtipným) způsobem se dá zesměšnit cokoliv, něco snadno (různé metaly či dechovka), něco hůře (vážná hudba), ale fakt fšechno. A taky to již bylo v minulosti provedeno..
19:43:43 30.10.2015
ŠKODA 120 GLS
The Great Gatsby - Young and Beautiful (Music Video)
Lorde - Yellow Flicker Beat (Music Video)
15:49:21 30.10.2015
Borderer
Above and Beyond - Trance Around The World 412 (guest Mat Zo) 17.02.2012
Taktéž se přidávam, naprosto ideální, špunty do uší a jedu. :-D Jen teda ty hodiny nesedim v práci, ale v NTK psaním BP. :-D
15:43:25 30.10.2015
King
-> ŠKODA 120 GLS: Jak říkám, proti gustu....ovšem neumím si představit do jaký nálady bych se musel dostat, abych tyhle umělce dokázal konzumovat dobrovolně a bez cukání koutků ;-) To už radši ten Vašek Neckář - ten na to dokonce čerstvě metál od Zemana :-)
14:25:18 30.10.2015
ŠKODA 120 GLS
-> King: poslouchám toho víc, ne jenom jeden styl, podle nálady, u práce či řízení
-> Pavel P..: slušně řečeno, Václav Neckář taky není špatnej
-> Pavel P..: To mi pripomnelo tenhle starsi osvetovej d-fensuv clanek a zase jsem se po letech malem smichy pochcal :-) (milovnici nizezmineneho zanru - radsi necist! :-)
Nevím jaký je ve skutečnosti, ale takhle mezi obyčejnými lidmi působí hrozně lidsky, jako by si
Byl vědom, jak začínal a odkud vzešel.
22:03:09 27.10.2015
Jumbo
-> Jirik_Tuňák1983: O víkendu jsem byl v Řetenicích v Hotelu Zlatý Potok s mladou na víkend...
21:07:59 27.10.2015
Jirik_Tuňák1983
Sledujeme teď zpětně poslední sérii Ano Šéfe! Mimochodem musím znovu zopakovat, jak je Zdéňa super. Rádi sledujeme jeho ohňostroj zkušeností, vtipu, přístupu k lidem a celkově je nám sympatický. V jednom z dílů byla tato písnička a je moc pěkná.
Lykke Li - No Rest For The Wicked
08:21:41 25.10.2015
J3STER
Vojtaano - Budulínek vs. Galantní Jelen (Official Video)