nechce se mě to téma celý číst ale já stěma černejma sviněma mám poslední zkušenost asi před 2 rokama když mě chtěli ve 4 ráno vožralýho vokrást,ale to měli smůlu jelikož sem jako nalitej necejtil bolest

asi kilák šli furt zamnou a furt na mě něco řvali a pak zamnou ten jeden přiběhnul at navalim telefon a peněženku tak sem s úsměvem na rtech řek že se asi posral a vtu ránu sem dostal kolenem do ksiftu...jenomže si zrovna našel špatnou chvilku když sem měl špatnou náladu tak sem mu nemilosrdně rozmlátil ksift vo zábradlí takovim způsobem že mu zněj asi moc nezbylo,ale pak jich na mě naskákalo asi 5-ležel sem na zemi chvilku do mě kopali a jediný štěstí že přijeli policajti jinak by bylo po mě,cikáni utekli- policajti je nechali běžet..toho co sem mu dal po tlamě nesly

no a já sem řek policajtům že mě nic není at záchranku nevolaj tak že prej mě aspon vodvezou do nemocnice a tam zjistili že mám vpíči krční vobratle a chodil sem s tubusem kolem krku

kdyby jich nebylo tolik a nenaskákali na mě tak si sem naprosto jistej že toho hajzla za to zabiju..mě nikdo vokrádat nebude ani kdybych u toho měl padnout....ted koukám jak to téma je starý tak nevim jestli sem to sem už nepsal