-> kury: No je fakt že mi Pražáci Coop moc neznáme, mám tady v okruhu 2km Albert, Lidl, Penny, Globus, Makro
-> StepaNoFUN: Hele jsem rád že mi těch 5kč někdo potvrdil
-> saskyn2 15.03.22 12:10:35: Jinak já mám slepice, ale určitě ne kvůli nějakýmu šetření, spíš jako určitou formu soběstačnosti-jako lidi mají v záloze kotel na dřevo až rusáci vypnou plyn

a druhým tím hlavním důvodem je že malá je chodí krmit a si buduje nějaký vztah ke zvířatům a všeobecně k životu. Pak se tady 120Kg borec z posilky bojí že ho slepice poklovou a přijde úplně vyplesklej že jsou hodný a vůbec si ho nevšímaly

zatím co malá 5 letá holka je má naučený že jí zobou z ruky a říká že některá jí občas i klovne(při tom krmení), ale že to je omylem a nezlobí se na ně a ani nebrečí.
Jinak zrovna ty slepice náročný nejsou, koupil jsem jim elektrický zavírání takže vstávat nemusím, na pšenici mají takový nášlapný systém, to stačí doplnit jednou za měsíc. Sousedi jim cpou spoustu žrádla. Jediný co tak každý den sebrat vajíčka a jednou za 3 dny jim dám čerstvou vodu. No a jsou to svině svinutý, takže neustále zanášej a musím hledat nový místa, zrovna včera jsem našel 20 vajíček na vozejku:)