-> aceboss: Ten jezdí k nám na benzinku, dycky si řikám že ho musím příště odchytnout, ale jediný co stihnu je ta prdel s příčňákem a řev jak odjíždí:D
23:28:08 29.05.2012
šrek
To neni on.
23:25:55 29.05.2012
Matthes, záškodník z TechWebu
Nevim no, ale rocnik 80 by moh bejt on. Akorat co by tu delal z Kladna? :-)
-> Mr_Kubas: Jé pravda ,že SPZ byla xZx xxxx novou maskou jsem si jistý a kola bych řekl origo stříbrná 14''LaK (pokud se nepletu když jsem ji pouštěl na kruháči v té rychlosti). Lak nebyl metla,ale taková světle modrá,ale opravdu pěkná barva....
Tak pánové včera tedy v pátek Brno, Vídenská(kousek před řekou směrem k mendláku) černý rapid 136 s příčákem v předu lamino nárazník mírné áčka.....stál na stejném místě jako v pondělí.
V pátek na kruháči ve slatině směrem na starou silnici rousínov,vyškov. Krásná modra felicie nová tvář lamináty kit car vypadala a jela opravdu pěkně.....
11:30:33 19.05.2012
Voplik
Mlada Boleslav u nejaky vodárny,auto na plyn,130GL,krasna,urciet opečovávaná,nový lak,fakt krasavice
dnes Slatinany - 1000MB fialovo-bila, zajimave lakovani, vypadala pekne
10:43:38 01.05.2012
Timil - zrušená registrace
Dnes Prvomájová Spanilá jízda,Ústí n.L. zrovna jsem na ni koukal z okna z koleje na Klíších tak jestli je to někdo odsud rád uvidím fotky ze srazu nevím jestli se tam dnes dostanu ;)
16:01:16 30.04.2012
Enggik
Dneska kolem třetí mezi Kojeticema a Neratovicema. Tyrkysovej Litr, položenej k zemi, na bílejch ráfkách (převařáky, nebo liťáky s límcem). Moc pěknej Pokud mne paměť nešálí, SPZ ME-....