Podle mě dnešní prodejní cena pěného emka je max 50tisíc 

Podle mě dnešní prodejní cena pěného emka je max 50tisíc 

. Myslím, ze jsou zajímavější možnosti, ale s dilama to zas tak růžové u jiných značek není.

Garáž mimo bydlení je při dnešních cenách těch dílů celkem problém aby ti to někdo nevybílil.

Tady fotka v inzerátu...

a hlavně už to není kam dávat. Dneska když vidím za kolik se to prodává tak jsem měl asi vydržet
A vůbec nejlepší byly roky kolem 2000, to byla sada kompletních nových nárazníků na embéčko za litr
jenže tenkrát jsem neměl dost volných prostředků tak jsem koupil jen jednu sadu no
A pak byly dobrý akce jako výkup šrotu z mototechny. Díly v maloobchodě jestli si pamatuju dobře tak součet hodnoty něco přes milion, odprodej za 17t. Na žiguliky a wartasy jsme to tam vesměs nechávali, odvezli jsme 4 iveca narvaný po střechu věcma jako nový dveře š120, sady podběhů, nový půlky chrom nárazníků š100-R asi 17ks, spoustu píčovin jako nový bubny na vlečku. Zůstal tam skládek plechařiny asi 5x10m narvanej pod střechu, bohužel střecha byla ko, takže vesměs všechno orezlý, ale dneska by i za to škodovkáři rvali ruce

) ale za velmi nezajímavé ceny.
- to jsem nepochopil, když na SK máte o třetinu vyšší ceny dílů), blatníky za 3800 kus, repliky krytů světel 4000 za pár...

Z těchhle domácích kreací tohle vypadá opravdu monstrózně, no jízdní vlastnosti možná budou jiný a nebezpečí ustřižení nohy taky nic moc
když si uvědomim, že se dělaly traktůrky s motorama z 350ky , trabanta nebo oktávky...