-> Jirik_Tuňák1983: My zase máme vrozenou vadu srdce a hnutou páteř po pádu z pohovky (úděl malých psů), to první od narození, to druhý cca od dvou let. 10 let nějak OK, až na občasné záchvaty způsobené bolestí té páteře, která teda nějak sic srostla, ale není to ideální, no a teď poslední zhruba rok, tak hercna čím dál tím víc tlačí na jiné orgány, takže v určitých momentech nastává třeba záchvat dušení nebo podobně. Což lze jednak stabilizovat lékama, a druhak změnou polohy (ale chytni do ruky psa, co má záchvat a je nervní). Teď asi před měsícem jsme teda mysleli, že už je po něm, ale po asi dvou minutách chytl správnou barvu, začal zase dýchat a cajk. Už jsem zvažoval, jak se dává psovi umělé dýchání. No tak jsme mazali na veterinu, tam mu dali kyslík, kapačku, nějaké další léky, a zase domů. A od té doby doma nic neudělám, protože pořád sleduju, co pes, jestli nepotřebuje pomoct, nebo jestli nedělá něco, co nemá, a jestli bere prášky jak má (zajímavý, že jestli beru já správně svoje prášky, mě vůbec netankuje

) No ale už to není co bývalo, no

Takže chápu a plně soucítím.