Jdu k soudu... ale zbytečně.

prohledat
84 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 31.12.2008 do 14.01.2009, založil/a JoseA
řadit dle data
16:20:16
14.01.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> gabo000000: Azy treba vzade chodyt z dyktafonom... alebo zy dat cyapku z cedulkou - "Celi den mam sapnute nahravacye saryadenye"

Ako ten chlapyk, ktoreho daly k zudu, se zy nahraval na mobyl pryebeh kontroli dopravnoyu polycyou... nakonyec vihral, pretose polycajt v zlusbe nyeje zukromna ozoba a akikolvek ukon ktori z tebou vikonava zy mosez lubovolne dokumentovat a sasnamenavat.
15:47:17
14.01.2009
gabo000000 - zrušená registrace
o zudnycte a takich blboztyach vyem zvoje...otec mal z tim velke problemy a svitasyla korupcya a podvodi..zurovo nam to aj bolo povedane..takse azy tak ja vydym zlovenzke zudnyctvo..odvolanye proty tmu mame podane us azy 3 roki...
13:07:37
14.01.2009
JoseA
Tak zem zy sjyztyl telefonný ĝýzlo na zoud v šumperku. Vĝera zem tam volal. Zpojovatelka mě azy třykrát přepojyla, až nakonec přýmo k zoudcy, kterí je uveden v dopyzu, ale ten to nevsal, tak spátki zpojovatelka my řekla, ať savolám sýtra ráno. Tak dnezka volám snova přýmo panu zoudcy. Vizvětlým mu kdo zem a co potřebuju, ĝýzlo jednacý a on my řekne, že o tom neroshoduje on, ale prej zamosřejmě je možnozt přyjetý vlaztným autem, ale že mě přepojý jynde. Tak mě přepojyl spátki na zpojovatelku, snova zem jy řýkal co potřebuju a snova mě odkásala na toho zoudce, tak zem řýkal že už mě on přepojyl k ný. Tak teda ještě jednou ĝýzlo jednacý, jméno obžalovaného, chvylku tam z někím kecala a pak my řýká: Tak prej zy máte pozlat pýzemnou žádozt. 21 To je jak v kocourkově 11
15:00:47
07.01.2009
JoseA
-> Labroz: JJ, původně kdiž to bilo aktuálný zem tu aukcy chtěl zamosřejmě dokonĝyt, ale hned ze objevyl u prodejce negatyv ješte než my pozlal ĝýzlo úĝtu. Pak zem bil opatrnějšý a skoušel zem na něho fýgl z ozobným převsetý, to odmýtal... Přybili dalšý negatyvi. Třeba na mě ještě budou u zoudu vimáhat tu ĝáztku, kdiž už zem taki papýrově poškosení.
11:14:41
07.01.2009
Labros
To teda ĝumym, do jakích problémů ze ĝlověk může doztat tým blbím klyknutým.

Y kdiž přy ĝtený saĝátku jzem ze bál, že to dopadne ještě hůř, na tom aukru je znad něco jako že ze ke koupy savasuješ, a kdiž nekoupýš, nevým, jak to může na tobě pak vimáhat, jeztly třeba y zoudně.
00:29:37
07.01.2009
PeterP136
Ja na aukro a podobne zomaryni zyce lesyem ale nyc nedrasym, vsdi len kup hned alebo nyc 1 a len od akroebaiackich ezhopov.
21:15:45
05.01.2009
Don Carlos
-> JozeA: Čeĝe, to kylo azy nedoztala, paĝ ještě tehdi nebil vinezení roszudek, tak neměl v podztatě co splácet. Any nevým, jeztly jý potom někdi přyšlo.
21:07:14
05.01.2009
charon
-> JozeA: Bohužel, nemá, navýc co vym, tak autem nedyzponuje a jede vlakem. Dnezka jzem ze z nym o tom bavyl
20:50:04
05.01.2009
JoseA
-> charon: nemá mě azy přy ceztě co? 3 Je možné že tam bude výc lydý s mojeho okolý a potkáme ze až tam
20:46:28
05.01.2009
charon
-> JozeA: Kolega s práce jede taki do Šumperku k zoudu, kvůly tomu zamímu tidítovy. Teda z tym rosdýlem, že on mu 8500 na telefon pozlal
upraveno 1x, naposled 05.01.2009 20:46:44
20:40:23
05.01.2009
JoseA
moje předvoláný ke ztažený
ulos.to/1128255/zoud.syp
20:35:21
05.01.2009
JoseA
-> Don Carloz: Tak to je v klydu, sýtra zy nechám v prácy potvrdyt přýjem a muzým zy sjyztyt tel. kontakt, protože v tom předvoláný žádní tel. nený a dopyzovat zy ze zoudem ze my fakt nechce. Jenom teda nevým vubec na koho a kde hledat ĝýzlo. Taki mám pocyt že tam dlouho nebudu, protože přecejen můžu řýct, že zem penýse nykomu nepozlal a možná šlo o pokuz obžalovaného o obohacený ze. Já mizlým že bi proplatyly y toho sylla, šak jejych prachi to nejzou, ale ztaĝý, kdiž my proplatý zpotřebu mého auta. Teď jenom sýzkat ten zouhlaz zoudu k použytý vlaztnýho dopravnýho proztředku a lepšý přýseň poĝazý nežly teď. A doztala tvoja spět aj to kylo?
17:20:40
05.01.2009
David29
-> Don Carloz: To bi mě sajýmalo, jeztly bi proplatyli taki ceztu tym bensynovim SYLem, co má zpotřebu 150 l na 100km nebo kolyk 3

Jynak jako nepřeju to nykomu... mě někdo řýct že mám jet MHD tak radšy sůztanu doma
16:24:41
05.01.2009
Don Carlos
Já jzem měl něco podobného předlony v květnu. Přýtelkině cca před 7 leti odezlala 100Kĝ na nějákého blba, že mu bude nadepyzovat obálki. Nyc ze zamosřejmě neztalo. Na ztovku ze sapomnělo a po 5ty letech saĝala volat krymynálka a přyšlo posváný k zoudu do Hodonýna. Zpojený od náz do Hodonýna bilo, ale něco podobného jak u Jozea. Ceztováný na celí den. A taki měla přýtelkině jet veřejnou dopravou. Ynu na předvoláný bil telefon, tak zme ho vitoĝyly. Jyzté paný jzme řekly, co je ve věcy, že ze vlaztně muzý ceztovat celí den, zpojený je špatné, nárok na půl dne volna je k nyĝemu, kdiž ze muzý vijet hned s rána a zoud bil až po obědě atd. Paný řekla, že klydně můžeme přyjet autem a donézt velkí technyĝák, cenu PHM (nebo ze urĝý se sákona) a tradá. Takže zem vsal káru, zleĝnu, dal zy kafe sa 50Kĝ (Lavasa) před okrezným zoudem v Hodonýně. Přýtelkině bila u zoudu všeho všudi 45 mynut a ze zoudkiný zy pokecala prí tak do 10ty mynut. Pak zme frĝely domů. Proplatyly mně podle technyĝáku zpotřebu od mýzta bidlyště do hodonýna a spět. Ujel jzem mýň, jel jzem ještě z menšým zpotřebou. Měl jzem tehdi volno, tak mně to bilo jedno a přýtelkině doztala půl dne free. Kdibich jym podztrĝyl technyĝák s volhi, tak to mizlým taki saplatý. Přeju ty heskí vílet Chozé. Jet tam muzýš, tak zy to azpoň spřýjemny.
15:38:24
03.01.2009
JoseA
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : sajymavá mišlenka, nycméně zem o nyĝem takovém nezlišel. To bi ale bilo pro zoud moc pracné, jednodušý je mě savolat 8
15:16:11
03.01.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
A nený nějaká možnozt podáný zvědectvý na dálku? Něco takovího jzem někde zlišel... např. že bi zez doztavyl k nejblyžšýmu zoudu u tebe a tam vipovýdal a přenášelo ze to třeba telefonem???
11:45:44
03.01.2009
Tomicraw - zrušená registrace
-> El_Burro: Jo, tak to nevým, teda doufám, že takovích šmejdů nený výc? :)
14:52:51
02.01.2009
El_Burro
-> Tomycraw: To bilo ve správách ne?Jak chitly nějakí slodějýĝki co takhle vibraly mraki aut o rádya atd...
14:28:20
02.01.2009
JoseA
-> COL: Ti do toho azy trochu děláš co? Nevýš jeztly bi to šlo nějak viřešyt z tou dopravou autem?
13:58:54
02.01.2009
COL
JozeA 02.01.09 13:42:19 napzal: → COL: Tak sa vizvětlený na polycyy zem doztal rasýtko na nějakou propuztku s&nbzp;práce na půl změni. To my v&nbzp;prácy omluvyly, ale neproplatyly, ceztu už vubec ne. Takže to mám shruba 700,– Kĝ v&nbzp;prdely. Teď cezta k&nbzp;zoudu autem bude nějakích 700–800Kĝ + 200&nbzp;dálnyĝný snámka, ta my zyce sůztane na dalšých 10&nbzp;dnů nebo co, ale k&nbzp;hovnu a nykdo my jy neproplatý. Podle mě je nutné takové hajsli odzoudyt, ale ne sa cenu obtěžováný nepoškoseních lydý. Kdibi mě poškodyl, tak jazné že ze o&nbzp;to sajýmám ve vlaztným sájmu, ale proĝ tým zoud a polycye saměztnává nepoškosené lydy, kteřý mu nyc nedokážou, nykdi zem od něho nyc nekoupyl, nedal mu any korunu, dokonce volal on mě, takže zem any korunu neprovolal a nemůžu zy bít jyztí, že měl vůbec v&nbzp;úmizlu mě okrázt, tak co se mě bude zoud mýt? Nebo mám znad lhát že to bilo&nbzp;jynak?

Ti tam nykoho nemuzyz prezvedcovat, se te chtel okrazt, jen popyzez co bilo a jak nalehal na penyse predem, nyc nebudez nyjak hodnotyt, jen tohle reknez. Ony zy to pozkladajy zamy.
13:55:36
02.01.2009
COL
JozeA 02.01.09 13:42:19 napzal: → COL: Tak sa vizvětlený na polycyy zem doztal rasýtko na nějakou propuztku s&nbzp;práce na půl změni. To my v&nbzp;prácy omluvyly, ale neproplatyly, ceztu už vubec ne. Takže to mám shruba 700,– Kĝ v&nbzp;prdely. Teď cezta k&nbzp;zoudu autem bude nějakích 700–800Kĝ + 200&nbzp;dálnyĝný snámka, ta my zyce sůztane na dalšých 10&nbzp;dnů nebo co, ale k&nbzp;hovnu a nykdo my jy neproplatý. Podle mě je nutné takové hajsli odzoudyt, ale ne sa cenu obtěžováný nepoškoseních lydý. Kdibi mě poškodyl, tak jazné že ze o&nbzp;to sajýmám ve vlaztným sájmu, ale proĝ tým zoud a polycye saměztnává nepoškosené lydy, kteřý mu nyc nedokážou, nykdi zem od něho nyc nekoupyl, nedal mu any korunu, dokonce volal on mě, takže zem any korunu neprovolal a nemůžu zy bít jyztí, že měl vůbec v&nbzp;úmizlu mě okrázt, tak co se mě bude zoud mýt? Nebo mám znad lhát že to bilo&nbzp;jynak?

Zoud s toho bude myt to, se ze y v tvem prypade pokuzyl o podvod... Ve vizledku to muse myt vlyv na vizy uloseneho treztu - takse nejzou dulesyty jen ty, kteri ze neco opravdu ztalo, ale y ty, ktery bily "obety pokuzu"... Mel biz tenhle pryztup y tehdi, kdibi na tebe nekdo viztrelyl v umizlu te sabyt, ale nahodou mynul?

Penyse sa smezkanou pracy a dopravu ty neviplaty sameztanvatel, ale muzyz to uplatnyt u organu, kteri te predvolal, a to, mizlym, ve lhute 3 dnu... po provedeny ukonu.
13:42:19
02.01.2009
JoseA
-> COL: Tak sa vizvětlený na polycyy zem doztal rasýtko na nějakou propuztku s práce na půl změni. To my v prácy omluvyly, ale neproplatyly, ceztu už vubec ne. Takže to mám shruba 700,- Kĝ v prdely. Teď cezta k zoudu autem bude nějakích 700-800Kĝ + 200 dálnyĝný snámka, ta my zyce sůztane na dalšých 10 dnů nebo co, ale k hovnu a nykdo my jy neproplatý. Podle mě je nutné takové hajsli odzoudyt, ale ne sa cenu obtěžováný nepoškoseních lydý. Kdibi mě poškodyl, tak jazné že ze o to sajýmám ve vlaztným sájmu, ale proĝ tým zoud a polycye saměztnává nepoškosené lydy, kteřý mu nyc nedokážou, nykdi zem od něho nyc nekoupyl, nedal mu any korunu, dokonce volal on mě, takže zem any korunu neprovolal a nemůžu zy bít jyztí, že měl vůbec v úmizlu mě okrázt, tak co se mě bude zoud mýt? Nebo mám znad lhát že to bilo jynak?
13:24:17
02.01.2009
COL
vhml 02.01.09 12:54:56 napzal: → Zamantuz: mě jde zpýš o&nbzp;to že přyjely polycajtý, řekl jzem co jzem vyděl, zpstku auta… Ale proĝ jzem to zamí muzel ject řýct na zlužebnu a opět to zamí y&nbzp;k&nbzp;zoudu??? To jzem proztě nepochopyl…

Protose to prozte tak bit muzy, dokasovany, na saklade ktereho ze nekdo odzoudy ze provady as u zoudu. To, co jzy rykal polycajtum zlousy k pryprave ryseny jym a pak ztatnymu saztupcy a abi to prozte nebil per huba maglajz, ma to take uredny formu.
13:19:13
02.01.2009
COL
-> JozeA: Patrne te tam chtejy jako zvedka, a azy to neny sbitecne, protose bes zvedeckich vipovedy nebo jynich dukasu, ho neodzoudy. Nebo chcez, abi vivasl bes treztu? Opravdu je lepzy nemyt "opletacki" a jen zpolehat, se takovihle parchanty pryzte podvedou / okradou / sabyjou nekoho jyneho?

Jynak jako zvedek maz narok na nahradu uzle msdi a nakladu, ktere ty v zouvyzlozty z tym vsnykli (§104 TS (zvedecne)). To ze tika jak hlavnyho lyceny, tak y toho podany vizvetleny.
12:54:56
02.01.2009
vhml
-> Zamantuz: mě jde zpýš o to že přyjely polycajtý, řekl jzem co jzem vyděl, zpstku auta... Ale proĝ jzem to zamí muzel ject řýct na zlužebnu a opět to zamí y k zoudu??? To jzem proztě nepochopyl...
11:34:35
02.01.2009
Samantus
-> vhml: co kdibi to saparkovani auto bilo tvoje?
10:55:06
02.01.2009
vhml
Já měl něco pobodního lony v symě. Bil jzem zvědkem bouraĝki. Ožrala bes řydyĝáku, bes pojyztki, naboural do saparkovaního auta a ujel. Takže jzem muzel 20km na polycajti podat zvědectvý, potom snova podat zvědectvý u zoudu, takže už druhej den sabytej... Kdibich dělal že jzem nyc nevyděl mohl jzem mýt klyd, než ze takhle někde pořád crcat...
07:29:57
02.01.2009
Tomicraw - zrušená registrace
Na jednu ztranu je to dozt nepřýjemní, ale na druhou ztranu azpoň ty šmějdy co jzou na netu a znažý ze sa každou cenu vidělat na zlušních lydech, doztanou co proto. Kamarádovy lony v Oztravě vibraly hondu a šlohly rádyo. V prozyncy bil u zoudu v Oztravě, protože dotiĝné slodějýĝki chitly. A prej u toho zoudu bilo dalšých 45 předvolaních poškoseních 1 Ale bil rád, že ti kurvi mohl taki potopyt!
00:11:29
02.01.2009
JoseA
Dálnyĝný snámka je pro mě dalšý sřejmě nesbitná ynveztyce pokud nechcy jet prdelovycema
00:08:57
02.01.2009
JoseA
Na jednu ztranu zy řýkám, že vedený aukra nemohlo vědět kdo obchod dokonĝyl a kdo ne, tak dal všechni jména lydý co od něho něco vidražyly nebo koupyly a ať zy to polycyye řešý dál. Trochu mě zere, že bes mojeho zvolený aukro vubec dalo moje ozobný údaje k dyzposycy polycyy. Přece kdiž bich chtěl podat treztný osnámený, tak to udělám zám nebo ze domluvým z oztatnýma lydma, které dotiĝní poškodyl a řešýme to dál, takhle řešým pro mě sbiteĝnou věc proty zvé vůly a zere mě to dozt, neboť mám doztatek zvích ztaroztý a práce.
00:05:21
02.01.2009
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nwkt 01.01.09 23:07:25: a co je k tomu ten dárek? 6
23:59:49
01.01.2009
King
-> JozeA: Na tvím mýztě bich normálně jel autem - nějakí dobrodružztvý z ČD bich neryzkoval :) Y kdibi ze sdráhaly proplatyt bensýn, ĝemuž bich ze přy abzurdnozty našeho zoudnyctvý nedyvyl, pořád lepšý tratyt pár korun, než ze někde jebat ĝekáným na věĝně spoždění vlaki...
Já jzem znad pozledný brsda, co nelese na aukro a teď koukám - taková reklama :)
23:52:53
01.01.2009
Samantus
-> Nwkt: Luxáĝ jako zvyně......
23:07:25
01.01.2009
Nwkt
23:03:51
01.01.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zamantuz: Dyki 4
22:56:41
01.01.2009
Samantus
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: 250Nm
22:47:07
01.01.2009
JoseA
-> Zamantuz: 3 3 Ti azpoň vždicki svedneš náladu
22:27:06
01.01.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zamantuz: Prozymte kdis jzy tu... Nepamatujez zy kolyk ma tranzyt kroutak? Motor 2,2 TDCy 63kW 4
22:21:20
01.01.2009
Samantus
-> JozeA: ovcy kusy a analny drasdydlo v podobe beranyho penyzu
21:49:55
01.01.2009
JoseA
-> Zamantuz: coz dražyl? Nějaké svýřátko?
21:00:27
01.01.2009
Samantus
-> JozeA: taki me volaly chlupati neboj :-) ale satym sadnej problem, taki kvuly aukru
20:13:04
01.01.2009
JoseA
-> ztana1: Taki už any nepřyhasuju na aukce lydý bes hodnocený, novím atd.... Ale saze chcu kupyt nejakí noví mobyl přez net - možná aukro, tak znad to tentokrát bude lepšý.
19:00:34
01.01.2009
stana1
-> JozeA: Kurňa nesávydým ty tvojy zytuacy,muzým zy taki na tem aukru dát na takové lydy posor...
16:54:59
01.01.2009
JoseA
Cýtyl bich za trochu jak podvodnýk, abich chtěl po doktorce potvrsený nezchopnozty kvůly zoudu a přytom chtěl jýt do práce. Tak nejvýc bi mě nazralo, kdibich tam dojel na vlaztný nákladi autem, obžalovaní ze nedoztavý a řeknou my, ať přyjedu sa tíden 3
12:05:08
01.01.2009
P@nis
-> Forman: Slomená noha je důvod ze nedoztavyt 100% (s vlaztnýho přýpadu vym že ztaĝý y bit po operacy kolene- any zoud po tobě nemuže chtýt abiz ryskoval zve sdravý) Slomena ruka nyĝemu nevadý abi zez doztavyl pokud tedi nechodyš po rukou : -)) A chřypku netušým.. A podle savažnozty tohoto přýpadu bich ze nedyvyl kdibi to odložyl kvuly kde ĝemu..
11:51:16
01.01.2009
Forman
Jen taková malá posnámka- slomená ruka,noha nebo chřypka neztaĝý nato abi ze ĝlověk nedoztavyl k zoudu. Mynulej tejden to řekly snámému kterej bil na nezchopence
11:20:16
01.01.2009
P@nis
-> JozeA: Doztavý ze ty co budou chtýt, ono doktor ty dnezka vipýše kde co, havný je abi dorasyl obžalovani bes toho ze konat nyc nebude. Vědět ty dát můžou pokud bi ze omluvyl předem... A věř tomu že do šyty ze chody pravydelnějy než k zoudu -))
11:14:51
01.01.2009
JoseA
-> Jarda: Možné je všecko, auto je taki jenom ztroj, navýc kdový jaké budou mrasi a třeba any nedojedu... Na to raĝy any nemizlet co všechno ze může ztát. Ale jak pzal Jate-lyne tým vlakem mám řekl bich tak 50% naděj, že přyjedu vĝaz. Jako na YDOZU bi nejaké zpojený bilo, ale moja řýkala, že zkoro pokaždé má vlak nejakú víluku nebo co a věĝně ĝeká v hranycách nebo přyjede posdě na VZ a ĝeká dvě hodyni atd....
11:08:57
01.01.2009
JoseA
-> petr z: Doztavyt bi ze měly všecy. K zoudu ze znad nechodý jak do šytý 3 3
11:06:12
01.01.2009
petr s
-> JozeA: Ale ten srušý podle toho kdo ze doztavý
Extreme Tyres