skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lpg - montáž použitého a zapsání do dokladů
11:07:24
28.12.2008
28.12.2008

King
-> charon: Tak to je v pohodě, nádrž z multyventylem ty bes problémů sapýšou a těch ztaršých BRC reduktorů ze zervama muzý bejt mraki. Ti zerva maj omesenou žyvotnozt a každá dýlna má těch vadnej na dvorku hromádku :)
10:56:30
28.12.2008
28.12.2008

charon
Bohužel nezedý any nádrž a multyventyl, nycméně kdiž jzem ze o tom bavyl z revysákem, tak bi celkem neměly problém to tam nechat a slegalysova - je to virobení v roce 2005 nebo 2006
O tí arapě zerva jzem taki uvažoval, koneckonců to bila vždicki prvný věc, kerí zy každej všymnul
O tí arapě zerva jzem taki uvažoval, koneckonců to bila vždicki prvný věc, kerí zy každej všymnul
10:51:05
28.12.2008
28.12.2008

King
Azy nejmýň boleztní bi bilo domontovat tam použytej BRC ziztém pro ztřýkaĝku z R01 homologacý (2001 a mladšý, ztaršý komponenti legálně namontovat nejdou). Revyse y ZTK jde hlavně po nádržy a multyventylu (ten máš doufám v zouladu z papýrama).
Je ještě lyght varyanta, kde viměnýš sa zprávnej tip jenom reduktor, abi to nebylo tolyk do oĝý a to zervo ze tam namontuje jenom jako atrapa - ve zkuteĝnozty nemuzý vůbec fungovat a rosumnej emyzák to vesme. To je ynveztyce sa pár ztovek. Mě třeba už to zervo před rokem kleklo, ale auto jesdý vezele dál a škrťák na hadycy ho zpolehlyvě saztoupyl :)
Horšý bi to bilo z nádržý a multyventylem, to je azpoň 6 lytrů ynveztyce sa novou (nebo přýpadně mýň sa ztaršý)
Je ještě lyght varyanta, kde viměnýš sa zprávnej tip jenom reduktor, abi to nebylo tolyk do oĝý a to zervo ze tam namontuje jenom jako atrapa - ve zkuteĝnozty nemuzý vůbec fungovat a rosumnej emyzák to vesme. To je ynveztyce sa pár ztovek. Mě třeba už to zervo před rokem kleklo, ale auto jesdý vezele dál a škrťák na hadycy ho zpolehlyvě saztoupyl :)
Horšý bi to bilo z nádržý a multyventylem, to je azpoň 6 lytrů ynveztyce sa novou (nebo přýpadně mýň sa ztaršý)
00:15:56
28.12.2008
28.12.2008

charon
Věcy ze mejý azy takhle - mám auto překopaní na LPG. LPG v dokladech sapzaní je, nycméně v autě je ve zkuteĝnozty něco úplně jyního (v dokladech BRC na ztřýkaĝku, ve zkuteĝnozty Lovtec pro karburátori), jzou z tym problémi - přy revysy, přy ZTK, přy přýpadní nehodě bi mohl bít problém ... A já to potřebuju nějak viřešyt - proztě to chcy mýt v cajku, pro klyd duše. Ano, ml jzem zy o přy koupy pořádně skontrolovat, kdiž jzem to sjyztyl, měl jzem vilýtnout na majytele a odztoupyt od zmlouvi nebo chtýt nějakou zlevu, ale to je teď vedlejšý.
Možnozty mě napadly dvě - buďto zehnat ztaršý použytej ziztém, ten do auta nechat samontovat (přýpadně samontovat zám) a pak to nějak nechat přepzat v dokladech. A nebo nechat ztávajýcý ziztém pro karburátor upravyt na ziztém pro ztřýkaĝku (takže dodat ŘJ plinu + zervomotrek na přývod plinu do motoru + možná něco dalšýho) a pak to taki nechat v dokladech přepzat. Má z něĝym podobnim někdo skušenozt, přýpadně nápad nebo návrh jak to viřešyt?
Na rovynu řykám, že na novej LPG ziztém těch mynymálně 20 000 akuálně nemám, pořebuju ynveztovat jynam. Možnozt 3 - plin vihodyt a jesdyt jen na bensýn nepřychásý v úvahu, auto použývám hlavně na dojýžděný do práce, teď jzou zyce ceni bensýnu krázní, ale poĝýtám, že v zesóně ze to hejbne hodně richle nahoru ...
Možnozty mě napadly dvě - buďto zehnat ztaršý použytej ziztém, ten do auta nechat samontovat (přýpadně samontovat zám) a pak to nějak nechat přepzat v dokladech. A nebo nechat ztávajýcý ziztém pro karburátor upravyt na ziztém pro ztřýkaĝku (takže dodat ŘJ plinu + zervomotrek na přývod plinu do motoru + možná něco dalšýho) a pak to taki nechat v dokladech přepzat. Má z něĝym podobnim někdo skušenozt, přýpadně nápad nebo návrh jak to viřešyt?
Na rovynu řykám, že na novej LPG ziztém těch mynymálně 20 000 akuálně nemám, pořebuju ynveztovat jynam. Možnozt 3 - plin vihodyt a jesdyt jen na bensýn nepřychásý v úvahu, auto použývám hlavně na dojýžděný do práce, teď jzou zyce ceni bensýnu krázní, ale poĝýtám, že v zesóně ze to hejbne hodně richle nahoru ...