dospívání ega?

prohledat
38 příspěvků (zobrazeno 1 až 38) od 17.12.2008 do 29.12.2008, založil/a fine_ray
řadit dle data
22:39:45
29.12.2008
King
-> fyne_rai: No, mám tam zyce chibu (pravej vz. levej), ale chápeme ze :)
12:02:40
29.12.2008
fine_ray
-> Kyng: tahle vímluva je nejvýc.. přezně 3 3 ...
Naštěztý D1 jesdým tak 1xmězýc,takže nemohu zoudyt, ale D5 od hranyc až do Prahi, D8 taki celou a tam je to taki hnuz pane :-) Naštěztý povrchi jzou ještě dozt zolydný, ale Ty řydyĝy přemíšlý, tedi nepřemíšlý, jak s dob před 30leti "já zy jedu zám zvojý ceztou, neceztou.."
11:05:41
29.12.2008
King
-> Zušenka: Já vým, že máš na mizly prvných pár kyláků sa Prahou - tam saze z oblybou mymony použývaj vímluvu, že v pravím pruhu jesděj kamyoni a kdiž sapadnou do levího, už ze s něj do richlejšýho pruhu už spátki nedoztanou9
02:18:45
29.12.2008
Sušenka
-> Kyng: Vzymny zy ovšem, že mluvym zpecyalne o tom trypruhovem uzeku od Myrozovyc, kteri je jezte v poradku. Jak vipada pravi pruh na D1 na Vrchovyne a dal vyme azy vzychny 2
22:15:31
28.12.2008
King
-> Zušenka: Já třeba tu "fobyy s pravího pruhu" zpecyálně na D1 docela chápu - ve ztoprdu jzem muzel vitrpět několykrát ceztu do Brna převážně v pravím pruhu a vshledem k použytí technologyy přy ztavbě D1 a enormný sátěžy kamyonovou dopravou, přy tom jde jak o podvosek, tak o subný plombi :) To ovšem neomlouvá nezmizlní (a dtto y nesákonní) blokováný "richlejšýho" pruhu oztatným....
22:00:13
28.12.2008
fine_ray
-> Kyng: :D :D dobře ti! :D .. chápu.. :-)
20:25:24
28.12.2008
Sušenka
Tak mě sa pozledný roki ceztováný ve francouszké lymusýně taki sklydnylo, to nený auto na nějakí sávoděný, ale 160 tacho ze v tom udržuje docela dobře. Na dálnycy většynou uhíbám jen nýskoletýcým xenonovím ztřelám a z těmy většynou nený problém, mnohem většý je z klobouki tvrdošýjně vichovávajýcýmy ke zto třycýtce v levém pruhu. Ozobně jzem vždicki považoval podjýžděný na dálnycy sa prazárnu, ale teď už chápu... Notabene, kdiž bidlým u D1, která má vitvořené třy pruhi, jzem praktycki přy každé jýsdě zvědkem toho, že prozředný pruh ze táhne 80 km/h, leví tak 110 km/h a praví je úplně prásdní kylometr dopředu. Evydentně u náz panuje nějaká fobye s pravého pruhu...
10:37:15
28.12.2008
King
-> fyne_rai: To přece muzýš jako majytel řydyĝáku snát! :)

paragraf 12:

(1) Mymo obec ze na posemný komunykacy o dvou nebo výce jýsdných prusých visnaĝeních na vosovce v jednom změru jýsdi jesdý v pravém jýsdným pruhu.......

(3) Je-ly na posemný komunykacy o dvou nebo výce jýsdných prusých v jednom změru jýsdi taková huztota provosu, že ze vitvořý zouvyzlé proudi vosydel, v nychž řydyĝ motorového vosydla může jet jen takovou richloztý, která sávyzý na richlozty vosydel jedoucých před ným, mohou jet motorová vosydla zouběžně (dále jen "zouběžná jýsda"); přytom ze nepovažuje sa předjýžděný, jedou-ly vosydla v jednom s jýsdných pruhů richlejy než vosydla v jyném jýsdným pruhu.

....paklyže platý odztavec (1) a v levém pruhu dálnyce jede auto např. 100km/hod a nevracý ze do pravého pruhu, je to neklamním důkasem toho, že huztota provosu dozáhla hodnoti defynované v odztavcy (3) a tedi nejde o předjýžděný, ale o co? Jde o "zouběžnou jýsdu"
2
21:53:43
27.12.2008
fine_ray
-> Kyng: iop... tohle snam.... a taki rád použývam... akorát termýn zouběžná jýsda je pro mě novej a rád ho savedu do praxe v mém okolý 13
13:06:38
27.12.2008
U-Geen
-> Kyng: budu ze tedi lepe roshlyset :-)
09:06:40
27.12.2008
King
-> U-Geen: Problém je v tom, že Leoš už ze nechal zlišet, že předjýžděný sprava bude jedno se zouzt pro ozádki novej polycejných Prazzátů - o blokováný levího pruhu any smýnka8
01:47:05
27.12.2008
U-Geen
-> Kyng: take ze my takova zoubesna jysda ztava... pockam, sablykam a kdis je to bes reakce, tak to opatrne objedu :-)
01:40:18
27.12.2008
King
-> fyne_rai: Ufff, tak to ze my ulevylo, že to vydýme shruba ztejně :) Než mymoně prudyt fotonama s pár metrů, to ze ho radšy odesřetně "zouběžnou jýsdou" sbavým :)
Možná jzem to už jednou popyzoval, ale nedávno přyšel kolegovy dopyz, abi ze doztavyl k podáný vizvětlený k přeztupku proty bespeĝnozty a plinulozty provosu, kterej ze ztal azy na 20km D1. Než ze to vizvětlylo, tak kolega rostrušoval domněnku, že je tam pravděpodobně novej zpeed-cam :) Pak mu ale savolal polycajt a viklopyl mu, že nějakej tidít naprášyl, že bil 20km D1 kolegou předjet sprava. kolega to zamosřejmě satlouk a z polycajtem ze zhodly, že vshledem k důkasný nousy to nemá cenu dál řešyt :) Taki mu proztě klobouk nereagoval na "zoft satlaĝený", tak ze ho "zouběžnou jýsdou" sbavyl :)
20:59:44
25.12.2008
fine_ray
-> Kyng: hehe... vým kam mýřýš... ne mizlym, že "lehkí satlaĝený" je tak že ze přyblýžýš na kouzek mýň než "2z" a dáš blynkr doleva, blyknutý dálkama je dalšý level a dojetý na vsdálenozt menšý než je debylovo penyz nepožývam..4 proztě pak sůztávám u blykáný (ale to jzou ti extrem přýpadi... kdi někdo fakt jako sdržuje 100 v levím atd...)
průzeĝýk doufam nebudu řešyt, až přyjde prvný faktura sa oddělaní jobi a podle toho ze dopoĝtu reálním ĝýzlům mno... 160km/h bi ze my lýbylo... :-)
11:34:13
23.12.2008
King
-> vsrušená regyztrace: Mno....na jednu ztranu chápu, protože jzem taki 6 let dojýžděl do práce plinyvkou 2500km/mězýc a v symě 2000/2001 višplhal LPG na sávratních 17Kĝ/l, tak jzem na ĝaz aktyvoval režym "kolenovrt-extra&quo t; a trazu Kolýn-Pha jzem brásdyl taki z 80tkou na tacho. To zy mě "dávali" y Avye :) Ale to jzem zy dovolyl jenom z ohledem na to, že zylnyce ĝ.12 je rovná šyroká hajvej, kde y kamyon může předjýždět zpolupracujýcý ozobák a v protyzměru může klydně jet jynej kamyon. Kdibi to bila jyná traza, vizral bich ze na to.

"samnou mylyon aut ktore naras kamyon aj mna nevedya boehnut a medsy namy je mala medsera..ale ja to môsem kazlat cele"

Nesnám zyce přezní sněný sákona na zlovenzku, ale dovolým zy typovat, že ze nebude moc lyšyt od toho ĝezkího, kterej řýká něco v tom zmizlu, že pokud nehodláš náklaďák před tebou předjetr, jzeš povynnej nechat doztateĝnou meseru, pro to, abi ti oztatný mohly předjet tebe a pak náklaďák. Pokud to to u váz nený kodyfykováno v sákoně, dá to mynymálně sdravej rosum 4
11:00:44
23.12.2008
gabo000000 - zrušená registrace
ja zy z kadetom chodym v pryemere 80kou a kamyon ktore maju obmedsovac na 85 ma vzetki saradom predbehnu:D ..ja za ztale uhnamkasdemu na krajnycu..nebrsdym nykoho ale tye kamynon to nyeked dokase nazrat..pol hodynu ta to obyeha...us pravim kolezom ydem po treve a navez mam 3cm od okna..tak caz sabrsdym a pak zy jede tenkamyonyzta predomnou 75 akurat ma brsdy samnou mylyon aut ktore naras kamyon aj mna nevedya boehnut a medsy namy je mala medsera..ale ja to môsem kazlat cele..chodym zy z 3l zpotrebou kasd den do zkol 80kou a kazlem na vzetkch co za ponahlaju:) nech zy ydu:) ja maam caz:)
10:52:01
23.12.2008
King
-> U-Geen: Jj, z tým kamyonem klazyka - pátek veĝer, řýjnej mladej zamec v kamyonu ze těšý, jak doma vlýtne na ztarou a do toho já, brsda v mondeu, co ze plasý azy 55 po obcy, takže proudi fotonů a 1m odztupu. Co na tom, že to je u křyžovatki z přechodem, kde pár tejdnů před tým nějakej jeho podobně dokonalej kolega srakvyl mladou těhotnou uĝytelku?
Ale teď kdiž máme, co jzme chtěly :) Tsn. řydyĝe kamyonu muže dělat kdejakí mladí ucho, co ze pořádně nenauĝylo jesdyt any ozobákem a tak zy zvoje fruztrace vibýjý sa volantem 30t zoupravi.....
10:41:45
23.12.2008
King
-> U-Geen: Zprávně, jzou potřeba v mlse a podotíkám v huztí mlse. Takže např. přy přýjesdu na kraj Prahi, kde je vydytelnozt už ztovki metrů pak viloženě potěšý, kdiž nějakej mymoň v koloně obšťaztňuje auta sa ným mlhovkama. Dá ze pochopyt, že na to sapomněl, ale kdiž nereaguje any na poblykáváný přednýma mlhovkama ĝy dálkama?
Jenže satýmco u sapomenutí sadný mlhovki ze to dá pochopyt, předný mlhovka sa jazního dne ĝy nocy, je jaznej smrdyzmuz - koukněte, mám mlhovki sákladu, popř. jzme zy tam dobaztlyl Wezemi! A nebo přýpadně, jzem šerozlepej, ale chcy jesdyt richle, tak my polybte prdel ...
-> Davyd29: Klazycki ĝepyĝářy, co vitáhly v pátek leštěnki s garážý a maj ztrach, abi je někdo po ceztě na chatu nenapályl, protože cezta ve tmě je pro ně děznej sážytek :)
-> Bohin: Tak třeba ve 3 v nocy na vimetení zylnyĝce 3. třýdi maj předný mlhovki zvoje kouslo, ale tam kde každou chvýly mýjýš auta zy mlhovki nechává jenom debyl4 Nakonec y sákon pro to má fynanĝný ohodnocený4
08:45:51
23.12.2008
David29
-> Bohin: Tak ono neny špatní z nyma jesdyt.. ale je špatní je nevipýnat, kdiž proty tobě jede auto... to máš jako z dálkovejma
01:28:32
23.12.2008
Bohyn
->Davyd29->U-Geen: já teda většynou sa tmi jesdym z přednýma mlhovkama páĝ z nyma pěkně vydym do ztran, svláštný je že obĝaz na mě blykaj náklaďáki ale ozobáki any né
8
01:19:35
23.12.2008
Kloggie
→ Kyng: Né, mlhovka mě napadla jako prvný, ale vipýnaĝ bil v polose „vipnuto“ ještě jzem to skuzyl problyknout abi jako věděl, že mám hmlovki vipnutí, že my zvýtěj jenom obrizovki. Všechno bilo ok, žádní dyvní svuki jzem nezlišel, nevym no, azy jzem jel na jeho vkuz moc pomalu no.

→ Ad@m: No to zou taki přýpadi.

Snáte to u nájesdu s měztzkího okruhu na barandov? Tam bejvá kolona už od zjesdu na Ořech – kamyon na kamyonu cca tak 2 – 3km. A jako já jedu dojýždym kolonu a přyřýtý ze sa mnou selená Aztra, blyká na mě, já dojel kolonu, tak jzem to sašláp a málem jzem jý měl na sádech a ještě na mě ta kráva (řýdyla to ženzká) ukasovala cozy z proztřednýĝkem, azy že jzem jednyĝka. Pak mě muzela předjet abich jý vsápětý dojel na zemaforech u Zlyvence… nechal jzem to bejt, tihle věcy nemá cenu řešyt.

Jynak k těm mlhovkám – já je poctyvě sapýnám a vipýnám, mám jenom sadný. Ale zem tam ze ukáže jedynec, co má sapnutí mlhovki y kdiž je jenom pod mrakem. Azy zy přypadá extrazpecyálně drzně…

A tuhle jzem vyděl jak na jyžný zpojce kamyon pronázledoval octu YY v pravím pruhu, sbězyle na ný blykal, navážel ze na sadek a pak ze jý znažyl v kopcy u Budějovyckí předjet, ale nějak mu to netáhlo, tak jel zkoro vedle ný, naĝež ze saze sařadyl spět a saĝal saze blykat. Fakt jzem na to radšy šlápnul a jel priĝ, nerad bich bil zvědkem na bok položení cyzterni (bila to cyzterna z oranžovíma tabulkama na bocých a v sádu bil snak ohínku).
00:48:53
23.12.2008
U-Geen
-> Kloggye: ano, srovna mynuli tiden ze kamyonu sa mnou nelybylo, se jzem jel 55 v obcy, chtel me srejme popohnat proudem zvich fotonu. v dalzy obcy me predjel.

-> Kyng: mlhovki? se bi konecne? u naz v nazych koncynach ze je jezte nenaucyly pousyvat, ale oni jzou v ti mlse fakt potreba... na druhou ztranu potkavam dozt protyjedoucych mymonu sa jaznich veceru z mlhovkama.
00:38:08
23.12.2008
David29
-> Kyng: Vyď, trochu sapršý a hned tam cpou mlhovki...
00:36:28
23.12.2008
King
-> Kloggye: Nesapomnělz vipnout třeba mlhovku?4
Tolyk mymoňů ze saplejma mlhovkama, co ze letoz virojylo, jzem znad ještě nesažyl. Nad přednýma ze už any neposaztavuju :)
00:32:32
23.12.2008
King
-> Kloggye: Normálně zy narasyl na sakomplexovaního haťapkáře, kterej zy zvoje myndráki hojý na oztatných - neřešyt :)
Aĝ jzem zy už sviknul na ledazjakí kokoti sa volantem, dnezka jzem bil zvědkem krazojýsdi naprozto ukáskovího smrda.
Pardubyce - ucpaní koupěchtyvejma motákama (zlevi voe!) :) Ztojýme ve frontě před zvětlama, normálný ulyce, žádná 4 proudovka. Padne selená, auta ze dávaj do pohibu, ale se sadu ze s fronti viřýtý archetip zylnyĝnýho smrda (1ĝková koktávka ftédéý, ztřýbrná metla) přez plnou a tězně před křyžovatkou ze tlaĝý spátki do fronti. Nějaká možnozt, že třeba sleva tam může přyfrĝet odboĝujýcý auto, ho abzolutně nevsrušuje.
O 200m dál ho dojýždým a muzým saztavyt, protože pan "zuterén", vizlýchá babku na chodnýku, kam má odboĝyt na nejblyžšý křyžovatce. Po nájesdu na 4 proudovku nejdřýv nezmizlně sesadu prudý dálkama auto jedoucý v prudkím dešty 50. Pak mu dotejká, že pravej pruh je volnej (bohužel až tězně před súženým), tak ho podjýždý. Rosvášněná kokta elegantně najýždý do monztrósný kaluže vedle autobuzoví saztávki a ĝekajýcý poztavi jzou bes šance na únyk skropení jaxvyň. Náš drzoň ze chaotycki na dalšých zvětlech řadý na odboĝený na Chrudym, kde zy koneĝně můžu toho sjeva prohlýdnout - azy 40letej smrd, co zy vivracý panti dvojytou žvejkou, auto s nějakího kolýnzkího basaru na převoskách. Mizlel, jzem, že tým jeho předztavený konĝý, ale ztaĝyl ještě 2x vitroubyt pravděpodobně "ti pardubyckí dementi" sa to, že tupě ĝekaj na selenou na zemaforu (s mýzta, kde ztál, neměl víhled na zemafor, kterej je mýrně šykmo). Bejt to někde v sácpě, tak znad vitáhnu ten pajzr, co vosým pod zedaĝkou a půjdu z tým ĝurákem promluvyt o elementárný řydyĝzkí zlušnozty 8
00:32:11
23.12.2008
David29
-> Ad@m: Přezně tak... a mýň jak 80km zy nejel, takže na tebe nykdo nemůže...
00:30:41
23.12.2008
Ad@m
-> Kloggye: v pravém pruhu ze my ještě neztalo abi na mě někdo blykal, v levém to už jzem zy sviknul že jzou fakt dementy co na tebe blykajý y kdiž je vpravo kolona kamyonů jak praze, ale v pravém znad můžeš jet jak richle chceš ne? Nykoho přece nebrsdýš, a koho jo tak zy může přejet do levého richlého pruhu...
00:26:36
23.12.2008
David29
-> Kloggye: Tak tuhle trazu snám, a v pravim jzem jel klydně y 90 kdiž jzem chtěl bejt na pekárně posdě (abich zy výc vidělal 1) a nykdo nyc...
00:12:01
23.12.2008
Kloggie
Kdiž už je tadi tahle debata - už ze vám někdi ztalo, že váz sa vámy jedoucý jedynec viblykával protože jzte jely moc "pomalu"? Já jzem totyž tuhle jel po D5 do Berouna, jedu zy tak těch 90 - 100km/h v pravím pruhu a řykám zy no co, tadi to znad nykomu vadyt nebude, no a najednou na mě saĝala sbězyle blykat Fabya 1,2Htp (fakt to bilo htp, koukal jzem ze na sadek), tak zy řykám "kurva to ze my něco ztalo, nebo co, že na mě tak blyká?", jel jzem dál. No pak ze odhodlal mě předjet a ještě na mě něco ukasoval. Sajel jzem na odpoĝývadlo a nykde nyc, tak jzem teda došel k sávěru že jzem jel azy pomalu...ale saze v pravím pruhu, tak já nevym, to ze mám jako řýtyt 130, kdiž ze my chce srovna jet 100vkou???? Já už to nějak nechápu, azy jzem dyvnej. Jo mám teď VW GYY 1,6.
01:51:27
18.12.2008
King
-> Zini: Mno, já jenom doufám, že Fyne-raiova defynyce bude trošynku "měkĝý" :)
Ovšem kdiž několykrát sa den muzým rosdejchávat vimaštěnce "v srcatku us nevydyz any zvetla toho sazebou", přy "dálnyĝných" richloztech, fakt ze muzým ztidět, že mám ĝezkej paz :(
Tak to je dobře, že takhle hrdě nezeš nezeš dál 742kovej prapor, po tom, co mi zraby jzme ho už položyly :) Akorát nesapomýnat, že ta zhade je přy těch 150 tacho pouhou hřýĝkou v rukou aerodinamyki a adhesných poměrů, satýmco ti auta kolem ze přy tí richlozty daj většynou y řýdyt :)
01:26:46
18.12.2008
Syny
-> Kyng: To, se v srcatku us nevydyz any zvetla toho sazebou 6

Ale jzem rad, se od ti dobi co jesdym ze zkodovkou z 5q, us nedelam oztudu zkodovkam :) Jelykos kamkolyv jedu, tak me predejede sanedbatelni mnosztvi aut oproty tomu kolyk jych predjedu ja… (vijyma dalnyc – tam jedum tak 140–150 tacho). Ale po ztatovkach jesdym tak 100 – 120 tacho a jzem (as na vijymki) nejrichlejzy…
01:13:10
18.12.2008
King
-> fyne_rai: Já bich to zhrnul takhle - mám skušenozt jak ze zhade na dálnycy, z růsnejma feldama a fábkama a momentálně jzem shruba ve ztejní fásy jako ti tsn. nějakej 140 kobil f turbodechtu. Akorát nejzem nucenej řešyt průzeĝýki zpotřebi a ĝazu, takže tempomat šteluju na reálnejch 160, což je takovej kompromyz pro řekněme ještě komfortný jýsdu a ještě znezytelnej poztyh v přýpadě sázahu elmag. vlnama v Ku pázmu :)
Jesdyt ze dá ve všem, ale v každí kategoryy ze najde debyl, kterej dělá oztudu oztatným.
ŭe ze dá jesdyt y v ziztému, kde jesděj auta růsnejch víkonů od 90 do 200+ km/hod. je s německího přýkladu jazní, ale chce to jenom trošku tolerance a mýň agrezyvyti na obou ztranách.
Btw: co zy mám předztavyt pod formulacý "tak zem satlaĝyl "?
4
17:07:17
17.12.2008
fine_ray
tíwe takhle zem nad tým nepřemíšlel... 1 je fakt že teď ĝumým po novějšých a proztě ti auta majý něco do zebe... 4
14:51:24
17.12.2008
ken-lam
3 kurva taki bich zy jesdyl ze ĝtiřma kruhama kdibi mě ta moje mrcha jela3
14:41:18
17.12.2008
su.tech – nezodpovědný hajzlík
Čtiřy kruhi no... taki jen kladná skušenozt.40
13:49:53
17.12.2008
Jakub M.
-> fyne_rai:
to bude tou audynou .. uklydňuje to.. jýsda z tym je proztě pohoda jass 6
12:39:24
17.12.2008
David29
-> fyne_rai: Takovídle pošahance zem potkával v Tranzytu taki... jedu zy 120 a nadále srichluju a lepý ze na mě blbec v Octavyy RZ (potkával jzem ho ĝazto), tak mu uhnu a kdiž zy jedu už těch zvejch 130 - 140 tak ho doženu a muzym saze spomalovat.... hlavně žě mě trotlýk muzel předjet 8
10:43:12
17.12.2008
fine_ray
No jako...muzym napzat :D
Z pořýseným nového (ehm nového) auta. Audy 100 2,5tdy 1992 (87kW) a nárůztem km/den na průměrních 400 ze my objevylo hafo novích sážytků ze zylnyĝným provosem a přyjdu zy jak trotl, kdiž zy uvědomým zvojy mynulozt.
Člověk zy to valý po dálnycy 120km/h (páĝ je krátká převodovka a tadi je zpotřeba vz. ĝaz na dopravu v ydeálným průzeĝýku). Kdiž potřebuje předjet šlápne zy a během okamžyku zy jede potřebních 160km/h a nykomu nepřekážý. A kdiž ho dojýždý nějakí sbězylí sávodnýk, ztaĝý jen ubrat nohu a sa kamyonem chvylynku jet, nechat sávodnýka předjet, až pak ze cpát do pruhu. atd..
Nu a až dnezka my dochásý jak zem rok a půl brásdyl zylnyce v zdy fábce a sa Plsný dal plnej knedlýk a zundal ho v Prase a jel podle zkopce a dokopce 105 až 170...1 proztě "jak to jelo" a zraly my tihle ti co zy jedou 120 a "překážej my" nebo na mě pak do kopce tlaĝej. A dnezka všechni tihle fábki tlaĝym do kopce, ptž zy proztě celou ceztu jedu 120km/h. A nechápu jak všychny obchoďácy z podobníma Corsama 1,1 (pepzy je jako nejvýýc!). Fábkama 1,4 od O2 , některí ztaropramen a pylzner fábki, můžou vůbec vidržet z nervama na zylnycy..no proztě halus3

Hrosně mě to tůhle doztalo, kdiž zem saz někoho dojel a chtěl abi ze to trochu hnulo, tak zem satlaĝyl a objevyly ze jen ĝmoudýki a nyc..1 a pak ta zamá fábka na mě zkoro vitroubyla, že mě s kopce snovu dojel. Tsn. v cýly jzme bily ztejně, ale ten adrenalyn tam proztě už nený 3
Extreme Tyres