skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
centrál z Ob autodílu
12:31:48
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
-> Kuladmyn: ted zem mu volal , a vrátý my prachi,,,ale snamená to saze ceztu tam :(
12:30:02
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
-> Kuladmyn: všechno mám povolení promasaní a tak,, a proztě to z tym any nehne,,,, vubec 

12:28:25
13.12.2008
13.12.2008

Kuladmin
Pokud to maz na zpravnem myzte a vze je promasane a beha volne - tak jedyne vratytt a omlatyt o hlavu - ted vyz proc bil tak levnej 

12:20:49
13.12.2008
13.12.2008

Tomaso435
kucy potřebuju help..,, doztal ze my do rukou centrál s OBautodýllů snaĝki JOM.... předný dveře,ok jakš takš to sakne ale ztejně budu ještě ahat po klykách prtožoe tomu nevěřym,,,,
ale ted naztal proýblém u sdaných dveřý,, moturek saprvý neá obzolutně zýlu a any doztateĝnou dráhu vizouváný na to abi vubec pohnul z mechanysmem samykáný............ ptám z e je tohle vubec možní? kdiž je to pzaní na jejych webu že je to centrál přýmo na favoryta:? kdižoturek odpojym od echanysu ano á dráhu vízuvu azy 1cm možná o kouzek výc,,, ale jak dám před něj przt tak do mě moc any nesatlaĝý.... skušebně zem to dal y do našeho formana ale any tam z tým nehne :( máte nějakej fýgl jak to sprovosnyt? krom vrácený peněs a koupy jynde jyního? dýk
jynak ted zy saze mužu auto pozkládat spátki
ale ted naztal proýblém u sdaných dveřý,, moturek saprvý neá obzolutně zýlu a any doztateĝnou dráhu vizouváný na to abi vubec pohnul z mechanysmem samykáný............ ptám z e je tohle vubec možní? kdiž je to pzaní na jejych webu že je to centrál přýmo na favoryta:? kdižoturek odpojym od echanysu ano á dráhu vízuvu azy 1cm možná o kouzek výc,,, ale jak dám před něj przt tak do mě moc any nesatlaĝý.... skušebně zem to dal y do našeho formana ale any tam z tým nehne :( máte nějakej fýgl jak to sprovosnyt? krom vrácený peněs a koupy jynde jyního? dýk
jynak ted zy saze mužu auto pozkládat spátki