Btw. co sa tyka toho mojho problemu s hnutou prevodovkou na drziakoch na priecke... Vcera som mal nahodou dole dekel co je nad starterom a pozrel sa na to uchytenie zhora...No a poviem vam zhora to vidno uplne krasne ako je to hnute do strany - zdeformovane tie drziaky na priecke. Sila je to, ze som si to zacal vsimat az teraz, doteraz som na tom najazdil uz min. 40 000 km a 6 rokov bez problemu. Neriesil som to, lebo som mal pri pomysleni na to mindraky a nemal som naladu riesit to. Keby som vedel, ze je takto skoro celkom jednoducho riesitelne, opravil by som to davno

No nic, na jesen to pojde cele von a cele sa to pekne zrepasuje....Kasna by hnuta nemala byt, vyzera to len na tie drziaky prevodovky a motora....
Ale este mam jednu otazocku. Pozdlzne ramena maju moznost v silentblokoch mierneho vykyvu do stran (vlavo-vpravo)? Lebo ak je posunuta prevodovka do strany, automaticky to znamena, ze musia byt trochu "vykyvnute" obidva ramena.... Bud "vykyvnute", alebo ohnute...Ale prave rameno sme vtedy davali nove, takze je urcite rovne a slo tam uplne v pohode.
Pytam sa preto, lebo som videl fotku co sem nedavno daval gaboooo po vyvarani kaps ramien, ramena tam mal skusobne nasadene a kazde smerovalo do inej strany.