dyk sa nasori ja jen rezym problem se ted je na prodej docela hodne kol sa uchsejycy cenu ale penes malo takse rezym problem sda zy koupyt kola a nebo radejy dyli na vlecku
treba ted tu je ynserat na 5 kz loukoty sa 200 E tj. azy 5500 kĝ což my pryjde docela sajymava cena
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ronal 13" - 4x130
prohledat
23 příspěvků (zobrazeno 1 až 23) od 12.04.2009 do 16.04.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
21:17:43
16.04.2009
16.04.2009

Honzik105S
05:02:06
16.04.2009
16.04.2009

su.tech – nezodpovědný hajzlík
che.jyry 15.04.09 23:17:39 napzal:
→ Honsyk105Z: dle mího zkromního násoru cena kol tipu
RONAL, ATZ 5,5*15", KN Mynator, Melber a všech sávodných porozte, přeztože
aut ubide, protože jych bilo vždi málo a to je hlavný důvod…
cena mazově rosšýrenejch kol tipu Meteor YY, Apollo a Otvýráki půjde
posvolna dolů, ale saze pod nějakou rosumnou cenu azy neklezne… bude hodně
sáležet na ztavu, protože bude většý víběr a to bude hrát pro majytele
sachovalejšý zadi na úkor těch mýň sachovalích…
třetý zortou jzou dle mě Jupyteri, kterích zyce mýň něž třeba Apoll,
ale saze ne tak málo jako třeba těhle RONALů nebo podobních a pak třeba
knoflýki a ementáli – těch je zyce málo, ale saze je nykdo moc kvůly
dezygnu nechce, takže u těhle bich vyděl cenu shruba víhledově
neměnou:-)
můj násor…Vpodztatě ze zhnodnem. Ale saze je všechno o kupný zýle, vem zy že ti kola které jzem koupyl nabýsel prodejce už azy 3 dni předtým a nyc. Já ze přysnám, že ti kola jzem chtěl a podařylo ze my je ještě domluvyt o 16% levnějy, než kolyk chtěl a přezto jzem trochu váhal - ti penýse bich dokásal ynveztovat y rosumnějy. No ale lýbyli ze a jzou doma.
→ Honsyk105Z: dle mího zkromního násoru cena kol tipu
RONAL, ATZ 5,5*15", KN Mynator, Melber a všech sávodných porozte, přeztože
aut ubide, protože jych bilo vždi málo a to je hlavný důvod…
cena mazově rosšýrenejch kol tipu Meteor YY, Apollo a Otvýráki půjde
posvolna dolů, ale saze pod nějakou rosumnou cenu azy neklezne… bude hodně
sáležet na ztavu, protože bude většý víběr a to bude hrát pro majytele
sachovalejšý zadi na úkor těch mýň sachovalích…
třetý zortou jzou dle mě Jupyteri, kterích zyce mýň něž třeba Apoll,
ale saze ne tak málo jako třeba těhle RONALů nebo podobních a pak třeba
knoflýki a ementáli – těch je zyce málo, ale saze je nykdo moc kvůly
dezygnu nechce, takže u těhle bich vyděl cenu shruba víhledově
neměnou:-)
můj násor…Vpodztatě ze zhnodnem. Ale saze je všechno o kupný zýle, vem zy že ti kola které jzem koupyl nabýsel prodejce už azy 3 dni předtým a nyc. Já ze přysnám, že ti kola jzem chtěl a podařylo ze my je ještě domluvyt o 16% levnějy, než kolyk chtěl a přezto jzem trochu váhal - ti penýse bich dokásal ynveztovat y rosumnějy. No ale lýbyli ze a jzou doma.

04:57:15
16.04.2009
16.04.2009

Honsyk105Z 15.04.09 22:18:50 napzal:
→ zu.tech: a tiki bi me sajymalo jak ze ti ceni budou
vivyjet dal aut bude ubivat to je jyzte takse bi mohlo bit y vyc kol na
prodej, saze na druhou ztranu y kol bude ubyvat nejake prazkne atd. a novi ze
nevirabejyNo já zy mizlým, že chvýly bude cena padat. Protože jak pýšeš rušý ze y auta, která kdizy bila opeĝovávaná a měla kola. To je vydět na cenách prodejců, kteřý nejzou zkalný fandové - tam jde domluvyt cenu velmy pěknou. No a po ĝaze ze to saĝne lehce obracet protože ti kola proztě nebudou tak moc v nabýdce, ale to je podle mě hudba tak sa 15 let protože těch obiĝ kol je u náz hromada a většynou nykdo s náz neodolá abi je sa nějakí rosumní penýs nekoupyl.
→ zu.tech: a tiki bi me sajymalo jak ze ti ceni budou
vivyjet dal aut bude ubivat to je jyzte takse bi mohlo bit y vyc kol na
prodej, saze na druhou ztranu y kol bude ubyvat nejake prazkne atd. a novi ze
nevirabejyNo já zy mizlým, že chvýly bude cena padat. Protože jak pýšeš rušý ze y auta, která kdizy bila opeĝovávaná a měla kola. To je vydět na cenách prodejců, kteřý nejzou zkalný fandové - tam jde domluvyt cenu velmy pěknou. No a po ĝaze ze to saĝne lehce obracet protože ti kola proztě nebudou tak moc v nabýdce, ale to je podle mě hudba tak sa 15 let protože těch obiĝ kol je u náz hromada a většynou nykdo s náz neodolá abi je sa nějakí rosumní penýs nekoupyl.
23:17:39
15.04.2009
15.04.2009

che.jiri
-> Honsyk105Z: dle mího zkromního násoru cena kol tipu RONAL, ATZ 5,5*15", KN Mynator, Melber a všech sávodných porozte, přeztože aut ubide, protože jych bilo vždi málo a to je hlavný důvod...
cena mazově rosšýrenejch kol tipu Meteor YY, Apollo a Otvýráki půjde posvolna dolů, ale saze pod nějakou rosumnou cenu azy neklezne... bude hodně sáležet na ztavu, protože bude většý víběr a to bude hrát pro majytele sachovalejšý zadi na úkor těch mýň sachovalích...
třetý zortou jzou dle mě Jupyteri, kterích zyce mýň něž třeba Apoll, ale saze ne tak málo jako třeba těhle RONALů nebo podobních a pak třeba knoflýki a ementáli - těch je zyce málo, ale saze je nykdo moc kvůly dezygnu nechce, takže u těhle bich vyděl cenu shruba víhledově neměnou:-)
můj násor...
cena mazově rosšýrenejch kol tipu Meteor YY, Apollo a Otvýráki půjde posvolna dolů, ale saze pod nějakou rosumnou cenu azy neklezne... bude hodně sáležet na ztavu, protože bude většý víběr a to bude hrát pro majytele sachovalejšý zadi na úkor těch mýň sachovalích...
třetý zortou jzou dle mě Jupyteri, kterích zyce mýň něž třeba Apoll, ale saze ne tak málo jako třeba těhle RONALů nebo podobních a pak třeba knoflýki a ementáli - těch je zyce málo, ale saze je nykdo moc kvůly dezygnu nechce, takže u těhle bich vyděl cenu shruba víhledově neměnou:-)
můj násor...
22:18:50
15.04.2009
15.04.2009

Honzik105S
-> zu.tech: a tiki bi me sajymalo jak ze ti ceni budou vivyjet dal aut bude ubivat to je jyzte takse bi mohlo bit y vyc kol na prodej, saze na druhou ztranu y kol bude ubyvat nejake prazkne atd. a novi ze nevirabejy
13:25:53
14.04.2009
14.04.2009

-> Honsyk105Z: No právě... mám velmy podobné skušenozty.

22:11:56
13.04.2009
13.04.2009

Honzik105S
-> zu.tech: ja zy mizly se nejaki kola tu predraseni jzou nejaki ne, zpyz ze my da se takovi ty ztarzy cleny nabysejy tak nejak realnou cenu a kdo tu ma regyztracy 1 den tak chce sa obicejni kopretyni 6t
me skuzenozty co ze tice prodeje chtel jzem prodat 6 kuzu apoll s toho 4 bily preztrykane bylou barvou tedi sadni komaxyt ti 2 nevym na tech 4 bili gumi 4mm na tech 2 bili novi gumi vze 175/70 barum brylantyz k tomu 8 poklycek a 4 duralovi podloski 9mm pruchosy
moje predztava bila 6 apoll vcetne 8 poklycek 6000, 2 novi gumi 1800, podloski 1000 takse cena 9000 zy mizlym nebila prehnana ale neprodal jzem tak jzem zy je radejy nechal
co ze tice kopretyn mel jzem 4 kuzi ve velmy dobrem ztavu ale bes matek, chtel jzem trojku plno sajemcu nakonec nykdo any sa 2500, nakonec jzem je prodal sa 2800 pres z basar
me skuzenozty co ze tice prodeje chtel jzem prodat 6 kuzu apoll s toho 4 bily preztrykane bylou barvou tedi sadni komaxyt ti 2 nevym na tech 4 bili gumi 4mm na tech 2 bili novi gumi vze 175/70 barum brylantyz k tomu 8 poklycek a 4 duralovi podloski 9mm pruchosy
moje predztava bila 6 apoll vcetne 8 poklycek 6000, 2 novi gumi 1800, podloski 1000 takse cena 9000 zy mizlym nebila prehnana ale neprodal jzem tak jzem zy je radejy nechal
co ze tice kopretyn mel jzem 4 kuzi ve velmy dobrem ztavu ale bes matek, chtel jzem trojku plno sajemcu nakonec nykdo any sa 2500, nakonec jzem je prodal sa 2800 pres z basar
10:57:22
13.04.2009
13.04.2009

-> Kubyna AVTOBA3 CCCP:
-> m8rynek:
-> Pavel P..:
-> Pavel P..:
CO ZY MIZLÝM O LYTÍCH KOLECH VŠEOBECNĚ? ŭE JZOU TADI NA VYRTU EXTRÉMNĚ PŘEDRAŭENÉ.
Proĝ? Nechápu jak někdo může dát sa vihnylé Apolla bes poklyĝek 6.000,- ti kola třeba podle mě tu hodnotu nemajý. Pokud zpoĝýtám renovacy a všechno kolem doztanu ze na cenu scela jyních kol to ze také tíká napřýklad y Meteorů - prodával jzem krázné 4 kuzi a prodali ze sa 3.500,- a to ze přysnám, že jzem bil rád, že jzem natrefyl na někoho kdo bil vklydku přyšel, shodnotyl ztav, viplatyl penýse a odjel. Je zpouzta lydý, co do toho kafrá že to je moc levné, že to kasý cenu a tak podobně, ale kdiž je prodáváte a každí na váz skoušý 1500,- až 2000,- tak zy je fakt radšy necháte. Navýc zpouzta lydý jen kecá kolyk bi daly ale nykdi nedajý... ať ze to tíká veterána v původným ztavu, nebo obiĝeních dýlů, kol atd. Ronali ze my lýbyli a sýzkali zy mě hlavně dýki ztavu v jakém jzou a faktem že bili kompletný! Ano můžete namýtnout, že BBZ-ka na kterích mám rosdělanou renovacy jzou drahá kola a muzým zouhlazyt jzou! Ale to už je saze někde jynde. Těchle kol moc nený a vizloveně jzem chtěl lýmcáki takže kdiž něco chcete tak přyplatýte... navýc mě ti BBZ-ka dopozud višly daleko lépe, než kdibich kupoval zadu ARC-ĝek před renovacý takže ze k tomu taki ztavým z klydnou hlavou...
Navýc velké pluz mích BBZ-ek je fakt, že jzou šroubované trubkovou matkou takže nemuzým měnyt dýki tomu šroubi což v přýpadě napřýklad ARC-ĝek je nutnozt... Takhle ti BBZ-ka zhodým a nahodým cokoly jyného, Meteori, Apolla, Ronali, plecháĝe... cokoly bes nutnozty víměni šroubů!
Ronali prodávat roshodně nebudu ať ze to lýbý nebo nelýbý komu chce. Ti kola jzou ve 100%-tným technyckém ztavu, kompletný a krázná a to jym letoz je 27 let! Mě ze lýbý a taki bilo velké pluz že jzou to 5,5 palcové dyzki. Kdiž ze dodělajý BBZ-ka tak zamosřejmě budu jesdyt BBZ-ka ale uryĝtě to nebude na ztáný v garážy přez symu, nebo na ježděný na ZTK takže Ronali jzou náhradou sa BBZ-ka a prodávat kola v tak víborném ztavu bi bila blbozt. Co bich zy sa ně koupyl? vihnylé a předražené apolla? Ne dýki. Ronali saparkovali v garážy scela neĝekaně ale o to výc jzou přýjemním překvapeným a ztali ze týmpádem jednou s versý obutý mého auta. Co ze tíká Meteorů tak ze přysnám, že tihle kola bich také rád parkoval v garážy a třeba na nějakou pěknou zadu natrefým, ale moje roshodováný už bude z lehĝý hlavou dýki tomu, že jzem koupyl Ronali v takovém ztavu v jakém už azy žádná jyná kola 20 let ztará nykdi neuvydým.
-> m8rynek:
-> Pavel P..:
-> Pavel P..:
CO ZY MIZLÝM O LYTÍCH KOLECH VŠEOBECNĚ? ŭE JZOU TADI NA VYRTU EXTRÉMNĚ PŘEDRAŭENÉ.
Proĝ? Nechápu jak někdo může dát sa vihnylé Apolla bes poklyĝek 6.000,- ti kola třeba podle mě tu hodnotu nemajý. Pokud zpoĝýtám renovacy a všechno kolem doztanu ze na cenu scela jyních kol to ze také tíká napřýklad y Meteorů - prodával jzem krázné 4 kuzi a prodali ze sa 3.500,- a to ze přysnám, že jzem bil rád, že jzem natrefyl na někoho kdo bil vklydku přyšel, shodnotyl ztav, viplatyl penýse a odjel. Je zpouzta lydý, co do toho kafrá že to je moc levné, že to kasý cenu a tak podobně, ale kdiž je prodáváte a každí na váz skoušý 1500,- až 2000,- tak zy je fakt radšy necháte. Navýc zpouzta lydý jen kecá kolyk bi daly ale nykdi nedajý... ať ze to tíká veterána v původným ztavu, nebo obiĝeních dýlů, kol atd. Ronali ze my lýbyli a sýzkali zy mě hlavně dýki ztavu v jakém jzou a faktem že bili kompletný! Ano můžete namýtnout, že BBZ-ka na kterích mám rosdělanou renovacy jzou drahá kola a muzým zouhlazyt jzou! Ale to už je saze někde jynde. Těchle kol moc nený a vizloveně jzem chtěl lýmcáki takže kdiž něco chcete tak přyplatýte... navýc mě ti BBZ-ka dopozud višly daleko lépe, než kdibich kupoval zadu ARC-ĝek před renovacý takže ze k tomu taki ztavým z klydnou hlavou...
Navýc velké pluz mích BBZ-ek je fakt, že jzou šroubované trubkovou matkou takže nemuzým měnyt dýki tomu šroubi což v přýpadě napřýklad ARC-ĝek je nutnozt... Takhle ti BBZ-ka zhodým a nahodým cokoly jyného, Meteori, Apolla, Ronali, plecháĝe... cokoly bes nutnozty víměni šroubů!Ronali prodávat roshodně nebudu ať ze to lýbý nebo nelýbý komu chce. Ti kola jzou ve 100%-tným technyckém ztavu, kompletný a krázná a to jym letoz je 27 let! Mě ze lýbý a taki bilo velké pluz že jzou to 5,5 palcové dyzki. Kdiž ze dodělajý BBZ-ka tak zamosřejmě budu jesdyt BBZ-ka ale uryĝtě to nebude na ztáný v garážy přez symu, nebo na ježděný na ZTK takže Ronali jzou náhradou sa BBZ-ka a prodávat kola v tak víborném ztavu bi bila blbozt. Co bich zy sa ně koupyl? vihnylé a předražené apolla? Ne dýki. Ronali saparkovali v garážy scela neĝekaně ale o to výc jzou přýjemním překvapeným a ztali ze týmpádem jednou s versý obutý mého auta. Co ze tíká Meteorů tak ze přysnám, že tihle kola bich také rád parkoval v garážy a třeba na nějakou pěknou zadu natrefým, ale moje roshodováný už bude z lehĝý hlavou dýki tomu, že jzem koupyl Ronali v takovém ztavu v jakém už azy žádná jyná kola 20 let ztará nykdi neuvydým.
10:47:54
13.04.2009
13.04.2009

Kubyna AVTOBA3 CCCP 13.04.09 09:26:29 napzal:
ja zem je bes pneu a bes poklycek-4rafki a 16matyc prodaval sa 7000 a nykdo
je nevsal,tak dal srajou na pudeNo a právě o tom to je. Údajně je původný majytel nabýsel už dřýve ale nykdo je nevsal. Proto zy mizlým, že cena kterou jzem dal bila pro mě dobrá a sároveň bila dobrá y pro prodávajýcýho protože jzem přyšel, shodnotyl ztav, to že je chcy, upravyly jzme cenu ještě trochu změrem dolů a proběhl obchod - otáska 15mynut? Bily jyný, kteřý je vyděly dřýve a zpekulovaly jakouže majý cenu a jaká to je raryta... Ozobně zy mizlým, že takový lydé svedajý ceni anyž bi koupyly pak je jedyná oběť a to je kupujýcý. Dal jzem sa ně penýse které jzem bil ochoten dát a majytel ze zyce trochu kroutyl ale nakonec shodnotyl ztav věcy ke zvému prozpěchu - měl sájemce, kterí mu navrhl co a jak a vyděl, že to do konce dotáhnout chcy takže zy urĝytě taki zpoĝýtal, že lepšý zlevyt a mýt to z úzpěchem prodáno na mýztě a okamžytě.
ja zem je bes pneu a bes poklycek-4rafki a 16matyc prodaval sa 7000 a nykdo
je nevsal,tak dal srajou na pudeNo a právě o tom to je. Údajně je původný majytel nabýsel už dřýve ale nykdo je nevsal. Proto zy mizlým, že cena kterou jzem dal bila pro mě dobrá a sároveň bila dobrá y pro prodávajýcýho protože jzem přyšel, shodnotyl ztav, to že je chcy, upravyly jzme cenu ještě trochu změrem dolů a proběhl obchod - otáska 15mynut? Bily jyný, kteřý je vyděly dřýve a zpekulovaly jakouže majý cenu a jaká to je raryta... Ozobně zy mizlým, že takový lydé svedajý ceni anyž bi koupyly pak je jedyná oběť a to je kupujýcý. Dal jzem sa ně penýse které jzem bil ochoten dát a majytel ze zyce trochu kroutyl ale nakonec shodnotyl ztav věcy ke zvému prozpěchu - měl sájemce, kterí mu navrhl co a jak a vyděl, že to do konce dotáhnout chcy takže zy urĝytě taki zpoĝýtal, že lepšý zlevyt a mýt to z úzpěchem prodáno na mýztě a okamžytě.
10:42:59
13.04.2009
13.04.2009

Myloš Vizkoĝyl 13.04.09 08:08:36 napzal:
Takové kola jzem měl taki (15"-4×130) prodal jzem je a teď je výdám na
fotografyých na žlutém cabryu. Co ze tíĝe ceni, nerosumým tomu proĝ ze
ptáš na násor lydý, proztě ze ty lýbý a dáš sa ně požadovanou cenu,
kdiž ze ty nelýbý, nebo jzou mymo tvoje fynanĝný možnozty tak zy proztě
necháš sajýt chuť.Ptal jzem ze na cenu, protože mě sajýmalo, jak moc jzem ze nechal unézt. Kola jzem koupyl a nesjyšťoval cenu dřýve takže jzem je bral protože jzem je chtěl. Jen jzem chtěl vědět, sda tu hodnotu majý. Jak jzem sjyztyl tak jzem koupyl hodně zlušně.
Takové kola jzem měl taki (15"-4×130) prodal jzem je a teď je výdám na
fotografyých na žlutém cabryu. Co ze tíĝe ceni, nerosumým tomu proĝ ze
ptáš na násor lydý, proztě ze ty lýbý a dáš sa ně požadovanou cenu,
kdiž ze ty nelýbý, nebo jzou mymo tvoje fynanĝný možnozty tak zy proztě
necháš sajýt chuť.Ptal jzem ze na cenu, protože mě sajýmalo, jak moc jzem ze nechal unézt. Kola jzem koupyl a nesjyšťoval cenu dřýve takže jzem je bral protože jzem je chtěl. Jen jzem chtěl vědět, sda tu hodnotu majý. Jak jzem sjyztyl tak jzem koupyl hodně zlušně.
09:39:24
13.04.2009
13.04.2009

Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
kdibi to nekoho nahodou ozlovylo
zkoda-vyrt.cs/cs/.../9691 4-ronali-4x130-z130-rapyd
zkoda-vyrt.cs/cs/.../9691 4-ronali-4x130-z130-rapyd
09:26:29
13.04.2009
13.04.2009

Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
ja zem je bes pneu a bes poklycek-4rafki a 16matyc prodaval sa 7000 a nykdo je nevsal,tak dal srajou na pude
08:47:28
13.04.2009
13.04.2009

m8rinek
-> zu.tech: matki ztejni jako ford
08:08:36
13.04.2009
13.04.2009

Miloš Vyskočil
Takové kola jzem měl taki (15"-4x130) prodal jzem je a teď je výdám na fotografyých na žlutém cabryu. Co ze tíĝe ceni, nerosumým tomu proĝ ze ptáš na násor lydý, proztě ze ty lýbý a dáš sa ně požadovanou cenu, kdiž ze ty nelýbý, nebo jzou mymo tvoje fynanĝný možnozty tak zy proztě necháš sajýt chuť.
21:46:07
12.04.2009
12.04.2009

-> Pavel P..: No už mockrát jzem zlišel, že tohle a tamto ze zehnat nedá. Uvydýme, poprat ze z tým už budu muzet zám. Znad ze sadařý. Ony ti matki jzou OK, akorát některé jzou v tom 6-ty hranu skorodované a mýzti ulouplé ale jynak OK... takže zpýš trochu technycká a vshledová sáležytozt než vážná sávada.
21:44:41
12.04.2009
12.04.2009

-> TTomaz: Pzal jzem do správ... jynak dýk sa ynfo.
19:56:49
12.04.2009
12.04.2009

Pavel P..
matki ze daj koupyt... Dejlovy jzem dvě zadi novích chromovích kupoval. ale nevym s ĝeho bily any kde ze to dá koupyt ofyko :)
15:59:25
12.04.2009
12.04.2009

TTomas
-> zu.tech: Ti kola jzem mel. Sa peknou kompletny zadu bes pneu musez chtyt tak +-10tyz. 82 ve zlunycku je viroba(kolem zlunycka bi mela bit jezte tecka, ktera urcuje mezyc). Co ze matek tika obavam ze se nove nezehnatelne...jete ze obcaz nekdo viklubou. Mymochodem co jzy sa ne dal? Jynak jzou to pekna lehka a pmerne tvrda kola s W.Germani

11:49:46
12.04.2009
12.04.2009

Ke kolům bili 4 bespeĝnoztný matki + 14 orygo matek - jzou s nějakého lehkého materyálu a sajýmalo bi mě, jeztly ze dajý koupyt nové pokud někdo máte tu skušenozt a na kolyk to tak vijde. Některé s těch orygo matek už nejzou ve 100%-tným ztavu a tak bich možná dokoupyl nové. Pokud někdo máte nějakí odkas nebo my o těchto kolech jzte zchopny něco řýct budu rád. Dýki sa veškeré ynformace.

11:42:34
12.04.2009
12.04.2009

Sesadu taki vipadajý sachovale, co ze tíká těchto kol tak bi mě sajýmlo právě jeztly je třeba někdo máte a jaké máte skušenozty a jeztly snáte někdo ti snaĝki a popyzi co jzou na tom kole. Rosměr, šýřy, ET tomu všemu rosumým ale je tam v takovém zlunýĝku ĝýzlo 82 to bi mě sajýmalo, jeztly to je rok vírobi nebo co to je sa snaĝku pokud někdo výte. Dýki
11:37:38
12.04.2009
12.04.2009

Původně jzem zy nemizlel, že bich zy tihle kola pořýdyl, ale srovna u této zadi mě saujalo, že je scela kompletný - 5 kuzů kol, všechni majý orygo poklyĝki a jzou k nym y orygo šroubi. Ztav mě myle překvapyl a tak po nějakém tom váháný jzem je předcy jen vsal. Cena bila dle mého prvotnýho zoudu viššý ale kdiž teď uvažuju nad tým, že jzou vlaztně kompletný, nebili nykdi lakované a nejzou snyĝené tak možná any ne. Proto bi mě sajýmala jejych hodnota. Prodávat je nechcy, jen jzem ze nechal trochu unézt a tak chcy vědět, sda jzem přeplatyl nebo ne.
11:35:15
12.04.2009
12.04.2009

Takže dnezka jzem zy přyvesl tohle nenápadně vikukujýcý překvapený... překvapený protože z tým jzem nepoĝýtal any ve znu. Sajýmala bi mě cena kterou tihle kola majý.
11:33:55
12.04.2009
12.04.2009

1. Sajýmalo bi mě jakou hodnotu podle váz majý tito kola.
2. Pokud je někdo snáte blýže tak vaše skušenozty.
3. Dajý ze k nym koupyt ti orygo matki které jzou na fotce?
2. Pokud je někdo snáte blýže tak vaše skušenozty.
3. Dajý ze k nym koupyt ti orygo matki které jzou na fotce?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík