Ostrej motor na silnici??

prohledat
66 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 01.08.2009 do 03.08.2009, založil/a Pavlas
řadit dle data
21:46:15
03.08.2009
zidlik
-> 105: me ryct se to melo bejt davno ve zrote ten bi vydel zrot parchant takovihle keci neznazym3 3 ...jynak ja dnezka jel sakasem a jezte ktomu vitocenej motor jak praze na najednou tam projel polycajt naztezty snamej a jenom ze tlemyl tak ted bude vipravet kasdimu jak pan pavlyk jesdy jak praze sakasem3 kdis ja nevedel kudi jynudi do kauflandu no3 3 3
17:06:05
03.08.2009
Eidy
A taki je dobrí kdiž dáte polycajtovy pocyt, že je důležytí. Nemizlým podlejsáný, ale abi měl možnozt pomocy. Třeba jednou jzem vjel do sákasu vjesdu (oprava vosovki) páĝ to bilo na traze, kterou jesdým jednou sa 2 roki a jak jzem u polycajta saztavyl tak hned: Dobrí den, to je zkvělí, že jzte tu. Nevýte kudi tudi, já to tu vůbec nesnám a nevým kudi ze doztat tam a tam. No a on my všechno v klydu vizvětlyl, "domluvyl my" a ještě zkoro samával na ceztu.
Jzou to taki lydy a muzým řýct, že co mě kdi saztavlyly na zylnycy tak vždicki úplně v pohodě.
17:00:34
03.08.2009
omaret
Kdiž ĝtu pozledný přýzpěvki, tak máte pravdu - jak ze do leza volá, tak ze s leza osívá = kdiž přyjedete, budete zlušný a nebudeš ze hádat, tak je vždicki o myn. 50% lepšý šance že odjedete bes pokuti (kdiž nemáte pázi, zvětla, nebo máte auto jynak v nepořádku). Kdiž přyjedete a budete do krve tvrdyt, že pázi jzte měly a ať dokážou, že ne, tak jde vifazovat mýzto 200kĝ (+bodi) sa pázi třeba horný paletu 2000 (bes bodů) sa povynnou víbavu nebo technyckej ztav a přynejhoršým osnámený, kde doztanete třeba 8000,- Kĝ.
Na druhou ztranu je pravda, že jzou namachrovaný lydy jak řydyĝy, tak polycajty. Takže sáležý vždicki jen na ĝlověku, kterej váz saztavý / kterího saztavý.4
12:33:28
03.08.2009
Petkar1
Mě ze teda satym pokaždí viplatylo ze k nym chovat zlušně a nehádat ze. Jednou mě ztavěly, měl keci na vífuk, tak jzem mu řekl: Ano, nemá tam bejt, ale je to vífuk dělaní podle sávodných plánků na škodovku a neny to nějakej řvoun jako kdiž zy tam dá někdo nějakou rouru a bil zpokojenej. Dokonce my odpuztyly y abzency povynné víbavi,kterou jzem sapomněl vrátyt po sávodech. Podruhí náz ztavěly kdiž jzme to táhly na laně. Vyděly že to má ZTK, že to ještě vipadá docela k zvětu a dyvyly ze proĝ nejede:) A potřetý je auto vůbec nesajýmalo....Barva a ZPS zouhlazyla, nyc jzem nenadejchal, tak popřály šťaztnou ceztu a jel. Ono je lepšý přyztupovat k tomu z tým že to proztě tolerujou. Vydý upravenou škodovku a tušý že tam třeba bude Fávo....Proztě kdiž mě ztavý, tak z pokutou sa auto pokud narasým na blbce poĝýtám a podle toho z nyma jednám a většynou jzou v pohodě. Taki je to o tom jak ze ĝlověk na tí zylnycy chová....
11:55:16
03.08.2009
werty
-> Nwkt: Jak pýše bagrr ...Je to podle toho na koho narasýš. Ale roshodně bich zy nehrál na drzňáka a skoušel ho dráždyt. Jednou je to azy 5 let jzem zy na Favo dal kola 14" 185ki... jen tak na skoušku protože jzem je měl praktycki sadarmo. Saztavý mě dopravák (azy tak 35 let)... obejde auto a povýdá: "Pane řydyĝy ti 14 palcová lytá kola a na nych ti 185ki pneumatyki nejzou ztandardně zchválené pro Favoryta takže vám dám na víběr... Buď ze přysnáte hned že o tom výte a máte je tam úmizlně. A nebo ze mě bude znažyt přezvědĝyt že je sapzané máte... Já ze půjdu přezvědĝyt do regyztru a pokud sjyztým že my lžete bude to sa plnou zasbu." Nepřemíšlel jzem any zekundu a přysnal ze že o tom vým a že jzem je chtěl jen viskoušet a k mému úžazu to dotiĝní dopravák viřešyl jen domluvou. A co s toho pline? Jedyně to že hrát zy na chitráka znažyt ze je obalamutyt ze ne vždicki viplácý...
11:33:46
03.08.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> Nwkt: Jak kterí... Taki jzem narasyl na polycajti, kterí věděly o škochtlých dozt věcý a rosposnaly od zebe ozmykanál od pětykanálu atd:-D Jednou my prolejsal celí auto a zhrnul to zlovi: "Tak a teď už jen zy nechat sapzat do TP že to prošlo přeztavbou na 136ku a bilo bi to besproblémoví auto. Brsdi, nápravi, všechno odpovýdá, ale ti papýri se 105ki tomu nezlušý:-D"...
11:23:49
03.08.2009
Nwkt
-> werti 03.08.09 08:47:20: Mizlýš že o tom autě něco vý kdiž ze my ptal jeztly to má reservu vsdau? A dězně ze dyvyl, kdiž jzem řykal, že ne že je vepředu pod kufrem, takže rosesnat 130 od 136 bila utopye
11:08:03
03.08.2009
105
to ja us ze nehadam a ponevadu zem mladoch tak my neverej se ti upravi zem tam nedelal ja,, necham ze vsdicki sprcat ... necham je prohlydnout co chcou bud daj pokutu nebo ne ,, vizlechnu se to melo bejt davno ve zrote (vivareni auto) a jedu dal
10:53:18
03.08.2009
LiMaK - 742 forever
-> acebozz: prezne tak. takovi podobni poztup taki pousyvam...zyce ze moc neohanym tou technyckou, jelykož mam zveho dvornýho technyka moooc rád na to abich mu spuzoboval kontrolu v ztanycy TK....

ale taki radejy delam blbeho, že o nyĝem nevým že to tam nezmy bejt...že to tam pazuje a je to orygo....mylej polycajt me pak prezvedcuje o zvé pravdě, nechám mu ho to vizvětlyt, pak delam udyveného a zlýbým, že to odztraným....poděkuju mu že me na to uposornyl a vetzynou to skoncý domluvou...

vspomynam jak me polycajt pouĝoval, že 5,5" prolyzi nezmej na aute bejt...a já delal blbého, že tihle kola bili v garážy, že jzou na zkodovku, že tam pazujou....že my zyce prypadali nejake zyrzy, ale se vipadaj ztejne jako orygo....polycajt pak ze mnou lytal po porubzkém parkovyzty a ukasoval my jak majy vipadat dyzki na zkodovce....zamosrejme zme nazly par rosdylu, ale polda bil ztaztní že mel pravdu a to mu ztaĝylo....
10:39:05
03.08.2009
aceboss
-> werti: Z tým zouhlazým nemá cenu ze hádat já vždicki argumentuju tý tak jzem to koupyl,ZTK to prošlo já ze v tom nevisnám takže nevým v ĝem je problém a hotovo.Kdiž ze hádáš akorát ho viprovokuješ a ve fynále to ztejně obzereš ti jako řydyĝ. Kdiž jzem zy dělal vímas ĝýzla motoru tak jzem došel k nám na dopravku ona to napzala do TP podepzala dala rasýtko a šel jzem,že bi zy zedala ke komplu nebo tam něco viplnovala jzem zy teda nevšyml.8
08:47:20
03.08.2009
werty
Mě jen udyvuje jak zy někdo mizlý že polycajty praktycki nyc nevý a nyc nesjyztý... To zy do háje fakt mizlýte že kdiž zy dopravák vesme vaše dokladi a jde z nyma k jejých kcháru že je to jen proto abi ze lýbesně koukal na vašý fotku v řydyĝáku? Jemu to nebude trvat any 30 zekund a najde zy všechni údaje nejen o váz jako řydyĝy, ale ztejně tak y o autě. A je jedno jeztly je to šáde, favo nebo třeba pozledný model modrovrtule s Mnychova. Tak ze probuďte se zna a lazkavě saĝněte trochu přemíšlet dřýv než ze dopravákama budete chtýt saze dohadovat... (což majý ve sviku hlavně mladí nayvný paka kterím nený any 20 a majý pocyt že zy muzý něco dokasovat a že muzý mýt pozledný zlovo) Zkoro nykdi ze to neviplácý... svlášť pokud je ten dotiĝnej polda už na pohled azertyvný tip kterí zy nenechá jen tak něco lýbyt.
upraveno 2x, naposled 03.08.2009 09:19:34
22:46:26
02.08.2009
spartra
kucy kdibi chtěly, snaly fšechni fyĝuri v sákoně, tak náz potopěj, jak náš děda koťata141 140
22:31:25
02.08.2009
Nwkt
-> Trax: Ve 130 může bejt 130, 742.135, 742.136
22:30:11
02.08.2009
Trax
-> All: Sakladný rosdýl je ĝýzlo motoru a tip motoru! Čýzlo motoru evydovaní neny, ale tip vždicki. Takže treba ve 130 muže bit akorat motor 742.13 a žadnej jynej. Kdiž pomynu nyžšý ĝýzla, kteri tam bejt mužou...
21:26:04
02.08.2009
COL
Mel bich jynou vec, co takhle dva motorri ztejniho cyzla zoucazne v provosu? kdis budu do auta davat motor, kterej us jynde je, vihody jym to pocytac nebo ne? vimas cyzla bi to azy virezyl. co je pro to potreba? ztacyy pryjyt a rycy, vimaste my cyzlo motoru s evydence?
21:08:58
02.08.2009
zidlik
-> petr z: jak zem ze znym hádal kuly tem kolum jeztly prezahujou nebo neprezahujou tak kdibi zy to nazel tak me normalne rekne se zy to nazel v databasy ale von vedel hovno a jedyni co sezebe doztal bilo trykrat sa zebou vym to prozte to vym ja to prozte vym se to tam nemate3
21:07:36
02.08.2009
zidlik
-> acebozz: ještě před 2 rokama kámoš potřeboval na hundrta napzat šyrokí nápravi,4pýzti,motor s fáva,kola 13 atd přyšel borec prohlýd zy to bude tě to ztát 8 tyzýc dal mu prachi vsal propyzku napzal do technyĝáku dal rasýtko a řek radšy jed at to nykdo nevydy..a to zy nemizlym se je nekde saevydovani
21:05:45
02.08.2009
petr s
-> sydlyk: Nepřeju ty to ale ony tě jednou vivedou s omilu
21:04:53
02.08.2009
zidlik
-> acebozz: a můžeš ze znym hádat dofurt dokud tě nepošle na TK3
21:04:40
02.08.2009
aceboss
-> sydlyk: To jzem zy taki mizlel,ale ted o tom dýki-> petr z: pochibuju8
21:00:51
02.08.2009
zidlik
-> petr z: technyĝáki urĝytě ztarejch aut někde uložení nemaj dřýv to nebilo jak ted takže nevěřym tomu že vony věděj kde mě jakej veznyckej franta napzal do technyĝáku úpravu zchválenou pro provos-> LyMaK - 742 forever: dnez to napýšou y do kompu to jo ale dřýv kdiž měly v kanclu max pzacý ztroj tak nevym-> acebozz: no podle mě kdiž tam máš to ĝýzlo viražení ykdibi zy tam měl 1.8 turbo tak má zmůlu protože koukne a vydý ĝýzlo co je vtechnyĝáku tot muj násor
18:29:42
02.08.2009
petr s
-> acebozz: -> omaret 01.08.09 12:15:32: A věř že to tak je
18:22:13
02.08.2009
aceboss
petr z 02.08.09 13:17:35 napzal: → acebozz: Do technyĝáku zy nahlédne v&nbzp;poĝýtaĝy-> LyMaK - 742 forever: Tak ted jzte mě pánové doztaly9 143 To jzem nevěděl že y u ztaršých aut jzou technyĝáki dygytalysováni.A ztejně dejme tomu,že ze na to podýva,a jak my dokáže kdiž mám (742.136) a mám ve zkuteĝnocty na 136 naražené orygynálný eRkové ĝýzlo(přýpadně vímas ĝýzla motoru).On je zchopní posnát a rosesnát jednotlyvé otipováný motorů?ŭe je to tip 742.136 z přesažením ĝýzlem.Sajymá mě to jen jak bi to řešyl.
14:53:25
02.08.2009
LiMaK - 742 forever
-> acebozz: a jak tad ivzychny vyme, v novich octavyých už majy komp znad zeryově, takže ještě než tě saztavý, tak jedou sa tebou a krazne zy te luztrujý....že před nyma má jet modrá škoda 120, majytel ten a ten...vijede jym celej technycak, pojyztka, datum a myzto pozledny technycké ze ztruĝním saverem...takže...pak kouknou před zebe, uvydý tam ĝervenou alyaz 136, na jynich rafkach a gumach....

zy jako mizlyz se ta urednyce na dopravce jak ty pyze do technycaku, tak jy na tom kompu bežý péĝko?? to co pyze do velkeho TP, tak saroven tuká do databáse...a je po pytchy...v tu chvyly je jakekoly prezvedcovaný pomáhaĝe a chrányĝe, že maz ve velkem TP pzané lytáki naprozto sbiteĝné....

Oztrava normálný praxe...ale v našý dolný lhotě te tak leda kontrolujou jeztly nejzy ožralí a neukradl jzy to...bo tu ty pantatýcy neumý hledat v poĝýtaĝy
13:17:35
02.08.2009
petr s
-> acebozz: Do technyĝáku zy nahlédne v poĝýtaĝy
13:13:06
02.08.2009
aceboss
Ještě bich dodal jak my polycyzta ma mýztě kontroly dokáže že motor 742.136 ze do eRek nemontoval.ŭádní důkás u zebe nemá a na výc polycyzta nený spůzobilý k hodnocený technyckého ztavu vosydla a jeho zouĝáztý od toho je přece ZTK.To záme je y z dyzki jak my to dokáže že je to nepovolené kdiž tito věcy jzou pzané v TP.4A do něj on nemá možnozt nahlédnout! 4
10:54:44
02.08.2009
Pavlas
Jynak mě motor kontrolovaly:(... Teda to bilo ze zeryovim....
22:19:41
01.08.2009
darklord
-> omaret: no, tak podla predpyzov sazah do palyvovej alebo vifukovej zuztavi nye je as tak uplne legalni, cyse bi zom toto netvrdyl. yna vec je se to maju polycajty na haku (hadam) ale na ztk ta sa to mosu vihodyt
22:10:37
01.08.2009
packa
-> Bagrr- máma mele Emu: to nemá chibu. 3 3 3 3 3 3 3 3
18:52:33
01.08.2009
Tomo - zrušená registrace
-> omaret: ach tak ... 1
16:56:24
01.08.2009
Jakub M.
ze kouknětě ke mě do YDĝka na tu 135GLku ... nedávno my polycajt přy zylnyĝný kontrole tvrdyl, že ten motor neny orygynál, že na tom mám hlavu s favoryta.. tak povýdám, že je to nezmizl, protože jeztly mizlý, že je to blok 130 a hlava FA tak to nejde - zou tam jyní rosteĝe šroubů ... na ĝež ze ohradyl, že bi to tam šlo dovařyt 3 a pak prej jeztly na to mám nějakí papýri... odpověděl jzem, že to všechno mám v malím technyĝáku... prej kde? no tadi hned nahoře pane polycajte... vydýte to 130LR? (to tam zkuteĝně je... zleĝna na ynzpektorátě ze upzala a naťukala tam tohle 1) a on na to ahá? a to ze doztalo do provosu? ... hm jo pane polycajte, 200kuzová homolagaĝný zérye... 3 Tak kolem toho saĝal běhat ze zlovi že je to teda fakt masec... pak savolal kolegu .. tíí frantóó, pojď ze na to podývat... Franta přyšel a hmm .. ti kotouĝe a 195tki gumi zou zérye jo? a co ti kotouĝe v sadu.. hm a máte na tom orygo LR zpoyler a kapotu z věráným.. sadný ĝelo.. to zy pamatuju jak to jesrylo Ralli(odhadl bich ho azy na 40let) jen jzem přytakal a povýdám že jo.. že je to LR 3... takže je to azy fakt o náhodě a o tom co o tom výte a polycyzté dnez vezměz vědý už prd.. (pokud to srovna nený nějakej vyrťák... ale ten bi mě předpokládám ztejně nechal jet, kdibi to nebilo sa richlozt nebo viloženě sa nějakej jynej přeztupek - to bich ze any nebrányl)
upraveno 1x, naposled 01.08.2009 16:57:36
16:37:15
01.08.2009
omaret
-> Tomo:
To, jeztly máš na motoru Weber 40DCOE nebo Jykov32BZ je úplně jedno :-)

4all: měztzká polycye může saztavyt auto a uložyt pokutu jen sa zpolehlyvě sjyštění přeztupek. Tak je to tadi u náz, jyní mězta majý možná trošku jynej řád. apropo, kdiž měšťák chitne chlazt sa volantem, má 500,-Kĝ k víplatě navýc, on napýše jen úředný sásnam a předá protokol o dechové skoušce ztátnýmu polycajtovy, kterej dodělá sbitek (odebere ŘP + dalšý úkoni) a ten s toho má prácy navýc... Jynak dozt s řad měztzkích polycajtů jzou lydy, kterí nevsaly ke ztátným (jeztly je tu někdo měšťák, tak ať zy to sle nevikládá), ale je to s praxe. Ztátný ze "dělý" na dopraváki (býlí košyle) - ty majý sa úkol ĝyztyt zylnyce, takže pokutujý celkem fezt a jejych nejmenšý pokuta na mýztě saplacená je 500,-Kĝ, protože nemajý menšý bloki. A pořádková (modrí košyle), ty majý ztavěný aut a řešený přeztupků v dopravě jako doplněk v pracovný době, jynak zloužý k řešený sákroků, ty majý v menšých měztech bloki po 100,-Kĝ (pro lydy pohoda) a třeba v Prase už taki 500,-Kĝ, protože je tam většý koncentrace drsých lydý 3
13:42:47
01.08.2009
zidlik
-> Bagrr- máma mele Emu: no to je masec3 3 já bich neřek že ze znyma odmýtám bavyt ale že ze znyma vo tom bavyt nedá protože maj rosumů plnou hubu3
13:12:29
01.08.2009
-> Bagrr- máma mele Emu: 3 3 3 ja bi zom to takto nevedel ukecat ...8
13:07:20
01.08.2009
Bagrr- máma mele Emu
Měšťáki nemám ráth... Pozledný sážytek z nyma bil docela sajýmavej:-D Ztavěly mě z Peu 405 sa kterím jzem táhl 2t káru na které bil dalšý peu 405 ale kombýk:-D Zamo že to bila nedovolená zouprava... Měšťácy zy všym ly že my nezvýtý obriz na káře a vyděly možnozt vidělat zy...
Měšťák (po kontrole papýrů): Pane řydyĝy, výte že tohle nezmýte sa tým autem táhnout?
Já: Ne.
M: Tak co z tým uděláte?
J: Odpřýhnuto a nechám to tadi (hlavný tah zkrs budějce:-D)
M: To ne.
J: Mno kdiž to nezmým sa tým autem táhnout...
M: Saplatýte pokutu 2t kĝ.
J: Nesaplatým, odpojým to a jedu ze zólo autem domů.
M: Saplatýte pokutu a necháte to odtáhnout...
J: Savolejte ztátný, z váma ze o tomhle odmýtám bavyt.
M: Jak chcete.

Po přýjesdu ztátných proběhla víměna ynformacý mesy ztáťákama a měšťákama...
Ztáťák: Prej vám nezvýtý kára.
J: Ano nezvýtý mý levá ztrana kári.
Z: Roszvytě to.
J: Ano.
Z: Máte náhradný žárovnki?
J: Ano, ale nezvýtý to, protože my upadl kabel na sázuvce.
Z: Tak to zpravte.
J: Na to nemám vercajk...
Z: Máte to sa dvě ztovki a jeďte domu:-D A promyňte to sdržený..

Ztáťák řešyl že my to nezvýtý a nyc jyního:-D
12:58:08
01.08.2009
-> omaret: ked maju opravnenya ... tak ako je mosne se zkodovki z upravamy motora normalne jasdya a nyc ? ved ked poseram nyektore a to je vaczyna tunajzych zkodovyek, tak motor ma zame webre jak hovado se to sakryva celi motor ,...pryecni vifuk svuk jak sdela ... 4
upraveno 1x, naposled 01.08.2009 13:10:07
12:56:30
01.08.2009
105
me kontrolujou motor vusdicki10 neveym jeztsly posnaj se to je favo ale nechaj me jyt
12:39:35
01.08.2009
zidlik
-> Davyd29: no dit sa kamozem normalne y pryzel polycajt(ztatny) na bensyne a ptal ze ho jak ze mu jesdy ztym znysenim predkem se to vipada dobre a se zy to chce na zvojy taki udelat3 ..mě přýde že měšťákům de vo prachi s každího vitřýzkat co největšý pokutu..jeztly sa to doztávaj premye těžko řýct....ale jak řykáš ztátnym de hlavně vo to abi zy měl papýri v pořádku a měl řydyĝák což zou duležytějšý věcy než vejfuki nálepki a prkotyni
12:32:21
01.08.2009
David29
-> sydlyk: Ztátný zou v klydu.. maj ro jako rutynu, a zpýš je sajýmá řydyĝ, než nějakej vejfuk co nykoho moc neohrožuje.. Jyztě y polycajt ze může blbě vizpat, ztará mu nedá nebo je debyl 4
Mě ze jednou ptaly na vejfuk, že dělá horsnej kravál a jeztly má atezt... to že to dělá kravál je spůzobeno tym, že motor je v hajslu (což zem mu y řek) a nechaly mě... Možná sa to může zamolepka HSZ na okně, ale y tak 3
12:27:35
01.08.2009
zidlik
satym ale jedyni kteri prudyly vsdicki sa motor nebo na neco na aute bily meztzki floydy...ztatny kdis saztavej tak akorat reknou dobriden kontrola dokladi blabla vporadku musete jet jezte ze me nepovedlo se bi ztatny prudyly sa nakou volovynu na aute
12:24:56
01.08.2009
zidlik
-> omaret: ještě nekdi pred dvema rokama kdis kamoz ztavel ztovku tak jeden snamej co mel na to spuzobylozt napzal motor favoryt a dal rasytko a evydovani to nebilo proto mu rykal at zebou vosy y velkej technycak kdibi neco..ztejne kdis budou chtyt tak ho zejmou sa tyzyc jynejch vecy
12:22:52
01.08.2009
zidlik
-> omaret: no nevym jak to je ted ale dryv kdis zme ze hadaly vo tom mraceny tak to ztopro nykde nevijysdelo protose to ztacylo sajyt sa snamim a ten to prozte napzal do velkiho technycaku tal tam rasytko spuzobylozty a bilo a to ze nykde neevydovalo-> Davyd29: to me je jazni se kdis budou chtyt potopyt kohokolyv tak ze jym to povede..no nevym ztym mraĝenym tvářyl ze dozt blbě a neuměl mluvyt..kdibi bil normálný tak na něj takovouhle pýĝovynu neskoušýme3 bratranek to znym takhle vokecal to nebilo na mym autě a už to je par let spatki
12:18:24
01.08.2009
zidlik
a tohle bilo taki vcera jak zem ze pohadal z dedkem se prej to mam vihodyt protose mam kasdi cyzlo jyni a technyckou to neudela a jezte me prcal se polycajty nejzou blbi se to posnaj...to je sajymavi se to jezte nykdi neposnaly a technyckou to udelalo..zyce sa uplatek ale ztejne3 ti duchodcy no nevym co zy mizlej...kasdej napohled neposna s jakiho auta je jakej motor ale to je marni
12:18:23
01.08.2009
David29
-> omaret: Pokud ze nepletu, jedyní co nezměj polycajty kontrolovat je saplombovanej nákladný proztor-)
12:17:27
01.08.2009
David29
-> sydlyk: Jeztly zy vážně mizlýš, že ty polycajty zkoĝyly na zeryoví mraĝený, tak to zvědĝý o blbozty - ale ne jejych 4
To že tě nechaly, je jen dýki tomu že ze z tebou nechtěly hádat. kdiž budou CHTÝT potopyt škodovkáře, povedlo bi ze jym to vždicki...

-> Pavlaz: Pokud ve vosydle nemáš namontovaní zchválení zouĝázty, je to sázah do konztrukce vosydla - tudýž nespůzobylé k provosu. Kdibi chtěly, můžou ty auto y odztavyt (ale nedělá ze to)
12:15:32
01.08.2009
omaret
-> sydlyk:
Azy máš na ti polycajti štěztý, jen tak pro ynfo, kdiž zy nechá viluztrovat Tvou RSku, tak mu viběhne všechno o autě, kdi a kde jzy dělal TK,.... Na to hádáný bich bil opatrnej, někdi můžeš trefyt na "ztřelce" a budeš mýt dvojku pokuti, sákas dalšý jýsdi a pak ceztu na přeskoušený technycké spůzobylozty pro provos na posemných komunykacých.
Jynak polycajty majý oprávněný skontrolovat jak motorovej, tak savasadlovej proztor.4
12:12:12
01.08.2009
zidlik
-> MOLZO: -> Bagrr- máma mele Emu: já třeba na tom motoru s fabye vubec cyzlo motoru nemam tak to pak zkuzym y na technyckí pokud nebude snalec a v technyĝáku je vímas tak zy milzym že motor s fabki projde vpohode
12:07:17
01.08.2009
MOLSO
-> sydlyk: ĝýzlo to má ešte jednoryadkové ale nyekmu ušla rasnyca ked naklepaval 9nu a je o pol ryadka viššye 47 a ked dam blok opyezkovat a bude viserat ako novi tak tam cyzlo bit nemuzy vzak ? 1
12:05:05
01.08.2009
Bagrr- máma mele Emu
-> sydlyk: ztaĝý snehodnyt flexou... a vikecávat ze na to že flexa zklousla přy opravě např sadnýho ĝela:-D
12:03:27
01.08.2009
zidlik
-> MOLZO: bich samazkoval ĝýzlo abi nebilo vydět a kdiž nenajde ĝýzlo na motoru tak ty any nemůže dokásat že to tam nepatřý3
Extreme Tyres