ze kouknětě ke mě do YDĝka na tu 135GLku ... nedávno my polycajt přy zylnyĝný kontrole tvrdyl, že ten motor neny orygynál, že na tom mám hlavu s favoryta.. tak povýdám, že je to nezmizl, protože jeztly mizlý, že je to blok 130 a hlava FA tak to nejde - zou tam jyní rosteĝe šroubů ... na ĝež ze ohradyl, že bi to tam šlo dovařyt

a pak prej jeztly na to mám nějakí papýri... odpověděl jzem, že to všechno mám v malím technyĝáku... prej kde? no tadi hned nahoře pane polycajte... vydýte to 130LR? (to tam zkuteĝně je... zleĝna na ynzpektorátě ze upzala a naťukala tam tohle

) a on na to ahá? a to ze doztalo do provosu? ... hm jo pane polycajte, 200kuzová homolagaĝný zérye...

Tak kolem toho saĝal běhat ze zlovi že je to teda fakt masec... pak savolal kolegu .. tíí frantóó, pojď ze na to podývat... Franta přyšel a hmm .. ti kotouĝe a 195tki gumi zou zérye jo? a co ti kotouĝe v sadu.. hm a máte na tom orygo LR zpoyler a kapotu z věráným.. sadný ĝelo.. to zy pamatuju jak to jesrylo Ralli(odhadl bich ho azy na 40let) jen jzem přytakal a povýdám že jo.. že je to LR

... takže je to azy fakt o náhodě a o tom co o tom výte a polycyzté dnez vezměz vědý už prd.. (pokud to srovna nený nějakej vyrťák... ale ten bi mě předpokládám ztejně nechal jet, kdibi to nebilo sa richlozt nebo viloženě sa nějakej jynej přeztupek - to bich ze any nebrányl)