Chtělo by to nějakou trolejdávku co?

ale ten zbytek nevím, ani jak pozná jestli jsem vybral 12t na díly, nebo si za ně koupil lehkou děvu v showparku. Hlavně na co jí s tím motat hlavu když tomu stejně vůbec nerozumí a asi jí to ani nijak nezajímá.

Bych si další 4 dny dělal svojí práci a myslím, že by hned bylo doma finančně veseleji 

Právě protože to řešit nechci, tak máme společnou hromádku.

Takže má na to jídlo a kroužky pro děcka asi zhruba dvojnásobek co tady psal Vítek, to by jí mohlo stačit. Plus loni měla ještě navíc cca 10 měsíčně co jí nechával nějaký úroky. Na to že všechno ostatní má zadarmo(bydlení) si myslím že nijak nijak netrpí a klidně bych si to s ní vyměnil.

Nebo ji musi stacit rodicak? Nebo se prostridate? 

Když něco chcem, nebo potřebujem, tak si to koupíme kdykoliv a nemusíme to podmiňovat nějakým svátkem, narozeninama nebo tak :) A jelikož je to placeno z jedné hromady, tak fakt nepřepočítáváme z kolika procent to kdo zaplatil, prostě se to koupilo z toho co máme a tím to hasne. Kdo chce, tak ten system chápe, kdo ne, ten ať má zavedenej system jakej chce, já ho nikomu neberu ani nevnucuju.
Protože pak teda už nemáte společný peníze, ale máte společný peníze a pak ještě ty svoje
Jak říká Sita nejsem žádným horlivým zastáncem a je mi to šumák

Ale jinak tohle byl uz jen vtip, kdyz si predstavim jaky komicky situace muzou vznikat... Nejsem tvrdej zastance jednoho nebo druhyho debatovanyho modelu.
Kromě té mojí. Tam věci nemají z čeho vyjít. 

Ale tak to jsi věděl předem, ne?