A stále rikam, cim min EV na ceskych cestach, tim vic vyhod pro ty stávající
. A ver mi, fakt v tom netrpim.
. A ver mi, fakt v tom netrpim.

Jako jsem asi starej protože chci natankovat bez fronty a pak jezdit týden aniž bych musel někde něco řešit. To je jak LPGčkaři, pro korunu si nechaji vrtat koleno, ale kdyby to sraní okolo využili alespon trochu smysluplně tak vydělají 3x tolik co takhle ušetřej. Na druhou stranu proč to někomu brát, každého boj a pokud mi to nikdo nenutí tak fakt nemám potřebu řešit a počítat kdo kde jak dlouho stojí když chce.

A jo, dneska je to hlavně o tý výbavě, tady třeba jezdila jedna plzeňská partička, aparát kompaktní, zvukař šikovnej a malý sály nebo i správnej venkovní prostor superzvuk, větší a lehce problematický prostory stavebně (jako náš místní KD) dost katastrofa. Ovšem v dobách, kdy jsme na "generátor bílýho šumu" či jak se tomu nadávalo, koukali jako na sci-fi, to bylo o zvukaři asi víc. S náma jezdil týpek, kterej to hravě zmákl zmáknul technicky (ing. elektro), ale přes uši zoufalec..

Já Tvůj názor respektuju, nic ti necpu a je to samozřejmě jen tvá věc.

. Mozna by to slo delat i s plastovou krabickou se slabsim vykonem, ale nevidim duvod proc vsechny srat tim, ze mi neco mrzne nebo pada.
). Staci si trochu davat pozor a neni s tim zadnej problem...

Rozdíl mezi tímhle a telefonem za 20t bude např. v tom jak fotí, když pominu že tohle fotí úplně na vyližprdel kvůli tomu jak mi to padá, tak ani jako nový se to s nějakým telefonem za dvacku nedalo srovnávat. Pak tam asi bude podstatný rozdíl v paměti a v tom kolik se ti tam těch fotek a aplikací vejde.