Nedávno volal kolegovi zákazník, že se mu asi přehřívá Karoq když táhne 1500 kg na kouli v kopcích. A pak ze něj vylezlo, že je na Kypru. Auto od Ayvens. A volá k nám co s tím

22000 na hodinu je slušný škoda že tu nemáme moře a víc turistu

a bylo by fajn teda něco malýho, jenže třeba na chalupu zase potřebuju velkej kufr a tažný. Ale uvidíme jak se to vyvrbí.
Sharan díky tomu jezdí za cenu naftaku, akorat že pred dieselgate byla nafta takova modla, že to auto by stálo 2x tolik a v polovični vybave, která byla pro nafty tehdy obvykla. Dneska už to fakt smysl ale asi nedava

. A ver mi, fakt v tom netrpim.

Jako jsem asi starej protože chci natankovat bez fronty a pak jezdit týden aniž bych musel někde něco řešit. To je jak LPGčkaři, pro korunu si nechaji vrtat koleno, ale kdyby to sraní okolo využili alespon trochu smysluplně tak vydělají 3x tolik co takhle ušetřej. Na druhou stranu proč to někomu brát, každého boj a pokud mi to nikdo nenutí tak fakt nemám potřebu řešit a počítat kdo kde jak dlouho stojí když chce.

A jo, dneska je to hlavně o tý výbavě, tady třeba jezdila jedna plzeňská partička, aparát kompaktní, zvukař šikovnej a malý sály nebo i správnej venkovní prostor superzvuk, větší a lehce problematický prostory stavebně (jako náš místní KD) dost katastrofa. Ovšem v dobách, kdy jsme na "generátor bílýho šumu" či jak se tomu nadávalo, koukali jako na sci-fi, to bylo o zvukaři asi víc. S náma jezdil týpek, kterej to hravě zmákl zmáknul technicky (ing. elektro), ale přes uši zoufalec..