To radšej do hory drevo rúbať.

ja primo od zdroje..iX20, i30, Tucson..a pravdepodobne brzo i Kona..

. Ke Šmuclerovi nastupoval jeden náš bývalý skladník, vyučený automechanik, ale na O1 jsme mu museli vyměnit i žárovku v blinkru. Mám to zkusit od kolegy zjistit, když tě to tak zajímá? A já jsem možná už zvědavý taky? Nevím jaká bude úspěšnost, protože nevím co k tomu dostal. Navíc až po vánocách. Divný je, že napoprvé to bylo ze dne na den a podruhé to tam vykyslo dva týdny.

Jen jsem potřeboval kliknout na nějaký předchozí odkaz k tomuto tématu, resp. k tomu co jsem psal a tys byl první na ráně. Fakturu ani rozpis práce jsem nedostal do ruky, není to moje auto. Ani jsem nepsal, že je. Jen jsem s ním 2x jel, z toho mi 2x padlo do nouzáku a kolega z Prahy ho měl přivézt a odvézt k nim a napoprvé nedojel ani na dálnici. Vím jen, že mu řekli (není autař) že "to vyčistili", což mu nepřišlo jako určující informace ani jako laikovi. Auto zahnojený, polotovar interieru v kufru, rozhozená světla....atd. Do Prahy dnes ale už dojel. Na to asi narážel Suri, když psal, že někdy lepší JZD než značkový servis. A na plzeňské hudrá více lidí, resp. jezdí už jinam.

A předpokládám, že to něco "čistili", mohli zvládnout napoprvé, ne že se zákazník po pár desítkách km vrací a pak tam auto vyhnije dva týdny. Dává tady někdo auto na pokusy do Porsche Plzeň? "Skvělé" zkušenosti stále při starém, viz poslední akce Superb.