Dřív tohle bylo u jinejch koncernů, teďka v tom VW snad i vede.

Je fakt, ze Golf mel tu nadobku nekonecnou, to jsem kolikrat myslel, ze to tece snad nekam pod auto, ale do doby nez mi Nwkt ostrik svetel deaktivoval, to tu nadobku bylo schopny vycakat neskutecne rychle...

Tvl 15 let starej Golf to mel a tady to neni... Nevim jestli je to setreni jen u Seatu a nebo to vypustili i u G8, ale to bych se fakt posral - jsem to zjistil na dalnici se zadelanym oknem... Mi nenapadlo, ze se to dneska do nejakejch aut nedava... A to dolejvani - fakt parada kolem toho klacku 

Preto to zatiaľ radšej ani neutieram.
A potom to prejsť mikrovláknom... Na VW fóre som sa dočítal o prípravku Meguiars PlastX.
R16 som len nedávno zistil, že mám v TP zapísané v poznámke...

Jinak DQ500 má nahoru, ale stejně celou převodovku zbleje, zatím co u DQ250 mírně povolím filtr a třeba během půl hodiny to proteče vnitřkem skrz převodovku. Nevím proč, ale je tam něco jinýho uvnitř. Jinak v pátek jsem dělal 500 v tiguanu a víko filtru šlo krásně vytáhnout bez rozebrání tlakový trubky, už to mi bylo divný. Sundám to a on tam nějakej blb nacpal malej filtr z 250
Novej filtr a víčko jsem tam už samozřejmě neprocpal tak jsem musel trubku schazovat jako vždycky
Ale pořád krásná práce oproti biturbu kde tomu vaděj ty hliníkový spojený tlakový trubky, to je strašná práce.

Že to jednou jde, podruhé ne, někdy musí zařadit třeba 3x, někdy chcípnout auto a znova nastartovat,.....no, dostalo se mu chladné odpovědi "restartuj infotainment podržením čudlíku a máš to spravený". A to je přesně dnešní generace, tohle je pro ně naprosto normální, přirozený a proč by jim mělo vadit šetření na rezervě, plynový vzpěře atd., když si neumí ani vyměnit kolo a na všechno zavolaj odtah nebo asistenci.