Bubnokotouč není žádné nóvum ani ojedinělost. 

Pochvala vozíku na STK ale potěší, ne?

Emise parádní s pochvalou, na STK pochvala za stav vozu odshora dolů, za čistotu a konečně "pořádný motor".
S ničím žádný problém, ani s výfukem, jak se nedávno ptal tuším Jenda Tuner2. Jen říkal, že je lauf pěknej a kolik stál, což se ptal i na cenu vozu.
Zadky mám nové. I tak ale pochvala jak to brzdí a jak brzdí ručka, to tam prý dlouho neměli, že je to masakr (je tam bubnokotouč).

, takže jsi se předtím už poohlížel i na netu.

Tady v okolí stojí dvě tyto S40 a tři V40 (stejný čumák), přičemž hlavně jedna je moc hezká. Dokonce ty dva kombíky ve stříbrné mají asi lidi ze stejného domu a zastřešuje to jeden chlapík s aktuální V60 v R packetu. Takže taková diagnóza jednoho vchodu. 

Nechtělo se mi už couvat do křoví
Ale nebudu lhát, primárně mi šlo o fotku mýho aera s tím Hirschem... moc hezkej kus, světlej introš, ventilovaný sesle, karbonovej dekor palubky... a majitel bydlí ve vedlejší vesnici, tak se asi nevidíme naposled 

Teda... já tam dorazil na kole
Sobem jela manželka.

Zatím bez výrazných investic . Měnil sem jen oleje, filtry,SID, destičky zadní , termostat a podtlakové hadice
Za tu cenu velká spokojenost

Já jsem nikoho nezaregistroval.
Měl jsi přibrzdit, nebo jsem u auta nebyl?
To jsem byl já kterej koukal po tvym autě u toho Hornbachu včera ze zelený Fabie.