-> Bukaj: Výbava Ghia už není "pár" let aktuální, přešlo se na Titanium, což bylo defakto to samé, tedy "nejvyšší" výbava. Pak vstoupil ještě do hry právě Vignale, což by teoreticky měl být ještě větší "luxus". Kromě jiného vnější doplňky, chromované lišty, trochu jiný interiér a samozřejmě o dost vyšší cenovka

V nabídce to je, no dnes spíš už bylo, pouze s nejvýkonějším naftovým automatem.
-> dragon_cb_cz 29.03.21 20:49:02: do krve se za to auto bít nebudu, stejně tak, jako má každý nějakou oblíbenou značku, třeba jako
-> Milan 136: Tak si jí bude protěžovat. Za sebe můžu říct, že jsem výběru auta věnoval dost času. Možná i díky tomu, že jsem měl volnou ruku. Potom, co vypadl z výběru můj "oblíbený" kandidát P508 tak nějak nebylo co. A nakonec z toho vzešlo Mondeo, Škodovka a VW byly jednak cenou úplně mimo, za to co dostaneš, ani mě to nějak neoslovilo designem, jak zvenčí, tak uvnitř a jízdní vlastnosti koncernu mi nesedly, je to takové nijaké. Jako kdyby byl mezi volantem a kolama kus hadice. Zatočíš volantem, nic, nic, nic a pak se něco začne dít. Toyota byla velkým zklamáním hlavně pohonem, Fiat nějak vypadl z výběru samovolně, vlastně ani nevím proč

a nakonec jsem se rozhodoval mezi Mondeem a Meganem Grandtour. Volba padla nakonec na Mondeo, zejména proto, že to bylo auto s dvoulitrem.