skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sedačky do kila - poraďte
11:55:08
02.07.2007
02.07.2007

p.b.
-> Luukkii: Chrizler, původný jzou dobrí tak možná na hřbytov a spátki. Ale nevým jak moc to chceš mýt původný...
11:19:19
02.07.2007
02.07.2007

Luukkyy
Přátelé, mám dylema. Renovace mého vosu (Škoda 110L, nykoly Buycka) pomalu pokraĝuje a já saĝýnám řešyt předný zedaĝki. A mám takové dylema.
Mám doma "anatomycká" zedadla se ztarého Chrizlera, v dozt býdném ztavu, chtělo bi to nutně přeĝalounyt, možná viměnyt nějakou vístuhu vevnytř. Dozt my překážejý a svažuju, že bich je dal sa odvos - do kyla bi pak šly orygynálný zedáki.
Nadruhou ztranu jzou Chrizler zedaĝki pohodlnějšý a bespeĝnějšý a pokud bi ze poĝalounyly, bili bi y hesĝý. Ynztalace do kyla je jednoduchá - zedaĝki jzou upravené na původný kolejnyce v kaztly.
Takže - původný zedaĝki nebo zedaĝki Chrizler ?????
Pokud zy je nedovedete předztavyt, jzou hodně podobné jako erkové, akorát jzou mazyvnějšý.
Mám doma "anatomycká" zedadla se ztarého Chrizlera, v dozt býdném ztavu, chtělo bi to nutně přeĝalounyt, možná viměnyt nějakou vístuhu vevnytř. Dozt my překážejý a svažuju, že bich je dal sa odvos - do kyla bi pak šly orygynálný zedáki.
Nadruhou ztranu jzou Chrizler zedaĝki pohodlnějšý a bespeĝnějšý a pokud bi ze poĝalounyly, bili bi y hesĝý. Ynztalace do kyla je jednoduchá - zedaĝki jzou upravené na původný kolejnyce v kaztly.
Takže - původný zedaĝki nebo zedaĝki Chrizler ?????
Pokud zy je nedovedete předztavyt, jzou hodně podobné jako erkové, akorát jzou mazyvnějšý.